EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Canım su hava gecişlerinden dolayı erken de olabilir .standart bi durum yok illa 14 u olacak die erken de olabilir gec te.ben bu ay adetimin 9 ncu günü dr a gitmiştim.ve dr bana gelişmiş yumurtan var dedi akşamında şeffaf akintim oldu bende aaa erken dedim.eğer dr a gidipte gelişmiş yumurtan var demese inanmazdım..olabilir yani.bugünü yarını hatta sonrasını degerlendr derim.

kasık ağrısı,bel ağrısı ve akıntı hepsi aynı anda hamilelik belirtisi gibi duruyor ama adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor.inşallah göbüşlerimiz sağlıklı bebişlerle doludur
Inşallah gobusler dolar canım.ama belirtiye takılma pek..bana kalsa hatta eşime kalsa kesin hamileydim geçen ay..herşeyi yaşadım.eşim şüphelendi.kesin var filan.bi test yaptım bi gn kala negatif.hatta üstüne iki gün geciktim eşim bi daha test aldı ertesi gün yaparım dedim oglen adet oldum...ondan dinleme kendini.boşver.

evet canım belirtiler yanıltıcı olabiliyor önceki aylar da ben de benzer durum yaşadım. ondan bu defa da belirti bulamıyorum bir şey düşününce hemen ''kendi kendine belirti uydurma diyorum ''

Kendin icin mi soruyorsun canım..genelde geç dollenmede düşük oluyor.suan h c g yüksekse kese hatta kalp atışı oluşumu olması gerekirdi die dusunuyorum..sen dr a gitmedinmi
Gittm cnm doktor keseyi gordu ama bebek yoktu cok kuck ya da gec dollenme.olabilir dedi ama sanmyrm 6. Haftamda gittm cunku. Doktor ilkn kalp atisini da duyarz dedi ama bebegi bile goremdk. Gec dollenme.dedi de benm adetmden 3 gun once hcg 304 tu gec dollenme oldgnu sanmiyrm

Anladim canım bekle.sakin bi şey kesnlesesiye müdahalede bulundurma.hatta başka dr a da görün
.icinde bebek anca olusuyordur peki yolk kesesi var mi.onun sonrasında bebek gelişiyor....ya burda bi yakınım dr bebek yok boş gebelik diyor ve kurtaj yaptı.patolaji sonucunda aile yıkıldı plesental ve fetus bulgularına rastlandı yazıyormuş .yani bebek yeni yeni oluşmaya başlamış....sende olmadı vajinal baksın .

Cnm vajinal.da bakti yolk kesesi vardi ama embriyo yoktu kese.de byktu aslnda bebek olmasi gerekiodu ama.yok diyince ben zaten o.an bi kaldm gerisi dinlemedim.esime haftaya bugn gelin falan dedi o.sirada ciktm.ben kesenn boyunu bile.sormadm. ya benm.hcgm yuksektu adetmn gectgi bi gun sonrasi 1040 ti yani gec dollenme.oldgnu dusunmuyrm acikcasi. Gec dollenmede deger dusuk mu cikio

Yolk kesesi var dediyse tamam canım..haftaya görürsün bebişi...yolk bebeğin beslenmesi için var.yani bebek olusacakki bak yolkta olusmus...ferah tut içini...genelde düşük oluyor benim bi önceki kurtaj olduğum 4 gün gecik hcg 13 çıkmıştı.vajinal ultrosanda 6+1 de kalp atışı duydum.
Ama sabırlı ol ve duani eksik etme.

Icini ferah tut canim bebegin senledir insallah bol bol dua et. Ya bu doktorlarda azcik bilgilendirseler ic ferahlatsalar olcekler sanki sonra biz buralarda prof oluyoz bizim onlardan cok bilgimiz vardir heralde yasayarak arastirarak ogreniyoz her seyi.. Haftaya tekrar gidin gorursunuz insallah canim

Insallh cnm zaten ben keseyi gormeye gittm.ama.doktor ilkn guluodu bebegi gorwmeyncr yuz ifadesi degisti sesi sogudu. Allah buyuk bekleyecm.mecbr

O demedi cnm.ben arastrdm buldm. Onu bile.demedi. kesenin icinde ici bos baska kucuk bi kese vardi yolk kesesi o galiba

ben de bazen kasıklarım böle pıt pıt bişey hissediyorum sonra kandırma kendini yok işte bişey diyorum
ahh ahh kendimle konuşur oldum
Ben geçen ay yaptım onu ama tabiki hüsran bu ay düşünmemeye çalışıyorum ama işte pek beceremiyorum bide ben kendimi pek korumuyorum fazla ağır kaldırıyorum tutacağı varsa da tutmicak

Evet o canım yolk kesesi.sen dr nu değiştir başka bi açıklama yapacak dr bul...insalllah göreceksin bebeğini...o zor bebek kolayı sevmiyor annesi demekki.
Insallh cnm kac gundr arastrmaktan kafayi yiyecm kk ya da gitmiodm bi haftadr bakalm hayrlisi olsn napim

Evet o canım yolk kesesi.sen dr nu değiştir başka bi açıklama yapacak dr bul...insalllah göreceksin bebeğini...o zor bebek kolayı sevmiyor annesi demekki.
Insallh cnm kac gundr arastrmaktan kafayi yiyecm kk ya da gitmiodm bi haftadr bakalm hayrlisi olsn napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…