- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.281
@solitarywoman haklısın canım bu ay beklemiyorum ben degerlendirmedim çünkü. Ama bir gün hamile kalırsam ben de bu sayfaya yazmam artık. Hamile sohbetlerinin başka sayfalarda yapılması taraftariyim. Ben çok etkilenmiyorum ama bu sayfada yorum yapan kişilerin hamilelik takvimlerini görünce bile üzülen arkadaşlarımız olabilir. Birileri hamile kalmadığı için ağlarken birilerinin kese kalp atışı muhabbeti yapması can acitici olabilir. Insan hamile kalınca eski hissettiklerini unutuyor bazen. Başka sayfalara gidince beni etiketle oralarda
Ben kendi adıma sizi üzdüysem özür diliyorum, bu söylediklerinizi ister istemez üzerime alındım. Biz buradaki bazı arkadaslar ile birlikte oldukca uzun aylardır sevincimizi de üzüntümüzü de paylastıgımız icin aramızda sanal da olsa bir arkadaslık olustugunu düsünüyordum, biraz safmısım demek ki :) Mart-nisan ayından beri hamilelik konuları acılıyor, o zamanlardan beri de hamile kalanlar sevinclerini paylasırlardı, ben sahsen onlar adına cok mutlu olurdum. Ben biraz buna istinaden yazıyordum buraya, kimseyi gücendirmek ya da üzmek istemezdim. Tekrar özür diliyorum.tabi eklerim canım... ben biz bekleyenlere ve benim gibi düşünenler ve söyleyemeyenler adına sözcü olmak istedim kimse kötü niyetli değil burada ama gerçekten can acıtıyor herkes sevincini mutlaka yaşayacak ama onun için açılmış sayfalarda olması daha mantıklı geliyor bana...
Cnm mayis annelerinde konuslam hamilelikle ilgili konulari. Aslnda bizm amacmz beraber bekledgmz en ozelimizi paylastgmz arkadslara hem surecle ilgili yardmci olmak hem de heyecani paylasmak inan kardeslerm annem bile bu kadr ozelimi bilmio. Ama haklilar onlar da ister istemez burukluk olmus olabilir bizde de olmustr belki de zamaninda. Allah herkesin kucagini doldursn tez zamanda insallahBen kendi adıma sizi üzdüysem özür diliyorum, bu söylediklerinizi ister istemez üzerime alındım. Biz buradaki bazı arkadaslar ile birlikte oldukca uzun aylardır sevincimizi de üzüntümüzü de paylastıgımız icin aramızda sanal da olsa bir arkadaslık olustugunu düsünüyordum, biraz safmısım demek ki :) Mart-nisan ayından beri hamilelik konuları acılıyor, o zamanlardan beri de hamile kalanlar sevinclerini paylasırlardı, ben sahsen onlar adına cok mutlu olurdum. Ben biraz buna istinaden yazıyordum buraya, kimseyi gücendirmek ya da üzmek istemezdim. Tekrar özür diliyorum.
Kendinize iyi bakın, gercekten dualarım sizlerle. Umarım herkes güzel haberlerini alır en kısa sürede.
Cnm mayis annelerinde konuslam hamilelikle ilgili konulari. Aslnda bizm amacmz beraber bekledgmz en ozelimizi paylastgmz arkadslara hem surecle ilgili yardmci olmak hem de heyecani paylasmak inan kardeslerm annem bile bu kadr ozelimi bilmio. Ama haklilar onlar da ister istemez burukluk olmus olabilir bizde de olmustr belki de zamaninda. Allah herkesin kucagini doldursn tez zamanda insallahBen kendi adıma sizi üzdüysem özür diliyorum, bu söylediklerinizi ister istemez üzerime alındım. Biz buradaki bazı arkadaslar ile birlikte oldukca uzun aylardır sevincimizi de üzüntümüzü de paylastıgımız icin aramızda sanal da olsa bir arkadaslık olustugunu düsünüyordum, biraz safmısım demek ki :) Mart-nisan ayından beri hamilelik konuları acılıyor, o zamanlardan beri de hamile kalanlar sevinclerini paylasırlardı, ben sahsen onlar adına cok mutlu olurdum. Ben biraz buna istinaden yazıyordum buraya, kimseyi gücendirmek ya da üzmek istemezdim. Tekrar özür diliyorum.
