EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ben kendi adıma sizi üzdüysem özür diliyorum, bu söylediklerinizi ister istemez üzerime alındım. Biz buradaki bazı arkadaslar ile birlikte oldukca uzun aylardır sevincimizi de üzüntümüzü de paylastıgımız icin aramızda sanal da olsa bir arkadaslık olustugunu düsünüyordum, biraz safmısım demek ki :) Mart-nisan ayından beri hamilelik konuları acılıyor, o zamanlardan beri de hamile kalanlar sevinclerini paylasırlardı, ben sahsen onlar adına cok mutlu olurdum. Ben biraz buna istinaden yazıyordum buraya, kimseyi gücendirmek ya da üzmek istemezdim. Tekrar özür diliyorum.

Kendinize iyi bakın, gercekten dualarım sizlerle. Umarım herkes güzel haberlerini alır en kısa sürede.

Cnm mayis annelerinde konuslam hamilelikle ilgili konulari. Aslnda bizm amacmz beraber bekledgmz en ozelimizi paylastgmz arkadslara hem surecle ilgili yardmci olmak hem de heyecani paylasmak inan kardeslerm annem bile bu kadr ozelimi bilmio. Ama haklilar onlar da ister istemez burukluk olmus olabilir bizde de olmustr belki de zamaninda. Allah herkesin kucagini doldursn tez zamanda insallah

Cnm mayis annelerinde konuslam hamilelikle ilgili konulari. Aslnda bizm amacmz beraber bekledgmz en ozelimizi paylastgmz arkadslara hem surecle ilgili yardmci olmak hem de heyecani paylasmak inan kardeslerm annem bile bu kadr ozelimi bilmio. Ama haklilar onlar da ister istemez burukluk olmus olabilir bizde de olmustr belki de zamaninda. Allah herkesin kucagini doldursn tez zamanda insallah

Gunaydınlaaaar :)

Emineeemm kız regl oldun mu? Olmadım de lütfen :)

Emineeemm tatilde mi nerde ay sesi cikmiyor kuzumun :)
morordek taze anneee :) Sen ne yaptin? Ne zaman gidiyosun doktora?

n
Ah ahh kızlar adetim 31 agustostu bugün öğlene kadar birşey yoktu..ve oglen lekelenme şeklinde başladı suan sökuldum.test almıştık yarına sabah a yaparım demiştim iki gün gecikti umutlandık baya .iki gundr esimin koyundeydik afedersiniz resmen g*tüm çıktı.esimede dedim hamile olsam köyde düşürür giderdim burda..
M melekler-engelchen canım yeni BAT 30 eylül .hayitotu kullancam+keçiboynuzu pekmez esime..
morordek yaaa canım gitme ben çoook üzüldüm o msja.canımdan can gitti sanki..tanimasakta aylardır beraberiz.neler neler paylastik.beni sakin bırakma.haberdar et canimmm..

Kaydettim

Ben kendi adıma rahatsız olmadığımı söyledim. Saflikla alakası yok. Tam tersine dediginiz gibi burada duygular gerçek. Nasıl ki çevrenizde hamile kalamayan arkadaşınizin yanında hiç durmadan kesedir kalp atisidir bebek alışverişidir sohbetleri yapmaktan imtina ediyorsaniz burada da dikkat etmek gerek diye dusunuyorum. bekleyiş süresi sıkıntılı bir süredir. Kimse kırılmasın kötü bir şey söylenmedi... soliyarywomanin dediği gibi zaten hamilelik süreci için konu ile ilgili topicler var. Rabbim Isteyen herkesi sağlıklı evlat sahibi yapsın.

morordek caniiimmm hamislerinizin mutlulugunu kendi adima paylastim hatta az da olsa tecrubemle yardimci olmaya calistim onlarin keseyi kalp atisini görmeleri duymalari beni mutlu etti ama senin de mutlu haberlerini almak isterim ben :)

Desene bebis seni biraz daha bekleteck. Bu ay yumurtalari ve spermleri kaliteli yapmakla ugras cnm. Oyle bi olsn ki yumurtalar bomba gibi kocamn olup catlasn:) folik asit kullanmiosan tavsiye edrm cnm. Allah emeklerini bosa goturmesn yuzunu guldursun insallh dularm seninle :)

Ne guzel yazmissin.. ayni hisleri paylasiyorum seninle bu konuda cnm.. kesinlikle katiliyorum sana..
ben de 2 gundur test yapiyorum negatif pazartesi bat.. hayirlisi olsun ne diyelim..

Kullanmazmiyim canım 1 senedir kullanıyorum folik asit.artık depolanmistir :) ..şimdi 3. Ay deneme bitti nasipse 4. Aya Ya Bismillah diyeceğiz...kaliteli yumurta ve spermler için onerin var mi?...Fazla birlikteliğimiz oluyor acaba seyreltsek mi?
Beni bırakmayın bak.arada yoklayin..cinsiyet vs..sizde benim dualarimdasiniz.sağlıkla gelsin o teyzesinin gülleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…