- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #2.901
Aynen canım katılıyorum..gerçekten kötü deneyimler yaşamış biri olarak, varsın geç olsun sağlıkla olsunnn...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır canım ilişkiye dewam edicem de testleri bitirmiyim diyorum olmadı önümüzdeki ay lazım olurCanim iliskiye devam edin kafaniza gore :) test icin de daha cok erken 20 eylul de falan yap en erken
Günaydınnnnnnnnnn aminn ,inşaallah bidahaki bayram beraber geçiririzGünaydın kızlar.... Mutlu, huzurlu, sağlıklı nice bayramlarımız olsun. Bayram sonrası topic bebiş haberleriyle dolsun inşallah....
Kizlaaar herkese harika pazarlar! Bayraminiz simdiden mubarek ve bereketli olsun♡
Bu ay ustuste 4 gun iliski olunca (planli degildi ) baya arastirdim ve sık iliski yasayan erkeklerin sperm kalitesinin arttigini ogrendim. Spor yapmak gibi dusunmek gerekiyormus mesela karin kasini ne kadar calistirirsan o kadar saglikli guclu olur ya o hesap :) ve bi arastirma yapilmis 1 hafta boyunca hergun iliskiye giren erkek grubunda hasarli sperm orani 12% azalmis.
O zaman dansss kizzlar :)
Aminnnn inşallah canım.Iyi bayramlarimiz olsun canlar...ramazan bayramına kucagimizda bebislerle girmek dileğiyle.
Bol su ic canim sende sistit olmus olabilirsin havalar dengesiz ya cok oluyo bu aylarda suyla da gecmezse doktora git antibiyotik veriyo ama korunmadigini soyle doktora ona uygun antibiyotik veriyoGünaydın kızlar yardiminiza ihtiyacım var. Dün sabahtan beri afedersiniz idrarimi yaptıktan sonra yanma oluyor. Enfeksiyon mu olmuş sizce ve ne yapabilirim bu durumda.
Sagol canim cevabin icin hemen su icmeye baslayayimBol su ic canim sende sistit olmus olabilirsin havalar dengesiz ya cok oluyo bu aylarda suyla da gecmezse doktora git antibiyotik veriyo ama korunmadigini soyle doktora ona uygun antibiyotik veriyo
Evet canim kendin çiz çünkü 19 eylülmüs batin daha çıkmayabilir. Ama inşallah birkaç gün sonra kendiliginden çıkıverir ikinci cizgiKizlaarr dayanmadim ovulasyon testlerinin yaninda verilen erken gebelik testi var ya ondan yaptim tek cizgimi izliyorum su anda 3 dk gecti aradan haka cikmadi ikinci cizgi acip kendim ikinci cizgiyi cizeyim kirmizi kalemle diyorum
Aynen acele ettim biraz da cok hissediyodum ondan yaptim bos hissediyomusum :)Hayırlı Bayram'lar kızlar nasılsınız ben de gurbette bayram geçiriyorum bAyram denirse Kuzugiller cm'n acele etmişsin İnşallah kucağımıza alacağımız bebişleri mize bu ay hamile kalırız