- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #2.321
titiz gelin
nbr Nerelerdesin. ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
titiz gelin nbr Nerelerdesin. ?
@kutuphanekedisi nbr? Nerelerdesin. ?
@asi45melek nbr Nerelerdesin. ?
eee süper o zaman neden kara kara düşünüyorsun yarını da değerlendirin canım.inşallah tutar güzel haberlerle gelirsinBenim onu kandirmama gerek yok ki o beni kandiriyo ona kalsa bugun aksam bi daha yapalim yarin da iki kere yapalim olur falan diyo :) bi de ruyamda erkek bebege hamileydim annem bi tane kiz getiriyo bu senin kizin diyo yok anne ben hamileyim oglum olacak benim diyorum almiyorum kizi :)
Sperm kalitesi duser diye tedirginim ben esim 37 yasinda hatta 37.5 :) yastan dolayi kalite duser mi cok olunca diye düşünüyorum ilk hamileligimde tek iliskiyle hamile kalmistim hatta hamile kalmayayim diye kalkip yikamistim akitmistim spermleri falan aslinda bu nasip oldugunun en guzel gostergesi :)eee süper o zaman neden kara kara düşünüyorsun yarını da değerlendirin canım.inşallah tutar güzel haberlerle gelirsin
Insallah degerlerin normal cikar cnm. Bu tahlil ne icin yapiliyo peki?Kızlar sabahtan pregesteron testi için kan verdim. Şimdi eşimin ofisinde zamanın geçmesini bekliyorum kös kös. Canım eve de gitmek istemiyor. Bakalım sonucum ne çıkacak? Merak içinde bekliyorum valla.
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERi VE UYGULAMALAR
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)
titiz gelin 3 Eylül
@asi45melek 3 Eylül (ovulasyon testi)
@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
@YESIMBOZ 5 Eylül
intherain 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
rebelliousxx 6 Eylül
@Beklemek_zor 7 Eylül
bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
Kontes001 8 Eylül
@dimaam 9 Eylül
maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
@hiranur3419 14 Eylül
@bm-1991 14 Eylül
@tostos16 14 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)
@nannen1 15 Eylül
@Rabiak 15 Eylül (klomen-folbiol)
@tdsozlem 16 Eylül
@amelia2 17 Eylül
@yagmur0790 18 Eylül
@xDerinMavix 18 Eylül
beren20 18 Eylül
@myssteriouss 18 Eylül
Kuzugiller 19 Eylül
@kubito 19 Eylül
@Ayla ak 20 Eylül
@Tutuy 20 Eylül
@ayllllliiiin35 22 Eylül
@freedoommmmm 30 Eylül
Emineeemm 30 Eylül (Kendisi hayıt kürü -kocası keçi boynuzu pekmez kullanacak)
EYLÜL HAMiLELERi
1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )
2) morordek ( ovulasyon test kullandi)
3) Pelukk
4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )
Kuzumm internet yoktu ya şimdi de eşimden çekiyorum interneti özledim valla burayı. Soğan suyu sanırım bende de işe yaramadı. Pko var bende doktora gittiğimde hala gözüküyodu kistcikler. progestorana baktı yumurtlama olmuyomuş. Bende bir haftadır bal+çörekotu+tarçın yiyorum. Pazartesi randevum var doktora gidecem bakalım neler olacak :) adetimde gecikecek gibi.
Canım benim gün aşırı değil bildiğin hergundu hatta 24 saat dolmadan iki kez filandi....hemen seyreltiyoruzz.Her zamn biralardayim cnm. Hep dualarmdasinz inanki. Ovu kist falan yoksa doktorun onerisi adetin 11. Gununden sonra iki gune bir yapmak 4 defa. Sonra birak dio. Ben de oyle basladm ama ovu testnde kirmizi olan gun uc gun ust uste yaptm sonra da biraktk zaten. Yani gun asiri yapiosan sık yapmakla alakali bi sknti oldugunu dusunmuyrm. Keci boynuzu spermler icin birebir bide ben her iliski oncesi kahve icirdm mutlaka. Ya aslnda naparsan yap bebis kismetini beklio. Bakma biz ugrasioz cogu hamile insann hic bu lardan haberi yok:)
Ahh emineemm bende ayni dertten muzdaribim :) nasil seyreltecegim onu dusunuyorum :)Canım benim gün aşırı değil bildiğin hergundu hatta 24 saat dolmadan iki kez filandi....hemen seyreltiyoruzz.
Kahveyi dikkate alacağım..bakalım nasip.eğer eylülde hamile kalırsam ablası ile aynı zamanda doğacak minnakimm..
Hergn mu oha:))) kiz bekleyn azck sperm biriksn:)) ama enerjinize hayranm. Gun asiri yap yumurtan catlaynca uc gun ust uste yap cnmCanım benim gün aşırı değil bildiğin hergundu hatta 24 saat dolmadan iki kez filandi....hemen seyreltiyoruzz.
Kahveyi dikkate alacağım..bakalım nasip.eğer eylülde hamile kalırsam ablası ile aynı zamanda doğacak minnakimm..
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERi VE UYGULAMALAR
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)
titiz gelin 3 Eylül
@asi45melek 3 Eylül (ovulasyon testi)
@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
@YESIMBOZ 5 Eylül
intherain 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
rebelliousxx 6 Eylül
@Beklemek_zor 7 Eylül
bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
Kontes001 8 Eylül
@dimaam 9 Eylül
maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
@hiranur3419 14 Eylül
@bm-1991 14 Eylül
@tostos16 14 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)
@nannen1 15 Eylül
@Rabiak 15 Eylül (klomen-folbiol)
@tdsozlem 16 Eylül
@amelia2 17 Eylül
@yagmur0790 18 Eylül
@xDerinMavix 18 Eylül
beren20 18 Eylül
@myssteriouss 18 Eylül
Kuzugiller 19 Eylül
@kubito 19 Eylül
@Ayla ak 20 Eylül
@Tutuy 20 Eylül
@ayllllliiiin35 22 Eylül
@freedoommmmm 30 Eylül
Emineeemm 30 Eylül (Kendisi hayıt kürü -kocası keçi boynuzu pekmez kullanacak)
Zilan92 30 Eylül
rebelliousxx 1 Ekim
EYLÜL HAMiLELERi
1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )
2) morordek ( ovulasyon test kullandi)
3) Pelukk
4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )
0.27 Canım baya düşük.Progesteron kac cikti canim senin
Hergn mu oha:))) kiz bekleyn azck sperm biriksn:)) ama enerjinize hayranm. Gun asiri yap yumurtan catlaynca uc gun ust uste yap cnm
Evet düşükmüş canim benimki de 12 cikmisti da ondan sormuştum inşallah düzelir0.27 Canım baya düşük.