• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

erken tatlım daha keşke olsa erken mi yumurtladım acaba folik asit sayesinde diyorum ama yumurta akı kıvamında akıntı görmedim hep beyaz ve sıvı akıntım oldu bu hesapla regl bitti ben yumurtladım olması lazım:KK70::KK70:12sinde regl bitti adet 11 ekim:confused:
Aaaa evet daha var o zaman belki yumurtluyosundur ??

Aaaa evet daha var o zaman belki yumurtluyosundur ??
bir iki güne yumurtlucam ovuyla akşamları bakıyorum eşimde sabırsızlıkla bekliyor:KK70:hatta keşke tam gününü bilsende 3-4 gün ara verip özleyip öyle üst üste 3-4 gün ilişki olsa dedi dün:KK70:bu ay öyle denicez bakalım kısmet inşallah ilişki olur mani çıkmazda en azından elimden geleni yaptım derim:KK37:

mrblar kızlar

ben okyanus_28,

son olarak kızım ve oğlumun isimlerini (Allah nasip eder de olursa tabiki) kullanıcı adım olarak değiştirdim bilginiz olsun :KK36:
inşallah nasip olur canım ya:KK36: bizim kız olursa isim hazırda erkekte çok kararsızız hiç bir ismi beğenmiyoruz en son ihtimal babalarımızın ismini koyarız dedik:KK70:

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler

@nisandeniz 22 Eylül

@YESIMBOZ 24 Eylül

@freedoommmmm 30 Eylül

@Emineeemm 30 Eylül (Kendisi hayıt kürü -kocası keçi boynuzu pekmez kullanacak)

@Kumru55 30 Eylül (Kendisi ovulasyon test ve folik asit - kocası keçi boynuzu kullanacak )

@Zilan92 30 Eylül

@rebelliousxx 1 Ekim

@merve-mete 3 Ekim

@intherain 5 Ekim (Spor yapacak-ovulasyon test kullanacak)

@hiranur3419 9 Ekim

@maya_gallo 10 Ekim

bir garip oblomov bir garip oblomov 11 Ekim

@mtkt 12 Ekim

@amelia2 13 Ekim

@beren20 16 Ekim

@ayllllliiiin35 17 Ekim

Tutuy Tutuy 22 Ekim

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi 31 Ekim (hayit otu kullanacak )

EYLÜL HAMiLELERi :KK46::KK46::KK46::KK46:

1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )

2) morordek ( ovulasyon test kullandi)

3) Pelukk

4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )

5) dimaam (ovulasyon test)

6) nannen1

inşallah nasip olur canım ya:KK36: bizim kız olursa isim hazırda erkekte çok kararsızız hiç bir ismi beğenmiyoruz en son ihtimal babalarımızın ismini koyarız dedik:KK70:

inşallah canımmm

erkeğe bende emin olamıyorum ama kızla erkeği uyumlu istiyorum tek gelsin bebişler de iş ona kalsın inşallah

zeynep istiyodum kızımın adını geçen halamın kızı doğum yaptı hep başka bi isim koycam diyodu doğduğu gün gitti adını zeynep koydu gitti kızımın ismi :KK12: annem de elini çabuk tutan koydu diyo bana pis :KK68:
ama babamın ismi de güzel yusuf.. canım babam :KK200:

inşallah canımmm

erkeğe bende emin olamıyorum ama kızla erkeği uyumlu istiyorum tek gelsin bebişler de iş ona kalsın inşallah

zeynep istiyodum kızımın adını geçen halamın kızı doğum yaptı hep başka bi isim koycam diyodu doğduğu gün gitti adını zeynep koydu gitti kızımın ismi :KK12: annem de elini çabuk tutan koydu diyo bana pis :KK68:
ama babamın ismi de güzel yusuf.. canım babam :KK200:
benimde kızımın adı zeynep olacak inşallah olursa tabi:KK36:valla herkes zeynep istediğimi biliyor başkası koyarsa cingar çıkarırım:KK70:

bir iki güne yumurtlucam ovuyla akşamları bakıyorum eşimde sabırsızlıkla bekliyor:KK70:hatta keşke tam gününü bilsende 3-4 gün ara verip özleyip öyle üst üste 3-4 gün ilişki olsa dedi dün:KK70:bu ay öyle denicez bakalım kısmet inşallah ilişki olur mani çıkmazda en azından elimden geleni yaptım derim:KK37:
Ben bu ay akıntı yumurtlama bişey takip etmem eşime de gel demicem paşam ne zaman gel derse :)

Ben bu ay akıntı yumurtlama bişey takip etmem eşime de gel demicem paşam ne zaman gel derse :)
valla havalar soğumaya başladı ısınırız ne güzel yazın çekilmiyor da her gün:KK70:elimde ovu testi var bitsin diye yapıyorum bende bitince takip etmicem regl bitiminden sonra düzenli ilişki olursa tamamdır başka bişi istemem:KK48::KK48:

valla havalar soğumaya başladı ısınırız ne güzel yazın çekilmiyor da her gün:KK70:elimde ovu testi var bitsin diye yapıyorum bende bitince takip etmicem regl bitiminden sonra düzenli ilişki olursa tamamdır başka bişi istemem:KK48::KK48:

bugün geçen aydan kalan son ovu testimi bitirdim dün 2 çizgi de koyuydu bugün tek çizgi çıktı dün değerlendirildi içimiz rahat :KK19: daha da almam ovu testi reglden sonrasını düzenli değerlendirsek yeter heralde gerisi nasip işi :KK33:

bugün geçen aydan kalan son ovu testimi bitirdim dün 2 çizgi de koyuydu bugün tek çizgi çıktı dün değerlendirildi içimiz rahat :KK19: daha da almam ovu testi reglden sonrasını düzenli değerlendirsek yeter heralde gerisi nasip işi :KK33:
bugünde değerlendirin ne olur ne olmaz:KK48: tabi canım bundan sonrası Allah'a kalıyor ol dese yeter olur inşallah:KK36:

Back
X