Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar tam bizlik bi şiir buldum ne kadar güzel anlatmış.

İşler kötü gittiğinde ki bazen gidecektir,
Tırmandığınız yol size çok dik geldiğinde,
Elinizdeki para az,borçlarınız çok olduğunda,
Gülümsemek isteyip,iç çektiğinizde,
Biraz daha endişe,sizi daha da kötü yaptığında,
Gerekirse dinlenin,ama vazgeçmeyin.

Hayatın dönemeçleri olduğunu
Öğreniriz hepimizin zamanla,
Ve bir çok başarısızlık tersine döner,
Sonuna kadar dayanıp kazandığınızda;
Vazgeçmeyin adımlarınız ne kadar ağırlaşsa da,
Esecek bir rüzgârla başarıya ulaşabilirsiniz.

Tersine döndürülmüş başarısızlıktır, başarı,
Gümüşe çalan şüphe bulutlarının altında,
Anlayamazsınız hedefinize ne kadar yakın olduğunuzu,
Çok uzak gibi görünürken,hemen yanı başınızda olabilir;
Öyleyse, devam edin mücadeleye,en kötü anınızda,
İşler kötü gidiyor gibi göründüğünde,
Vazgeçmemelisiniz...

hayırlı günler, bugün herkes gayet keyifli maşallah
benim de midem bulanmadığı için ben de mutluyum :))

günaydın kızlar
kız öyle diyonda bi zamanlar bi lemlem vardı da kocası hiç üşenmeden 185 sayfayı okumuştu hatırlamıyon mu :KK76:

OHH vaficim ne güzel bi gece geçirmişsiniz maşallah.
Hanzadecim kafamı dağıtmak iyi geldi. Ya bizden birinin nişanlısı bi üyelik alıp takip ediyodu sanki dimi?? Lemlemin nişanlısımıydı o ?

o zamanlar düğün hazırlığındaydık kızlar, lemlemin nelerden bahsettiğine falan bakmıştı burdan nişanlısı

ank nn burda mesajı bile yok, kocası bizim yazdıklarımızı napsın

kaldı ki bu yeni topiği bulması imkansız

bence siz şu ziyaretçi ya da okuyan şahısları fazla abartıyosun, ben de bazen bir giriyorum bi konuya kapatmayı unutuyorum, b.sayar da açık kalıyor saatlerce

kızlar merhaba sizi telaşlandırmak istemezdim kusura bakmayın..ben çok yoğun çalışıyorum sizin sohbetlerininz çok hoşuma gittiği için arada katılmak istiyorum ama o kadar yoğunum ki okurken açık kalıyor bazen o yüzden sürekli adım gözüküyor..çok katılmak istiyorum sohbetlerininze ama çok yoğunum bide bankada çalıştığım için çokta hoş olmuo ekranda gözükmesi..o yüzden çoğu zaman okumakla kalıyorum tam yazayım derken birileri geliyor durum bu=))

:KK1::KK1::KK1:
tahmin ettiydim, kolay gelsin canım

kızlar ya dua edin nolur bulantılarım geri gelmesin
bugün geçti yine ama çok korkuyorum:KK14:

Pingum bugun daha ıyı olmana cok sevındım canım...
Arkadaslar da demıs zaten bılezıklerımız kotu gun ıcın dıye...
Esın dag gıbı arkanda, hakettıgı maasla bır ıs bulsun teker teker hatta fazlası ıle koyarsınız yerıne ınsallah canım benım...

O sacma sapan arkadaslarını da hıc takma kafana...
Ben bıraz döm sözlüyümdür boyle konularda. Bırı benım canımı sıkarsa, uzerse kalamam altta, Allah ne verdıyse soylerım. Eskıden boyle degıldım ama...
Gecenlerde bı arkadas faceden yazı yazmıs yoldakı çarsaflı bayanları gorunce esarplarını baslarından yolup atası varmıs o kadar sınırlendım kı anlatamam, asla kalamam altta. Sen hangı partıyı savunursan savun o benı ılgılendırmez ama eger senın lıstende ben gıbı kapalı arkadasların varsa oyle bısey yazamazsın. Demek kı o kısıden arkadas da dost da olmaz. Anında sıldım attım, hıc ugrasmam... Benım hatrımı gozetmeyenı ben hıc gozetmem, ağzıma gelenı de yazdım...
Bırı senı kırıyorsa ıcınde bırıktırme, cesaret edemesın kımse senın gıbı bı melek anneyı uzmeye, ver laflarını oturttur, takma kımseyı...

