- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.981
Anladim canim beta hcg kese ile ilgili aslinda kese gelismeye devam ettiginde beta duzenli artmaya devam eder yolk kesesi olustuysa embriyo olusur ama olusumunun saglikli olup olmamasi onemli olanCnm doktor bebegi goremiyrz diyince ben oyle kaldm ciktm hemn hic sormadm kesnn boyu kac falan sonradan geldi hep aklima kagdimi bile almadm ki ne anlami war dedm o anki sokla.
Ben tek cizgimi gordum boyumun olcusunu aldim :) umudumuz
Ben tek cizgimi gordum boyumun olcusunu aldim umudumuz @yesa1 :)
Hayirlisi canlar hayırlısı inşallah en güzel zamanda gelir bebelerimiz.Sabah sabah ben de gördüm tek cizgiyi
Ultra erken gebelik testi bi de
İlişkiden 5 gün sonrasından gösteriyor ama benim çoook gün oldu yine yok
Hayırlısı bakalim gelecek aya
Ben yine bat vermeyecegim
Kese gayet iyi durmdaydi gec dollenme olsa kese de yavas gelisirdi dimi. Ben bilmiodm ki b3begi gormemiz gerk die ben sadece keseyi goreym die gittm. Doktor oyle diyonce iste gormemiz gerekiodu haftaya bi daha bakalm falan ben anladm bi sknti oldugnu. Hayrlisi neyse o olsn bisi diyemiyrm.Anladim canim beta hcg kese ile ilgili aslinda kese gelismeye devam ettiginde beta duzenli artmaya devam eder yolk kesesi olustuysa embriyo olusur ama olusumunun saglikli olup olmamasi onemli olan
Umutsuzluga kapilma canim ya da kapil umutsuz olunan ay hamile kaliniyomus ya insallah sende de oyle olur :)Kızlar aşılamanın 7. günü oldu, içimde umudun kırıntısı bile yokHatta bundan sonra tüp bebeğe başlayacağız ve o da olmayacak diye senaryoyu bile kurdum. 32 ay oldu , sanki 32 yıldır olmuyor gibi
Gecen gebeligimde oldu canim adetten 4 5 gun once kahverengi bi kac damla oluyoBenim dr bugün tahminim yumurtalamanin üzerinden 1 hafta geçti gibi ben şimdi şunu anlamıyorum bilenler var mı ?
Yerlesme kanamasi ne zaman olur ki kimisi adet gununde diyor kimisi once diyor
Sen icini ferah tut canim gec dollenme de ilk aylarda fark oluyo sonra kapatiyo farki baska bi doktora gidip daha net bilgi alabilirsin 8. Haftaya kadar gorulmeyebiliyo sonuctaKese gayet iyi durmdaydi gec dollenme olsa kese de yavas gelisirdi dimi. Ben bilmiodm ki b3begi gormemiz gerk die ben sadece keseyi goreym die gittm. Doktor oyle diyonce iste gormemiz gerekiodu haftaya bi daha bakalm falan ben anladm bi sknti oldugnu. Hayrlisi neyse o olsn bisi diyemiyrm.
Evet cnm oylemis Allah buyuk ben de ona siginiyrm yapacak baska bisey yok. Allah razi olsn ilgin icin cnmSen icini ferah tut canim gec dollenme de ilk aylarda fark oluyo sonra kapatiyo farki baska bi doktora gidip daha net bilgi alabilirsin 8. Haftaya kadar gorulmeyebiliyo sonucta
Rica ederim canim benim hepimizden razi olsunEvet cnm oylemis Allah buyuk ben de ona siginiyrm yapacak baska bisey yok. Allah razi olsn ilgin icin cnm
Canim diyorlar ya yumurta rahime 1 hafta da ulaşıyor diye o zaman yerleşme kanamasinin gelmesi neden o kaar oluyor kafam da deli sorularGecen gebeligimde oldu canim adetten 4 5 gun once kahverengi bi kac damla oluyo
Canim rahme ulaştıktan sonra tutunma sureci de oluyo cok guzel videolar var doktorlarin hazirladigi bende onlardan ogrendim dk lari bile anlatiyolar :)Canim diyorlar ya yumurta rahime 1 hafta da ulaşıyor diye o zaman yerleşme kanamasinin gelmesi neden o kaar oluyor kafam da deli sorular
İnşallah canım ama artık kendimi bir anne gibi göremiyorum. Ömür boyu olmayacak gibi geliyor. Bir de hormon ilaçları aşırı gerginlik yapıyor, eşime de eziyet ediyorum. Patlayacak bomba gibiyim. İlacın kılavuzunda da yazıyor, yani yapacak bir şey yokyine umutsuzluğa kapılmışsın.
canım benim senin de benim gibi çok yumurtan var Allah a şükür.
ee eşinde de sperm var.
o zaman neden tüp de sorun olsun.
sonuçta herşey Allah ın takdiri.
kimsenin hiçbir şeyin garantisi yok ama umudu kaybetmek yok.
benimde 23 ay bitecek çok zor biliyorum ama Allah ın izniyle olacak sakın üzülme.
İlişkide kılcal damar çatlaması olmuş olabilir canım. Benim daha önce çok hızlı başladığımız bir sefer kanamam olmuştuSelam kızlar bişey sormak istiyorum benim bat bugün dün ilişki sonrası çok az bir pembelik geldi adet oldum sandım Ped koydum ama ondan sonra hiç bişey gelmedi sizce neden böyle oldu daha önce hiç olmadı
Selam kızlar bişey sormak istiyorum benim bat bugün dün ilişki sonrası çok az bir pembelik geldi adet oldum sandım Ped koydum ama ondan sonra hiç bişey gelmedi sizce neden böyle oldu daha önce hiç olmadı
Canim rahme ulaştıktan sonra tutunma sureci de oluyo cok guzel videolar var doktorlarin hazirladigi bende onlardan ogrendim dk lari bile anlatiyolar :)
@tdsozlem canim sen totem yapmistin galiba bata da az kalmis var mi bir gelisme belirti
2 senedir hamilelik olmadı ve hiç böyle kanama da olmadı hala gelen giden yok pazartesiye kadar beklicem bakalım rabbim hayırlısını versinBenm aynı böyle hamileliğinde oldu
İnşallah canım ama artık kendimi bir anne gibi göremiyorum. Ömür boyu olmayacak gibi geliyor. Bir de hormon ilaçları aşırı gerginlik yapıyor, eşime de eziyet ediyorum. Patlayacak bomba gibiyim. İlacın kılavuzunda da yazıyor, yani yapacak bir şey yokSalı günü test yapacağım, bebiş yoksa uzun bir ara vereceğim
Tüp bebekte kullandığım bu jel sabah akşam sıkılıyormuş. Ben sadece akşam kullanmama rağmen çok etkiledi. Allah kolaylık versin canım.tüp bebeğin iğneleri ilaçlarına ne demeli? evvel Allah direndim Allah sabrını veriyor canım dağına göre kar veriyor. biraz zaman ver kendine sonra tüpe geçin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?