Eylül dostluğumuza burada devam (:

eşinin işleri yazın daha yoğun oluyor dimi?

yoğunluktan ziyade dükkanı komple restarasyona aldılar çevresi içi güzelleştirmeye girdi hep başında doğal olarak ramzandada kaynvalidemler gidiyor bizde gidicektik ama ramazan nedeniyle yemekler vericekmiş eşim o yüzden kaldık:KK31:
artık güzel hayalleri seneye saklıyoruz geldi benimkide biraz önce netten tatil yerlerine bakıyorduk:KK1:

pingucum çok tatlısın demin face de görmüştüm zaten fotolarınızı...maşallah göbüş bayaa çıkmış...

aslında bende ege turuna çıkmayı isterdim, ama eşim ninesiyle, dedesini görmek istedi çok yaşlandılar diye..

bizimde bir dahaki seneye olsun asıl planlar tatlım:KK9:
eşime biraz önce kendine özel havuzlu konaklama yerlerini gösterdim bayıldı, kaçalım bir ara diyor bakalım.:KK31:

yoğunluktan ziyade dükkanı komple restarasyona aldılar çevresi içi güzelleştirmeye girdi hep başında doğal olarak ramzandada kaynvalidemler gidiyor bizde gidicektik ama ramazan nedeniyle yemekler vericekmiş eşim o yüzden kaldık:KK31:
artık güzel hayalleri seneye saklıyoruz geldi benimkide biraz önce netten tatil yerlerine bakıyorduk:KK1:

h.içi ağvaya filan kaçsanız 1-2 gün hem yakında, eşinde işlerden uzak kalmamış olur

bende haftaya cuma için izin aldım assos a gidiyoruz 2 gün tatil için

süpeerrr
asosu gezicez biz de nasipse, orda karşılaşırık bakarsın :KK70:

aslında bende ege turuna çıkmayı isterdim, ama eşim ninesiyle, dedesini görmek istedi çok yaşlandılar diye..

anladım canım uzun süreddir görmüyosa haklı
ama karadeniz turu da harika, biz seneye düşünüyoruz karadenizi turlamayı
Rize'ye giderseniz Ayder'i ve Andon'u görmeden sakın dönmeyin

eylülde 2-3 gün bizde kaçmak istiyoruz oraya, bol bol foto çekersin, bakalım nasılmışş :KK17: :KK34:

ben berkarken annemle tatil yaptım orada harika kesinlikle kısa tatiller için ideal ama uzun tatil için gidilirse sıkılınır avuç içi kadar bir yer ama tarihi yapısı denizi doğası harika bizim yanımızda bir bebekte olacak giderken behram kaleye falan çıkamayız ama tavsiye ederim siz mutlaka çıkın tarihi kalıntıların içinde gezin felsefe okulu özellikle beni çok etkilemişti , içinde inekler geziyor ama olsun biz memleket olarak tarihimize sahip çıkamıyoruz maalesef koskoca ilk felsefe okulunun içinde sarıkızlar geziyor

buradaki kızların hepsini gördüm aşağı yukarı ama seni bir iyice göremedim tanır mıyız acaba:KK1:

süpeerrr
asosu gezicez biz de nasipse, orda karşılaşırık bakarsın :KK70:

anladım canım uzun süreddir görmüyosa haklı
ama karadeniz turu da harika, biz seneye düşünüyoruz karadenizi turlamayı
Rize'ye giderseniz Ayder'i ve Andon'u görmeden sakın dönmeyin

hemen not aldım canım, karadenizde tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar..

ben berkarken annemle tatil yaptım orada harika kesinlikle kısa tatiller için ideal ama uzun tatil için gidilirse sıkılınır avuç içi kadar bir yer ama tarihi yapısı denizi doğası harika bizim yanımızda bir bebekte olacak giderken behram kaleye falan çıkamayız ama tavsiye ederim siz mutlaka çıkın tarihi kalıntıların içinde gezin felsefe okulu özellikle beni çok etkilemişti , içinde inekler geziyor ama olsun biz memleket olarak tarihimize sahip çıkamıyoruz maalesef koskoca ilk felsefe okulunun içinde sarıkızlar geziyor

ayvalığa gitmiştim, çok beğenmiştim oraları.. Fotolardan oranında öyle bir tınısı var diye düşünüyorum, o yüzden gitmeyi çok istiyorum bende..

X