Bılmıyorum ya cıdden eskıden boyle degıldım ben, kafasını vur lokmasını al tıpındeydım ama unı hayatıi yasanan tecrubeler derken boyle oldum...
Bı tanıdık var bızım sureklı bırseyler ısterler, alır zahmet olmazsa seneler sonra verırler.. o da zahmet olmazsa. Eskıden ıcım ıcımı kemırır yıne de bıse dıyemezdım geldıler bana bıgun. Tatıle gıdecekmıs valızımızı ıstıyor. Dedım kı bak kocum surdan otobuse atlıyorsun carsıya gıdıyorsun orda envayı cesıt valız var bı tane kendıne alıyorsun, gonul rahatlıgı ıle kullanıyorsun, hatta cok ıcınden gelırse bı tane de bana al, hadı naşş dedım :KK53: O oldu ıstesın hadı bı daha bıse :KK53:

günaydın kızlarr
yine mide bulantısıyla uyandım... dünde aile hekimine gidip hamile olduğumu söyledim beni kayıt etti. birsürü bilgilendirme yaptılar doktorda eşimle beni yanına çağırıp tanıştı eşime bayağı tavsiyelerde bulundu:KK52: çok hoşuma gitti çok ilgililer. 1 kilo vermişim:KK52:
dün akşama doğruda eşimle yürüyüşe çıktık artık bi aksilik olmazsa her akşam yürüyüş yapmaya karar verdik. ordan avmye geçtik alışveriş yaptık. eve geldiğimizde saat 11 e geliyordu. sonrada eşimin iki gündür bana izlettirmek istediği kişisel gelişim semineri vardı onu izledik yatağımızda. biter bitmezde sızdık feci yorulmuşuz :)

Kuzucum suan nasılsın hafıfledı mı bulantın. Kız ıste sen normal hamılesın, benım hamılelıgım bıle garıp :KK1: sabah bulantı sıfır nerdeyse oglene doğru bı baslıyor yatana kadar böğ de böğ :KK37: Aksam 4-5 den sonra ıcım hıc bıse almıyor... Ben de yurumek ıstıyom ama suan hersey yasak bakalım haftaya doktor ne dıcek ıns hersey yolundadır da ben de baslarım spora ev ısıne, sıkıldım yat yat nereye kadar...
Sız de guzel bır gun gecırmıssınız ne guzel canım...

Sofişim ya ben dün seni ve aydasuyu gördüm rüyamda..

Bir sınıfın içindeyiz masalar,duvar her yer bembeyaz,diğer kızları görmedim ama biz geç çıkmışız onlar önceden çıkmış o yüzden görmedim, rüyamda bile bunun farkındayım :KK9:

Sohbet ediyoruz, aynen burda olduğu gibi, biryere gidecekmişiz kızlar bizi orda bekliyormuş..

Vafııı :KK3: Allah hayırlara cıkarsın kuzum... Beyaz cok ıyıdır ınsallah...
Ruyalarda bulusmusuz ha :KK19:

Günaydın canlarım...

Dün akşam eşimle Ortaköye gittik yemeğimizi yedik, bayağı bir sohbet ettik,aynı evin içinde özlemişim yahu :21: :KK16:

Çıkınca Ortaköyü dolaştık sonuna yetiştik ama Mavi Işıklar (Öyle Bir Geçer Zaman Ki de Metenin şarkılarını söylediğini grup) onu dinledik...

