- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.261
kızlar günaydın hamilemiyim değilmiyim diye merak içinde kalıyor insan adet gününü zor ediyoruz biliyorum size bir yöntem söyleyeyim ben internetten şu ucuz ovulasyon artı gebelik testlerinden aldım hatta tanesi 75 kuruşa geliyor hesapladığımda.hamile olmadığım aylarda ovulasyondan 1 hafta sonra ovulasyon testi yapardım ve tek çizgi çıkardı .hamile oduğumu öğrendiğim ay ovu.dan 1 hafta sonra tekrar ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım gene çift çizgi adete bir gün kala artık çizgi iyice koyuydu. sizde deneyebilirsiniz .ama erken öğrenmekle iş bitmiyor keseydi bebekti kalp atışıydı derken beklemek zor oluyor .bir daha hamile kalırsam bir sorun olmadıkça 8 haftadan önce gitmem diyorum. hergün dua ediyorum kızlar birde ben 7 tane yusuf suresi de okumuştum hamile kaldığım ay inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin herkese inşallah
Insallah bakalim canim :) haberleri yazarim zaten buraya :)Ya boyle dusunme sen icini ferah tut. Cok sukur kanama falan yok. Aklina kotu seyleri getirme bak azcik kaldi. Hem belki de gidince direkt keseyi gorursun deger artti mi artmadi mi dusunmeden:)
Insallah hamilesindir diyerek baslamak istiyorum:) Her gebelik farklidir ama benim gebeligimde 4-5 gun kala sapsari yogun bi akinti gelmisti bi anda. o an garip biseyler oldugunu dusunmustum. Devaminda da hep bi islaklik, hep beyaz sari akintim vardi. Yani benim tecrubeme dayanarak 'evet cok sey ifade eder' diyebiliyorum ama dedigim gibi kisiden kisiye farkli bi durum. Madem yumurtlamanin ustunden 14 gun gectigine eminsin bence en gec 3-4 gune test yaptiginda belli oluurbiraz kafam karışık bugün yumurtlamamın 14.günü bu ay erken yumurtladım doktor takibini yaptı yani eminim ama reglime aslında 7 gün var. literatüre göre bugün 14. gün yani regl olmam lazım ama benim periyoduma göre 7 gün var dediğim gibi son 5 gündür göğsüm cok acıyor dünde bir akıntı başladı hafif sarımtırak afedersiniz iç çamasırım hep ıslak gecen ay adetime 6 gün kala ovulasyon testi yapmıştım baya koyu cıktı dünde evde var yapayım dedim daha silikti gecen aya göre yani bir şey ifade etmiyor. test yapmak için eğer olmazsam 1 hafta daha beklemek istiyorum, sadece erken gebelikte nasıl bir akıntı oluyor bu akıntı bişey ifade eder mi onu merak ediyorum
Ultrasondan bakıldı kese göründü 4 hafta 5 günlükmüş bebişim adet günüme göre 5 haftalık 5 günlük dedi doktor ultrason daki önemliymis tabi iki hafta sonra kalbini dinlemeye gidicez çok mutluyum yani bazı testlerime bakıldı şuan sonuçları bekliyoruz
Kusura bakma biraz geç yazdım evet folik asit yazdı eşim gidip alıcak birazdan biraz bekle bence bi hafta daha o zamana kadar daha iyi gelişirAcaba benm.bu degerle kesem gorunur mu yoksa bi hafta sonra mi gitsem doktora. Folik verdi mi sana
burdayım canım cuma en yoğun günümüz pek giremedim.test yapmadım bata kadar yapmıcam çünkü bir şey olmadığına adım kadar eminim belirti vs kalmadı çok hafif sızım var kasıklarımda o da adet ağrısı sanırım. eğer olumlu olursa haber veririm ve direk mayıs anneleri grubuna yazarım telaşlarımı ya da mutluluklarımı buraya yazıp hamile kalmamış diğer bayanları üzmek istemiyorum.. çünkü her gün en az bir kişi bilmem kim hamile kalmış hem üzüldüm hem sevindim yazıyor bu tarz konulara onlara haksızlık gibi geliyor bana kimse kötü niyetli değil ama ister istemez üzülebiliyorlar insanız... yani 2 ayda benim hissettiklerim bu Allah herkese tez vakitte nasip etsin inşallahbir garip oblomov nerdesin canım? tekrar test yaptın mı? uğramamışsın buralara...
İnşallah güzel haberleri ni bekliyoruzayy ne güzell. bende kontrol günümü iple çekiyorum
inşallah sonuçlarında güzel gelir
Bide doktor dediki 7 mayıs gibi doğum olucak çok sevindim yaa bu doktor çok iyiydi tüm testlerimi yaptı yarın sonuçları alırızAldm ben de degrimi 1040 olmus. Gorundu mu kese
burdayım canım cuma en yoğun günümüz pek giremedim.test yapmadım bata kadar yapmıcam çünkü bir şey olmadığına adım kadar eminim belirti vs kalmadı çok hafif sızım var kasıklarımda o da adet ağrısı sanırım. eğer olumlu olursa haber veririm ve direk mayıs anneleri grubuna yazarım telaşlarımı ya da mutluluklarımı buraya yazıp hamile kalmamış diğer bayanları üzmek istemiyorum.. çünkü her gün en az bir kişi bilmem kim hamile kalmış hem üzüldüm hem sevindim yazıyor bu tarz konulara onlara haksızlık gibi geliyor bana kimse kötü niyetli değil ama ister istemez üzülebiliyorlar insanız... yani 2 ayda benim hissettiklerim bu Allah herkese tez vakitte nasip etsin inşallah
İnşallah en kısa zamanda bebek haberi alırız sizden üzülmeyin lütfen hiç ummadığınız bi anda gelecek size bebeginizHaklısın canım benim bugün bir kuzenim doğum yapacak ve bir kuzenimin de hamile olduğunu öğrendim çok mutlu oldum ama bir o kadar da üzüldüm kuzenlerimin en büyüğü benim herkesin gözü benim üstümde şimdi o kadar çok canım yanıyor ki anlatamam ağlayarak yazıyorum şu an, Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize ama bu ay hamile olduğumu öğrenirsem bende buraya artık yazmam bebek isteyen herkesi çok iyi anlıyorum çünkü..
Ben nisana denk gelir sandm ya senn mayis basiysa benm de ortasi falan olur olursa. Hangi folik asiti verdi sana. Peki gittgn hastane tekrar kan istedi miBide doktor dediki 7 mayıs gibi doğum olucak çok sevindim yaa bu doktor çok iyiydi tüm testlerimi yaptı yarın sonuçları alırız
Cnm ben simdi kk hamilelik takvimine vaktm tahmini 7 mayis dio senn son adet tarihn 30 temmz muydu. Bi de mayis annelerinde yazarsan bi yere etiketle beniBide doktor dediki 7 mayıs gibi doğum olucak çok sevindim yaa bu doktor çok iyiydi tüm testlerimi yaptı yarın sonuçları alırız
Yok zaten keseyi görünce gerek kalmadı ya bişey sorucam benim kahverengi akıntım gelmeye başladı birden bire kötü birsey olmasın tam eve geldim olduBen nisana denk gelir sandm ya senn mayis basiysa benm de ortasi falan olur olursa. Hangi folik asiti verdi sana. Peki gittgn hastane tekrar kan istedi mi
Yok 28 temmuzdu son bat tarihim ben daha hiç o mayıs anneleri topigine girmedimCnm ben simdi kk hamilelik takvimine vaktm tahmini 7 mayis dio senn son adet tarihn 30 temmz muydu. Bi de mayis annelerinde yazarsan bi yere etiketle beni
ay masaallah canim darisi bizim basimiza topik olarakUltrasondan bakıldı kese göründü 4 hafta 5 günlükmüş bebişim adet günüme göre 5 haftalık 5 günlük dedi doktor ultrason daki önemliymis tabi iki hafta sonra kalbini dinlemeye gidicez çok mutluyum yani bazı testlerime bakıldı şuan sonuçları bekliyoruz
Amin Canım inşallahay masaallah canim darisi bizim basimiza topik olarak
çekiniyorum test yapmaya ama dediğin gibi 4 gün sonra yapayım bari inşallah vardır bir şeyler dediğin gibi hepimiz için hayırlısı olsun. Kendini dinleme diyorum ama tutamıyorum ki kendimiInsallah hamilesindir diyerek baslamak istiyorum:) Her gebelik farklidir ama benim gebeligimde 4-5 gun kala sapsari yogun bi akinti gelmisti bi anda. o an garip biseyler oldugunu dusunmustum. Devaminda da hep bi islaklik, hep beyaz sari akintim vardi. Yani benim tecrubeme dayanarak 'evet cok sey ifade eder' diyebiliyorum ama dedigim gibi kisiden kisiye farkli bi durum. Madem yumurtlamanin ustunden 14 gun gectigine eminsin bence en gec 3-4 gune test yaptiginda belli oluur
tabi eklerim canım... ben biz bekleyenlere ve benim gibi düşünenler ve söyleyemeyenler adına sözcü olmak istedim kimse kötü niyetli değil burada ama gerçekten can acıtıyor herkes sevincini mutlaka yaşayacak ama onun için açılmış sayfalarda olması daha mantıklı geliyor bana...bir garip oblomov haklısın canım bu ay beklemiyorum ben degerlendirmedim çünkü. Ama bir gün hamile kalırsam ben de bu sayfaya yazmam artık. Hamile sohbetlerinin başka sayfalarda yapılması taraftariyim. Ben çok etkilenmiyorum ama bu sayfada yorum yapan kişilerin hamilelik takvimlerini görünce bile üzülen arkadaşlarımız olabilir. Birileri hamile kalmadığı için ağlarken birilerinin kese kalp atışı muhabbeti yapması can acitici olabilir. Insan hamile kalınca eski hissettiklerini unutuyor bazen. Başka sayfalara gidince beni etiketle oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?