Kendinize iyi bakın, gercekten dualarım sizlerle. Umarım herkes güzel haberlerini alır en kısa sürede.
Hayırlısı olsunM melekler-engelchen bu aralar yumurtlama dönemım degerlendırıyoruz eşimle
bakalım insallah eylul ayından umutluyum
sagol canımHayırlısı olsun
sagol canım
Ben kendi adıma sizi üzdüysem özür diliyorum, bu söylediklerinizi ister istemez üzerime alındım. Biz buradaki bazı arkadaslar ile birlikte oldukca uzun aylardır sevincimizi de üzüntümüzü de paylastıgımız icin aramızda sanal da olsa bir arkadaslık olustugunu düsünüyordum, biraz safmısım demek ki :) Mart-nisan ayından beri hamilelik konuları acılıyor, o zamanlardan beri de hamile kalanlar sevinclerini paylasırlardı, ben sahsen onlar adına cok mutlu olurdum. Ben biraz buna istinaden yazıyordum buraya, kimseyi gücendirmek ya da üzmek istemezdim. Tekrar özür diliyorum.
nCnm mayis annelerinde konuslam hamilelikle ilgili konulari. Aslnda bizm amacmz beraber bekledgmz en ozelimizi paylastgmz arkadslara hem surecle ilgili yardmci olmak hem de heyecani paylasmak inan kardeslerm annem bile bu kadr ozelimi bilmio. Ama haklilar onlar da ister istemez burukluk olmus olabilir bizde de olmustr belki de zamaninda. Allah herkesin kucagini doldursn tez zamanda insallah
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERi VE UYGULAMALAR
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)
@titiz gelin 3 Eylül
@asi45melek 3 Eylül (ovulasyon testi)
@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
@YESIMBOZ 5 Eylül
intherain 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
@rebelliousxx 6 Eylül
@Beklemek_zor 7 Eylül
@solitarywoman 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
Kontes001 8 Eylül
dimaam 9 Eylül
@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
@hiranur3419 14 Eylül
@bm-1991 14 Eylül
@tostos16 14 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)
@nannen1 15 Eylül
@Rabiak 15 Eylül (klomen-folbiol)
@tdsozlem 16 Eylül
Beth18 17 Eylül
@yagmur0790 18 Eylül
@xDerinMavix 18 Eylül
@beren20 18 Eylül
@myssteriouss 18 Eylül
Kuzugiller 19 Eylül
@kubito 19 Eylül
@Ayla ak 20 Eylül
@Tutuy 20 Eylül
@ayllllliiiin35 22 Eylül
@freedoommmmm 30 Eylül
Emineeemm 30 Eylül (Kendisi hayıt kürü -kocası keçi boynuzu pekmez kullanacak)
EYLÜL HAMiLELERi
1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )
2) morordek ( ovulasyon test kullandi)
3) Pelukk
4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )
Kaydettimn
Ah ahh kızlar adetim 31 agustostu bugün öğlene kadar birşey yoktu..ve oglen lekelenme şeklinde başladı suan sökuldum.test almıştık yarına sabah a yaparım demiştim iki gün gecikti umutlandık baya .iki gundr esimin koyundeydik afedersiniz resmen g*tüm çıktı.esimede dedim hamile olsam köyde düşürür giderdim burda..
M melekler-engelchen canım yeni BAT 30 eylül .hayitotu kullancam+keçiboynuzu pekmez esime..
morordek yaaa canım gitme ben çoook üzüldüm o msja.canımdan can gitti sanki..tanimasakta aylardır beraberiz.neler neler paylastik.beni sakin bırakma.haberdar et canimmm..