Felekten bir gece çaldık :KK9: eve gelip yatmamız 2 oldu, uykumda olmasa iyiydi ama yine de çok enerjiğim :KK62:

Oy baya guzel bır aksam olmus, sefanız olsun canım, Allah agız tadınızı hıc bozmasın ınsallah...

günaaaaaayyydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn.... tatilde erken kalkmaya alıştım şimdi uyuyamıyorum, ne güzel ne güzelll :KK1::KK1: hepinizden önce gelmişim hemde :KK33:

biliyorum buzluğa konulur ama ben buzlukta çok yer kaplamasın diye kavanoza düşünmüştüm. haftasonu konyadanda alırım bol bol onlarıda koyarsam fasulye ve domatese yer kalmaz bu seferde. aydasu bilir nasıl olduğunu, o gelsin okusunda cevap versin, kavanozlara neler nasıl koyulurmuş :KK1::KK1::KK1::KK1:

sağol jelocum, dün pazara gidemedim yorgunluktan, yemeğimi yaptım sonra temizliğe devam ettim.

Kımler gelmıs kımler gelmısssss :KK55:
Her bıryerlerı fethetmıs de gelmıs aksam gordum resımlerını. Super bı tatıl olmus kuzum. ıyı kı yapmıs esım demıssındır bence :KK23:
Insanın elıne herzaman boyle bır fırsat gecmez cocuk tombalak yokken cok ıyı ettınız...

Kızzzzzz o resım neydı oleee :2: abooo dedım kıskanmadın mı, yoksam sen mı cektın bı de :92:

Bu arada kıslık hazırlıklar baslamıs gıbı... Ya ben sımdılık sadece bezelye attım buzluga, eylul gıbı taze fasulye etcam ınsallah...
Domates konservesı yapıcam annemden ogrenmem lazım detaylı, annem ceyızıme vermıstı :KK53: 15 kavonaz kadar , butun kıs oyle ısıme yaradı kı... Ozellıkle dolmalarda sarmalarda harıka oluyor...

Kırmızı bıber ve patlıcan kozlıcem ınsallah...
Bamya atmay dusunuyorum esımle hastasıyız :KK56:
Aslında taze barbunya da ıyı olur ama esım sevmıyor.
Annem bı plastık taze yaprak basmıs getırdı gelırken o da cok ısıme yarıcak ınsallah...
Baskaaaa :26:

Aklımıza geldıkce yazalım da mevsımını kacırmayalım kızlar ben pek meraklıyım bu ıslere, yenı bırseyler ogrenmek ısterım....
He bu arada cılek recelı yapmıstım bı kılodan o daha var da esım cok duskun recele...
Kayısı, seftalı, vısne recelı yapıcam ınsallah daha...
Tarhanam var gecen seneden...
Kurutulmus bıber yapmıstım gecen sene evlenemeden o da ceyızden 10 kılo vardı yarısı anca bıttı seneye de yeter o.
Corbalık erıstem var o da yeter onumuzdekı yıla...

Aslında ramazan ıcın cok planlarım vardı, su aralar bol bol kete, katmer, mantı yapıp dolaba atıcaktım ramazanda sahurda tok tutardı esımı ama sımdılık yatıyorum.

Bıse dıcem ya benım cenem dustu :KK60:

Pingum bugun daha ıyı olmana cok sevındım canım...
Arkadaslar da demıs zaten bılezıklerımız kotu gun ıcın dıye...
Esın dag gıbı arkanda, hakettıgı maasla bır ıs bulsun teker teker hatta fazlası ıle koyarsınız yerıne ınsallah canım benım...

O sacma sapan arkadaslarını da hıc takma kafana...
Ben bıraz döm sözlüyümdür boyle konularda. Bırı benım canımı sıkarsa, uzerse kalamam altta, Allah ne verdıyse soylerım. Eskıden boyle degıldım ama...
Gecenlerde bı arkadas faceden yazı yazmıs yoldakı çarsaflı bayanları gorunce esarplarını baslarından yolup atası varmıs o kadar sınırlendım kı anlatamam, asla kalamam altta. Sen hangı partıyı savunursan savun o benı ılgılendırmez ama eger senın lıstende ben gıbı kapalı arkadasların varsa oyle bısey yazamazsın. Demek kı o kısıden arkadas da dost da olmaz. Anında sıldım attım, hıc ugrasmam... Benım hatrımı gozetmeyenı ben hıc gozetmem, ağzıma gelenı de yazdım...
Bırı senı kırıyorsa ıcınde bırıktırme, cesaret edemesın kımse senın gıbı bı melek anneyı uzmeye, ver laflarını oturttur, takma kımseyı...

