- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #3.381
amin canım inşallah hepimiz bir bir gidelim bu gruptanİnşallah hepimizin olura canım en kısa zamanda. Burda sıra sende gibi geliyo bana :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah hepimiz bir bir gidelim bu gruptanİnşallah hepimizin olura canım en kısa zamanda. Burda sıra sende gibi geliyo bana :)
Aaaa evet daha var o zaman belki yumurtluyosundur ??erken tatlım daha keşke olsa erken mi yumurtladım acaba folik asit sayesinde diyorum ama yumurta akı kıvamında akıntı görmedim hep beyaz ve sıvı akıntım oldu bu hesapla regl bitti ben yumurtladım olması lazım12sinde regl bitti adet 11 ekim
![]()
bir iki güne yumurtlucam ovuyla akşamları bakıyorum eşimde sabırsızlıkla bekliyorAaaa evet daha var o zaman belki yumurtluyosundur ??
Hayirlisi olsun22 ekim M melekler-engelchen yeni bat
inşallah nasip olur canım yamrblar kızlar
ben okyanus_28,
son olarak kızım ve oğlumun isimlerini (Allah nasip eder de olursa tabiki) kullanıcı adım olarak değiştirdim bilginiz olsun![]()
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler
@nisandeniz 22 Eylül
@YESIMBOZ 24 Eylül
@freedoommmmm 30 Eylül
@Emineeemm 30 Eylül (Kendisi hayıt kürü -kocası keçi boynuzu pekmez kullanacak)
@Kumru55 30 Eylül (Kendisi ovulasyon test ve folik asit - kocası keçi boynuzu kullanacak )
@Zilan92 30 Eylül
@rebelliousxx 1 Ekim
@merve-mete 3 Ekim
@intherain 5 Ekim (Spor yapacak-ovulasyon test kullanacak)
@hiranur3419 9 Ekim
@maya_gallo 10 Ekim
bir garip oblomov 11 Ekim
@mtkt 12 Ekim
@amelia2 13 Ekim
@beren20 16 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim
Tutuy 22 Ekim
ismetbeyinbiricikhanimi 31 Ekim (hayit otu kullanacak )
EYLÜL HAMiLELERi
1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )
2) morordek ( ovulasyon test kullandi)
3) Pelukk
4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )
5) dimaam (ovulasyon test)
6) nannen1
inşallah nasip olur canım yabizim kız olursa isim hazırda erkekte çok kararsızız hiç bir ismi beğenmiyoruz en son ihtimal babalarımızın ismini koyarız dedik
![]()
benimde kızımın adı zeynep olacak inşallah olursa tabiinşallah canımmm
erkeğe bende emin olamıyorum ama kızla erkeği uyumlu istiyorum tek gelsin bebişler de iş ona kalsın inşallah
zeynep istiyodum kızımın adını geçen halamın kızı doğum yaptı hep başka bi isim koycam diyodu doğduğu gün gitti adını zeynep koydu gitti kızımın ismiannem de elini çabuk tutan koydu diyo bana pis
ama babamın ismi de güzel yusuf.. canım babam![]()
benimde kızımın adı zeynep olacak inşallah olursa tabivalla herkes zeynep istediğimi biliyor başkası koyarsa cingar çıkarırım
![]()
Ben bu ay akıntı yumurtlama bişey takip etmem eşime de gel demicem paşam ne zaman gel derse :)bir iki güne yumurtlucam ovuyla akşamları bakıyorum eşimde sabırsızlıkla bekliyorhatta keşke tam gününü bilsende 3-4 gün ara verip özleyip öyle üst üste 3-4 gün ilişki olsa dedi dün
bu ay öyle denicez bakalım kısmet inşallah ilişki olur mani çıkmazda en azından elimden geleni yaptım derim
![]()
Kızlar doktordan geldim şimdi dün demiştim ya 2.99 progesteron diye. Yumurtlamışsın dedi doktor
valla havalar soğumaya başladı ısınırız ne güzel yazın çekilmiyor da her günBen bu ay akıntı yumurtlama bişey takip etmem eşime de gel demicem paşam ne zaman gel derse :)
valla havalar soğumaya başladı ısınırız ne güzel yazın çekilmiyor da her günelimde ovu testi var bitsin diye yapıyorum bende bitince takip etmicem regl bitiminden sonra düzenli ilişki olursa tamamdır başka bişi istemem
![]()
Yok canım adetim düzensiz oldu bu ay tam olarak bilemiyorum21. Gun mu 2.99 çıktı
bugünde değerlendirin ne olur ne olmazbugün geçen aydan kalan son ovu testimi bitirdim dün 2 çizgi de koyuydu bugün tek çizgi çıktı dün değerlendirildi içimiz rahatdaha da almam ovu testi reglden sonrasını düzenli değerlendirsek yeter heralde gerisi nasip işi
![]()
Yok canım adetim düzensiz oldu bu ay tam olarak bilemiyorum
bugünde değerlendirin ne olur ne olmaztabi canım bundan sonrası Allah'a kalıyor ol dese yeter olur inşallah
![]()
Klomen kullanmıştım. Teki çatlamış ondan olabilir mi acaba bilmiyorum ki ya. Doktor da çok detaylı anlatmıyoAnladım canım. Yoksa 5 in altındaki bir değer yumurtanın catlamadigini gösteriyor