Ben kendi adıma rahatsız olmadığımı söyledim. Saflikla alakası yok. Tam tersine dediginiz gibi burada duygular gerçek. Nasıl ki çevrenizde hamile kalamayan arkadaşınizin yanında hiç durmadan kesedir kalp atisidir bebek alışverişidir sohbetleri yapmaktan imtina ediyorsaniz burada da dikkat etmek gerek diye dusunuyorum. bekleyiş süresi sıkıntılı bir süredir. Kimse kırılmasın kötü bir şey söylenmedi... soliyarywomanin dediği gibi zaten hamilelik süreci için konu ile ilgili topicler var. Rabbim Isteyen herkesi sağlıklı evlat sahibi yapsın.Ben kendi adıma sizi üzdüysem özür diliyorum, bu söylediklerinizi ister istemez üzerime alındım. Biz buradaki bazı arkadaslar ile birlikte oldukca uzun aylardır sevincimizi de üzüntümüzü de paylastıgımız icin aramızda sanal da olsa bir arkadaslık olustugunu düsünüyordum, biraz safmısım demek ki :) Mart-nisan ayından beri hamilelik konuları acılıyor, o zamanlardan beri de hamile kalanlar sevinclerini paylasırlardı, ben sahsen onlar adına cok mutlu olurdum. Ben biraz buna istinaden yazıyordum buraya, kimseyi gücendirmek ya da üzmek istemezdim. Tekrar özür diliyorum.
Desene bebis seni biraz daha bekleteck. Bu ay yumurtalari ve spermleri kaliteli yapmakla ugras cnm. Oyle bi olsn ki yumurtalar bomba gibi kocamn olup catlasn:) folik asit kullanmiosan tavsiye edrm cnm. Allah emeklerini bosa goturmesn yuzunu guldursun insallh dularm seninle :)n
Ah ahh kızlar adetim 31 agustostu bugün öğlene kadar birşey yoktu..ve oglen lekelenme şeklinde başladı suan sökuldum.test almıştık yarına sabah a yaparım demiştim iki gün gecikti umutlandık baya .iki gundr esimin koyundeydik afedersiniz resmen g*tüm çıktı.esimede dedim hamile olsam köyde düşürür giderdim burda..
M melekler-engelchen canım yeni BAT 30 eylül .hayitotu kullancam+keçiboynuzu pekmez esime..
morordek yaaa canım gitme ben çoook üzüldüm o msja.canımdan can gitti sanki..tanimasakta aylardır beraberiz.neler neler paylastik.beni sakin bırakma.haberdar et canimmm..
Ne guzel yazmissin.. ayni hisleri paylasiyorum seninle bu konuda cnm.. kesinlikle katiliyorum sana..burdayım canım cuma en yoğun günümüz pek giremedim.test yapmadım bata kadar yapmıcam çünkü bir şey olmadığına adım kadar eminim belirti vs kalmadı çok hafif sızım var kasıklarımda o da adet ağrısı sanırım. eğer olumlu olursa haber veririm ve direk mayıs anneleri grubuna yazarım telaşlarımı ya da mutluluklarımı buraya yazıp hamile kalmamış diğer bayanları üzmek istemiyorum.. çünkü her gün en az bir kişi bilmem kim hamile kalmış hem üzüldüm hem sevindim yazıyor bu tarz konulara onlara haksızlık gibi geliyor bana kimse kötü niyetli değil ama ister istemez üzülebiliyorlar insanız... yani 2 ayda benim hissettiklerim bu Allah herkese tez vakitte nasip etsin inşallah
iyi akşamlar..
folik asit kullanmak istiyorum da en iyi marka nedir tavsiyesi olan varsa sevinirim..
Kullanmazmiyim canım 1 senedir kullanıyorum folik asit.artık depolanmistir :) ..şimdi 3. Ay deneme bitti nasipse 4. Aya Ya Bismillah diyeceğiz...kaliteli yumurta ve spermler için onerin var mi?...Fazla birlikteliğimiz oluyor acaba seyreltsek mi?Desene bebis seni biraz daha bekleteck. Bu ay yumurtalari ve spermleri kaliteli yapmakla ugras cnm. Oyle bi olsn ki yumurtalar bomba gibi kocamn olup catlasn:) folik asit kullanmiosan tavsiye edrm cnm. Allah emeklerini bosa goturmesn yuzunu guldursun insallh dularm seninle :)
Canimm sen nasılsın? Benim soğan cücüklemedi.morordek hayırlı olsun canım çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?