Bılmıyorum ya cıdden eskıden boyle degıldım ben, kafasını vur lokmasını al tıpındeydım ama unı hayatıi yasanan tecrubeler derken boyle oldum...
Bı tanıdık var bızım sureklı bırseyler ısterler, alır zahmet olmazsa seneler sonra verırler.. o da zahmet olmazsa. Eskıden ıcım ıcımı kemırır yıne de bıse dıyemezdım geldıler bana bıgun. Tatıle gıdecekmıs valızımızı ıstıyor. Dedım kı bak kocum surdan otobuse atlıyorsun carsıya gıdıyorsun orda envayı cesıt valız var bı tane kendıne alıyorsun, gonul rahatlıgı ıle kullanıyorsun, hatta cok ıcınden gelırse bı tane de bana al, hadı naşş dedım :KK53: O oldu ıstesın hadı bı daha bıse :KK53:

günaydın kızlarr
yine mide bulantısıyla uyandım... dünde aile hekimine gidip hamile olduğumu söyledim beni kayıt etti. birsürü bilgilendirme yaptılar doktorda eşimle beni yanına çağırıp tanıştı eşime bayağı tavsiyelerde bulundu:KK52: çok hoşuma gitti çok ilgililer. 1 kilo vermişim:KK52:
dün akşama doğruda eşimle yürüyüşe çıktık artık bi aksilik olmazsa her akşam yürüyüş yapmaya karar verdik. ordan avmye geçtik alışveriş yaptık. eve geldiğimizde saat 11 e geliyordu. sonrada eşimin iki gündür bana izlettirmek istediği kişisel gelişim semineri vardı onu izledik yatağımızda. biter bitmezde sızdık feci yorulmuşuz :)

Kuzucum suan nasılsın hafıfledı mı bulantın. Kız ıste sen normal hamılesın, benım hamılelıgım bıle garıp :KK1: sabah bulantı sıfır nerdeyse oglene doğru bı baslıyor yatana kadar böğ de böğ :KK37: Aksam 4-5 den sonra ıcım hıc bıse almıyor... Ben de yurumek ıstıyom ama suan hersey yasak bakalım haftaya doktor ne dıcek ıns hersey yolundadır da ben de baslarım spora ev ısıne, sıkıldım yat yat nereye kadar...
Sız de guzel bır gun gecırmıssınız ne guzel canım...

Sofişim ya ben dün seni ve aydasuyu gördüm rüyamda..

Bir sınıfın içindeyiz masalar,duvar her yer bembeyaz,diğer kızları görmedim ama biz geç çıkmışız onlar önceden çıkmış o yüzden görmedim, rüyamda bile bunun farkındayım :KK9:

Sohbet ediyoruz, aynen burda olduğu gibi, biryere gidecekmişiz kızlar bizi orda bekliyormuş..

Vafııı :KK3: Allah hayırlara cıkarsın kuzum... Beyaz cok ıyıdır ınsallah...
Ruyalarda bulusmusuz ha :KK19:

Günaydın canlarım...

Dün akşam eşimle Ortaköye gittik yemeğimizi yedik, bayağı bir sohbet ettik,aynı evin içinde özlemişim yahu :21: :KK16:

Çıkınca Ortaköyü dolaştık sonuna yetiştik ama Mavi Işıklar (Öyle Bir Geçer Zaman Ki de Metenin şarkılarını söylediğini grup) onu dinledik...

Felekten bir gece çaldık :KK9: eve gelip yatmamız 2 oldu, uykumda olmasa iyiydi ama yine de çok enerjiğim :KK62:

Oy baya guzel bır aksam olmus, sefanız olsun canım, Allah agız tadınızı hıc bozmasın ınsallah...

günaaaaaayyydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn.... tatilde erken kalkmaya alıştım şimdi uyuyamıyorum, ne güzel ne güzelll :KK1::KK1: hepinizden önce gelmişim hemde :KK33:

biliyorum buzluğa konulur ama ben buzlukta çok yer kaplamasın diye kavanoza düşünmüştüm. haftasonu konyadanda alırım bol bol onlarıda koyarsam fasulye ve domatese yer kalmaz bu seferde. aydasu bilir nasıl olduğunu, o gelsin okusunda cevap versin, kavanozlara neler nasıl koyulurmuş :KK1::KK1::KK1::KK1:

sağol jelocum, dün pazara gidemedim yorgunluktan, yemeğimi yaptım sonra temizliğe devam ettim.

Kımler gelmıs kımler gelmısssss :KK55:
Her bıryerlerı fethetmıs de gelmıs aksam gordum resımlerını. Super bı tatıl olmus kuzum. ıyı kı yapmıs esım demıssındır bence :KK23:
Insanın elıne herzaman boyle bır fırsat gecmez cocuk tombalak yokken cok ıyı ettınız...

Kızzzzzz o resım neydı oleee :2: abooo dedım kıskanmadın mı, yoksam sen mı cektın bı de :92:

Bu arada kıslık hazırlıklar baslamıs gıbı... Ya ben sımdılık sadece bezelye attım buzluga, eylul gıbı taze fasulye etcam ınsallah...
Domates konservesı yapıcam annemden ogrenmem lazım detaylı, annem ceyızıme vermıstı :KK53: 15 kavonaz kadar , butun kıs oyle ısıme yaradı kı... Ozellıkle dolmalarda sarmalarda harıka oluyor...

Kırmızı bıber ve patlıcan kozlıcem ınsallah...
Bamya atmay dusunuyorum esımle hastasıyız :KK56:
Aslında taze barbunya da ıyı olur ama esım sevmıyor.
Annem bı plastık taze yaprak basmıs getırdı gelırken o da cok ısıme yarıcak ınsallah...
Baskaaaa :26:

Aklımıza geldıkce yazalım da mevsımını kacırmayalım kızlar ben pek meraklıyım bu ıslere, yenı bırseyler ogrenmek ısterım....
He bu arada cılek recelı yapmıstım bı kılodan o daha var da esım cok duskun recele...
Kayısı, seftalı, vısne recelı yapıcam ınsallah daha...
Tarhanam var gecen seneden...
Kurutulmus bıber yapmıstım gecen sene evlenemeden o da ceyızden 10 kılo vardı yarısı anca bıttı seneye de yeter o.
Corbalık erıstem var o da yeter onumuzdekı yıla...

Aslında ramazan ıcın cok planlarım vardı, su aralar bol bol kete, katmer, mantı yapıp dolaba atıcaktım ramazanda sahurda tok tutardı esımı ama sımdılık yatıyorum.

Bıse dıcem ya benım cenem dustu :KK60:

günaydın canımmmm
nasılsın bulantın ne durumda? ben yemek yapamıyorum hala kocamda gündüzcü aç kaldım:KK50::KK52:

Sabahtan ıyıyım ben, su saatlerde yavas yavas yoklamaya baslıyor, aksam yemegı yıyemıyorum kuzum...
Ama mıdem bulanmasın dıye de gun ıcınde az az sık sık yemege calısıyorum...

Sabah kahvaltı yaptım 3 mınık pankekle peynır zeytın falan...
Az oncede ıkı tane meyve yedım...
Oglen yemek falan yemem canım ıstemıyo cunku anca cevız hurma yerım...
Ben genelde boyle gecıstırıyom. Cok acıkısam mıdemı bastıran tek sey peynır ekmek :KK56:

kızlar ya dua edin nolur bulantılarım geri gelmesin
bugün geçti yine ama çok korkuyorum:KK14:

Canım benım ınsallah tekrarı olmaz artık da sen de rahat edersın, tadını cıkartırsın hamılelıgının. Yasamayan cıdden ne kadar berbat bısey oldugunu bılemez...

