• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Hayırlı Bayram'lar kızlar nasılsınız ben de gurbette bayram geçiriyorum bAyram denirse Kuzugiller Kuzugiller cm'n acele etmişsin İnşallah kucağımıza alacağımız bebişleri mize bu ay hamile kalırız
Canim ben de bayrami gurbette gecirenlerdenim gercekten cok buruk geçiyor insanı bi hüzün kaplıyor :KK12::KK61:miniklerimiz bizimle olsaydı eminim daha farklı olurdu:anne::anne::KK200::KK200:

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

:dua::dua::dua::dua::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200:

BAT TARİHLERi VE UYGULAMALAR

@hiranur3419 14 Eylül

@bm-1991 14 Eylül

@tostos16 14 Eylül

@mtkt 15 Eylül

@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)

@Rabiak 15 Eylül (klomen-folbiol)

@tdsozlem 16 Eylül

@amelia2 17 Eylül

@yagmur0790 18 Eylül

@xDerinMavix 18 Eylül

beren20 beren20 18 Eylül

@myssteriouss 18 Eylül

Kuzugiller Kuzugiller 19 Eylül

@kubito 19 Eylül

@Ayla ak 20 Eylül

@Tutuy 20 Eylül

ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 22 Eylül

@nisandeniz 22 Eylül

@YESIMBOZ 24 Eylül

@freedoommmmm 30 Eylül

Emineeemm Emineeemm 30 Eylül (Kendisi hayıt kürü -kocası keçi boynuzu pekmez kullanacak)

@Zilan92 30 Eylül

@rebelliousxx 1 Ekim

@intherain 5 Ekim (Spor yapacak-ovulasyon test kullanacak)

@maya_gallo 10 Ekim

EYLÜL HAMiLELERi :KK46::KK46::KK46::KK46:

1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )

2) morordek ( ovulasyon test kullandi)

3) Pelukk

4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )

5) dimaam (ovulasyon test)

6) nannen1

Kizlaarr dayanmadim ovulasyon testlerinin yaninda verilen erken gebelik testi var ya ondan yaptim tek cizgimi izliyorum su anda 3 dk gecti aradan haka cikmadi ikinci cizgi acip kendim ikinci cizgiyi cizeyim kirmizi kalemle diyorum :KK76::KK53::KK6:

Ben de yarın sabah yapacağım erken gebelik testi ilk idrar ile

İkinci çizgiyi ben de elimle çizerim heralde

Kızlar ya bişey sorcam benim reglim 2 gün önce bitti ama dünden beri yoğun sarı akıntım var bugün belim de ağrıyo sizce yumurtam çatlıyo olabilir mi illa adetin 14. Günü arası mı çatlar bu yumurta ?

Kızlar ya bişey sorcam benim reglim 2 gün önce bitti ama dünden beri yoğun sarı akıntım var bugün belim de ağrıyo sizce yumurtam çatlıyo olabilir mi illa adetin 14. Günü arası mı çatlar bu yumurta ?

Back