- 28 Haziran 2016
- 3.439
- 2.551
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.221
Adetm bittkten sonra gun asiri yaptk yumrta catlaynca 3 gun ust uste yaptk daha da inzivaya cekldk o gun bugn:)) hahahaySperm kalitesi duser mi diye dusundum bende sende dusmemis ya da ilk iliskideki spermler dollemis :) o zaman yarin sabah da calisalim biz :)
Vardir vardir insallh haftaya kadr kalp atisini da duyarsn en buyuk heyecan o olsa gerk:)Ay onlar ne biçim hemşire allahım ya çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende yarın için iyi bi doktor buldum ultrasona baktırcam çok heyecanlıyım yaa inşallah vardır
canım o zaman aldır poliplerini bir an önce yeni mi fark ettiler 3 senedir? benim geçen sene çok kanamam olmuştu o zaman öğrendim poliplerimi rahim ağzındakileri biyopsiyle temizledi doktorum ama rahim içindekileride alalım demişti faiş bir fiyatta verdi akabinde özel olduğu için çok güvenemedim devlet hastanesindeki doktor gebeliğe engel değil dedi rahim ağzında olursa engel oluyormuş
Cok cok gecmis olsun,insallah ameliyat guzel gecer ve kisa surede bebeginize kavusursunuz.
İnşallah ben şuan doktora gidiyom bakalım ne diyecek dua et bebis görünsünVardir vardir insallh haftaya kadr kalp atisini da duyarsn en buyuk heyecan o olsa gerk:)
Amin cnm beklemedeyimİnşallah ben şuan doktora gidiyom bakalım ne diyecek dua et bebis görünsün
Ay ne guzele yaa masallah masallaaah. Saglikla devam etsiin15 eylülde evlenme yıldönümümüz ve aynı zamanda benim doğum günüm..
Ay çok heyecanlı yım sende haber verAmin cnm beklemedeyim
Canım ben halen yazlıkta oldugum icin Ankara'ya dönüsümü bekliyorum. Yarın sabah dönüyorum neyse ki. Pazartesi tekrar kan tahlili yaptıracagım, sonrasında bir gün de tahlil sonuclarıyla doktora muayeneye giderim diye düsünüyorum :)
Ay hadi insallah sorunsuz gor minnaginin kesesiniiii :) Cok guzel bisey yaa ici kipir kipir insanin. Allahim hepimize yasatsin saglikla.Canım ben halen yazlıkta oldugum icin Ankara'ya dönüsümü bekliyorum. Yarın sabah dönüyorum neyse ki. Pazartesi tekrar kan tahlili yaptıracagım, sonrasında bir gün de tahlil sonuclarıyla doktora muayeneye giderim diye düsünüyorum :)
Amin canım insallahAy hadi insallah sorunsuz gor minnaginin kesesiniiii :) Cok guzel bisey yaa ici kipir kipir insanin. Allahim hepimize yasatsin saglikla.
İnşallah ben şuan doktora gidiyom bakalım ne diyecek dua et bebis görünsün
Naptn cnmAy çok heyecanlı yım sende haber ver
Senin degerin baya yuksek benimki 1lerdeEvet canim yeni fark edildi sayilir. Poliplerden biri de rahim girisinde ustelik. Ama sukur ki tuplerim acik ve yumurta rezervim de yasima gore iyiymis. Gecen ay civari amh testi yaptirdim 8,67 cikti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?