Bu arada kızlar dun ılk kez aşerdım :KK56: cok degısık bı duyguymus be :KK1:
Esımle tv de dızı bakıyorduk, bırden bı yemek cıktı hapur hupur yıyorlar esıme dedım degıstır hemen, noldu mıden mı bulandı dedı, yok dedım cok fena canım cektı. Bı baktım adam fırladı gıttı :KK55: yaptırıp getırmıs ay nasıl mutlu oldum anlatamam, normalde ıstemez canım ama aserınce resmen mıden bulanmıyor o an enteresan ...

aydasucum ve ahsencim iyi olmanıza çok sevindim maşallah:nazar:

benimde içim sıkılyor nedense durgunum baya, yarında tüm halılarımı yıkıcam kayınvelidemle onlarda aradan çıksın dedik.

benimde içim sıkılyor nedense durgunum baya, yarında tüm halılarımı yıkıcam kayınvelidemle onlarda aradan çıksın dedik.

Canım benım cok sağol. cok sukur bu gunumuze...
Sen neden durgunsun, sıcaklardan mı bunaldın?
Sımdıden kolay gelsın, hepsı mı kırlendı halılarının?
Kızlar ya ben tembelmıyım acep daha hıc halı yıkamadım ama kırlenmedı napayım kırlenmeden de yıkamak mı lazım kı
Mutfakta halı kullanmıyorum ben o konuda cok rahatım e salona gırmyoz hıc. Evımıze gelen gıden de yok ondan sanırım demı, pasaklı dıgılım yanı ben :26:

aydasum; sabah bulandı ama şuanda iyi durumdayım birazdan mutfağa girmeyi planlıyorum ya bismillah diyip çünkü eşim garibim heder oldu kaç gündür:KK52: ne güzel peynir, zeytin felan yiyebiliyosun sen ben onlardan nefret ettim süt, peynir ve yumurta asla ağzıma koyamıyorum:KK50: ye canım insan aç durdukça daha çok midesi bulanıyo kaç gündür bulantılarım azaldı galiba geçicek inş.. demek ilk aşerme deneyimini yaşadın:KK56: darısı başımaaa nası bi duygu acaba:44: bu arada bende sende ki o kurutulmuş biberlerden yapmak istiyorum kırmızı bibermi almam gerek canım. domates biber konserveside yapıcam birsürü şey yapmam lazım. bende bi tek bezelye ve karalahana koydum buzluğa kayınvalidem memlektten gelirken verdi. erişte ısmarladım yapan bi tanıdık var ramazan gelmeden yollıcak bana, asma yaprağım var minik bi bidon başkada bişeyim yokk...

Canım benım cok sağol. cok sukur bu gunumuze...
Sen neden durgunsun, sıcaklardan mı bunaldın?
Sımdıden kolay gelsın, hepsı mı kırlendı halılarının?
Kızlar ya ben tembelmıyım acep daha hıc halı yıkamadım ama kırlenmedı napayım kırlenmeden de yıkamak mı lazım kı
Mutfakta halı kullanmıyorum ben o konuda cok rahatım e salona gırmyoz hıc. Evımıze gelen gıden de yok ondan sanırım demı, pasaklı dıgılım yanı ben :26:

saol tatlım yıkalımda çıksın aradan hazır havalarda güzel.benim eşim sağolsun keyfinden ödün vermez,salonda oturttuduğu için açık renk birde tatlım kirlendi,hepsi kirlenmesede tüy döküyolar ev hep toz biraz onları atsın diye sudan geçircez.temizlensin de kaldırcam salona sokmucam, birde ara koridorlarım beyaz renk bizimki ayakkabılarını tam üstünde çıkartır hafif tozlandı bile.
ohh sen rahtsn tabi düzenli hatun kirlenmez öyle hiçbirşeycik olmaz yıkamana gerek yok bence
durgunluğuma gelirsek bilmiyorum tatlım kalktığımdan beri içim sıkılıyor keyifsizim:KK14:

bu arada kızlar kvalidemler ramazanı samsunda geçirceklerdi vazgeçmişler burdalarmış, eşime demişki ben direk söylemiyim kız zorda kalmasın sadece bir fikir
ramazanda bizim eve gelin burda kalın hem karında zorlanmaz sahuru, iftarı kız alışık değil burda rahat rahat uyur kalkarsanız senin derdinde olmaz demiş
fikir güzel işime gelirde ne biliyim bilemedim arada tabikide evimize gelirizde bende eşime 1 hafta evde deneyelim sonra bakarız dedim oda tamam sana kalmış dedi bilemedim şimdi düşünüyorum iyice:KK1:

ah benimde temizlik yapmam lazımm. biri gelsede benim evimi temizlese artık birini tutacam gibi görünüyo ramazan girmeden temizlik şart

aydasum; sabah bulandı ama şuanda iyi durumdayım birazdan mutfağa girmeyi planlıyorum ya bismillah diyip çünkü eşim garibim heder oldu kaç gündür:KK52: ne güzel peynir, zeytin felan yiyebiliyosun sen ben onlardan nefret ettim süt, peynir ve yumurta asla ağzıma koyamıyorum:KK50: ye canım insan aç durdukça daha çok midesi bulanıyo kaç gündür bulantılarım azaldı galiba geçicek inş.. demek ilk aşerme deneyimini yaşadın:KK56: darısı başımaaa nası bi duygu acaba:44: bu arada bende sende ki o kurutulmuş biberlerden yapmak istiyorum kırmızı bibermi almam gerek canım. domates biber konserveside yapıcam birsürü şey yapmam lazım. bende bi tek bezelye ve karalahana koydum buzluğa kayınvalidem memlektten gelirken verdi. erişte ısmarladım yapan bi tanıdık var ramazan gelmeden yollıcak bana, asma yaprağım var minik bi bidon başkada bişeyim yokk...

Evet canım cok sukur onları yıyebılıyorum... Sen de yavas yavas baslarsın artık, e sen ne yıyon pekı kahvaltıda :26:

Yok canım kurutulmus bıber ıcın irilerinden yeşil bıber alman lazım... Onlar guneste kendısı kızarcak. Bız esımle acıyı hıc sevmedıgımız ıcın hepsını ırı tatlı yesıl bıber almıstım. Onları tek tek ıpe gecırdık, sonra balkona astık kuruttuk...
Insallah ıyı oluruz da hepsını yaparız canım...

Ay bı de kısa sey yapsak o da ıyı olur gecen yıl ıkı kavanoz yengem vermıstı menemenlık cok pratık oluyor, o da aklımda olsun barı

ah benimde temizlik yapmam lazımm. biri gelsede benim evimi temizlese artık birini tutacam gibi görünüyo ramazan girmeden temizlik şart

bırak boşver ne temizliği canım ya sen hamişsin kim bakcak evine, ben olsam hiiç ellemem banane biraz pis olsun evim birşey olmaz:KK1: ama illa yaparım ben dayanamam diyorsanda iyi bir temizlikçiyle anlaş sen elini sürme, bana başta birkç tane geldi hiç anlamadığım halde peşinde bende dolandım yardım ettim hem içim rahat etmedi hem küçükcük evi hiçbiri yetiştiremedi. benimkide temizlik yaptığımdan değil ne zamandır aklımdaydı yıkansın dedim şu halılar ramazanda geliyor açıkçası iftara misafir fln daha şimdiden zor geliyor:KK1:

bu arada sende iyimissin tatlım miğde bulantılarıda işin tadı tuzu nabıcaksınız annişleri:KK1: maşallah Allah bozmasın kolay hamilelik geçirirsin inşallah:nazar:

Ahsencim iyi olmana çoook sevindim inanki. İşallah tamamen gider bidaha hiç yoklamaz bulantılar seni.

Aydasucum ben söyleyemiyorum işte. Aileme filan söylerim içimden geleni ama arkadaş çevreme söyleyemiyorum aslında söylerim çekinmem ama onları tam olarak düşman etmek istemiyorum çünkü tehlikeli insanlar. Düşman olurlarsa tehlikeleri artar boşwer Allah versin onların cezalarını.
Ne aşerdin kız merak ettim :KK1: Ben daha hiç aşırı bişey istemedim ya bende istiyorum aşermek.

Ben halılarımı bikez yıkadım ama bidaha yıkamam lazım. kardeşimle annemle filan yıkayalım bari bi ara.

X