- 4 Aralık 2008
- 6.111
- 33
- 36
- Konu Sahibi landfloves
- #1.541
canım senin tatile son bir hafta kalıyor demi?
benim de benim deee
haftaya bu gece ege turuna çıkıyozz Allah kısmet ederse tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senin tatile son bir hafta kalıyor demi?
eşinin işleri yazın daha yoğun oluyor dimi?
benim de benim deee
Kızlar benm son yarım saatimm
benim de benim deee
aslında bende ege turuna çıkmayı isterdim, ama eşim ninesiyle, dedesini görmek istedi çok yaşlandılar diye..
bende haftaya cuma için izin aldım assos a gidiyoruz 2 gün tatil için
yoğunluktan ziyade dükkanı komple restarasyona aldılar çevresi içi güzelleştirmeye girdi hep başında doğal olarak ramzandada kaynvalidemler gidiyor bizde gidicektik ama ramazan nedeniyle yemekler vericekmiş eşim o yüzden kaldık
artık güzel hayalleri seneye saklıyoruz geldi benimkide biraz önce netten tatil yerlerine bakıyorduk
Kızlar benm son yarım saatimm
bende haftaya cuma için izin aldım assos a gidiyoruz 2 gün tatil için
aslında bende ege turuna çıkmayı isterdim, ama eşim ninesiyle, dedesini görmek istedi çok yaşlandılar diye..
eylülde 2-3 gün bizde kaçmak istiyoruz oraya, bol bol foto çekersin, bakalım nasılmışş
süpeerrr
asosu gezicez biz de nasipse, orda karşılaşırık bakarsın
anladım canım uzun süreddir görmüyosa haklı
ama karadeniz turu da harika, biz seneye düşünüyoruz karadenizi turlamayı
Rize'ye giderseniz Ayder'i ve Andon'u görmeden sakın dönmeyin
ben berkarken annemle tatil yaptım orada harika kesinlikle kısa tatiller için ideal ama uzun tatil için gidilirse sıkılınır avuç içi kadar bir yer ama tarihi yapısı denizi doğası harika bizim yanımızda bir bebekte olacak giderken behram kaleye falan çıkamayız ama tavsiye ederim siz mutlaka çıkın tarihi kalıntıların içinde gezin felsefe okulu özellikle beni çok etkilemişti , içinde inekler geziyor ama olsun biz memleket olarak tarihimize sahip çıkamıyoruz maalesef koskoca ilk felsefe okulunun içinde sarıkızlar geziyor
hemen not aldım canım, karadenizde tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar..