Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli? Ben çok kötüyüm dün sınav sonuçları açıklandı 3 dersten bütünlemeye kaldım:KK43: 4 dersim vardı halbuki 2 dersten kesin geçerim 2 ders kalsada bütünlemede 1 ders veririm sınıf atlarım diyordum. Şimdi en az 1 ders vermem lazım tüm motivasyonum gitti hiç ama hiç çalışasım yok. Eşim de dün akşam dalga geçiyo erkenden küstüm yattım bende :KK36:manyak şey...

ben geldim kızlar, evimi sildim süpürdüm birde tarif defterimde basit yoğurt tatlısı buldum onu yaptım daha yapıcaklarım var,pingcum hımm şu çiçek milföyü yapmak istiyorum mesela:KK56:

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli? Ben çok kötüyüm dün sınav sonuçları açıklandı 3 dersten bütünlemeye kaldım:KK43: 4 dersim vardı halbuki 2 dersten kesin geçerim 2 ders kalsada bütünlemede 1 ders veririm sınıf atlarım diyordum. Şimdi en az 1 ders vermem lazım tüm motivasyonum gitti hiç ama hiç çalışasım yok. Eşim de dün akşam dalga geçiyo erkenden küstüm yattım bende :KK36:manyak şey...

hoşgeldin canımmm.geçersin canım Allahın izniyle beyler böyle durumlarda dalga geçmeyi çok seviyorlar hatta çok sinirlenince de eşim der ki 'sinirlenince çok güzel oluyoosuun o yüzden yapıyorum'boşver eşini çalışır geçersin inş.

ben geldim kızlar, evimi sildim süpürdüm birde tarif defterimde basit yoğurt tatlısı buldum onu yaptım daha yapıcaklarım var,pingcum hımm şu çiçek milföyü yapmak istiyorum mesela:KK56:

hoşgeldin hamarat hatun ellerine sağlık çiçek milföyler gerçekten çok güzel oluyor..

kızlar bu arada benim telefon tarifem 1000 dk. 30 liraydı ben 1000 dk. son gün doldurmuşum 1 gün yaptığım görüşmeler yüzünden 70 lira fatura geldi çok sinirim bozuldu

kızlar bugün pek bi keyifsizsiniz sohbet etmiyosunuz hayırdır sıcaklardan mı landfloves aklımda ama müsait değilim arayamıyorum akşamüstü ararım heralde

canım benimde istemiyo ama mecbur yiyorum. cevizim bitti ceviz almalıyım iyi hatırlattın :KK1: benimde canım domates soslu patates kızartması istedi akşam onu yaptım. aslında çok sağlıksız besleniyorum ya tiksiniyorum sanki bütün yemeklerden. hafif şeyler istiyorum hep.
jelo ve ahsencim balık hapı kullanıyomusunuz siz ?

Yiyordum normalde ama dün hiç yemek görmek bile istemedim değişik bir ruh hali:KK1: muzu bile zorlayarak yedim sanki çok yemek yemişim gibi hissediyorum kendimi ,kızartmayı severim güzel olur ama dokunmasın pingum dikkatli ye biraz az ye en azından ,ceviz ye benimde son cevizler yenilerini almam lazım,bendede biraz tiksinti var gibi özellikle yağlı olanlardan:KK31:
Ben vitamin hapı kullanıyorum elevit verdi doktorum birçok vitamini kapsıyor her sabah içiyorum doğuma kadarda içicekmişim

Son düzenleme:
kızlar bugün pek bi keyifsizsiniz sohbet etmiyosunuz hayırdır sıcaklardan mı landfloves aklımda ama müsait değilim arayamıyorum akşamüstü ararım heralde

Yoğunluk vardı bende birde sıcak hava ancak geldim,cidden girmiyor inşallah bişey yoktur geziyordur yada misafirleri vardır vakit bulamamıştır bir seçenek daha balkondaki bebişleriyle ilgileniyordur:KK16:
Hanzade ararsan hepimizden selam söyle olurmu:KK34:

Yiyordum normalde ama dün hiç yemek görmek bile istemedim değişik bir ruh hali:KK1: muzu bile zorlayarak yedim sanki çok yemek yemişim gibi hissediyorum kendimi ,kızartmayı severim güzel olur ama dokunmasın pingum dikkatli ye biraz az ye en azından ,ceviz ye benimde son cevizler yenilerini almam lazım,bendede biraz tiksinti var gibi özellikle yağlı olanlardan:KK31:
Ben vitamin hapı kullanıyorum elevit verdi doktorum birçok vitamini kapsıyor her sabah içiyorum doğuma kadarda içicekmişim

benim vitamin hapım bitti tekrar almadım. yarın hastanedeki doktoruma çıkayımda gerekirse tekrar yazsın. hiç dikkat etmiyorum sağlık beslenmiyorum çok kızıyorum kendime ya. balık hapınıda alayım bari kendini yiyemiyorum bari hapını içeyim.

benim vitamin hapım bitti tekrar almadım. yarın hastanedeki doktoruma çıkayımda gerekirse tekrar yazsın. hiç dikkat etmiyorum sağlık beslenmiyorum çok kızıyorum kendime ya. balık hapınıda alayım bari kendini yiyemiyorum bari hapını içeyim.

Ben her sabah içiyorum vitamin hapımı kahvaltıdan sonra doktor sıkı sıkı tembih etti doğuma kadar içmen gerek dedi bende buna uyuyorum,sende doktoruna tekrar yazdır istersen ne kadar dikkat etmeye çalışsanda pek olmuyor bende arada kaçırıyorum,balık hapınıda sor bir doktora istersen :KK34:

landfloves dişçideydi müsait değildi konuşamadık sonra arayacak merak etmeyin kızlar önemli bşy yokmuş

merhabalaaaar kızlar, akşam oldu ben ancak gelebildim, merak etmişsiniz beni kusura bakmayın dün sabah dişcideydim sonrada annem ve babam hastanedeydik,annemin bir gözü görmemeye başladı, doktorlar birsürü tahlil verdi, babam bir yandan ben bir yandan annem bir yandan o tahlili bu tahlili akşama kadar koşturduk durduk, hastaneden çıkıp çarşıyı gezdik sonrada bizim eve geldik, yemeğimizi yedik çayımızı içtik falan...

Bugünde sabahtan beri dişcideydim, bir dişime kanal tedavisi bir dişimede dolgu yapıldı. cuma kontrole gidecem tekrar. zaten akşamında da yolcuyuz allah kısmet ederse.

hanzadeciğim aradı, tam diş röntgenim çekilmişti dişci koltuğundaydım, açtım ama konuşamadım her tarafı uyuşuktu :KK1::KK1: teşekkür ederim beni düşündüğünüz için :KK42:

hımm bide izmire arkadaşımın düğününe gideceğim için elbise aldım kendime, haftasonu ve dün akşam elbise aramıştım en sonunda istediğim gibi bişey buldum :21:

izmirli kızlaaaaar buluşalım mııııı :KK52::KK52:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalaaaar kızlar, akşam oldu ben ancak gelebildim, merak etmişsiniz beni kusura bakmayın dün sabah dişcideydim sonrada annem ve babam hastanedeydik,annemin bir gözü görmemeye başladı, doktorlar birsürü tahlil verdi, babam bir yandan ben bir yandan annem bir yandan o tahlili bu tahlili akşama kadar koşturduk durduk, hastaneden çıkıp çarşıyı gezdik sonrada bizim eve geldik, yemeğimizi yedik çayımızı içtik falan...

Bugünde sabahtan beri dişcideydim, bir dişime kanal tedavisi bir dişimede dolgu yapıldı. cuma kontrole gidecem tekrar. zaten akşamında da yolcuyuz allah kısmet ederse.

hanzadeciğim aradı, tam diş röntgenim çekilmişti dişci koltuğundaydım, açtım ama konuşamadım her tarafı uyuşuktu :KK1::KK1: teşekkür ederim beni düşündüğünüz için :KK42:

hımm bide izmire arkadaşımın düğününe gideceğim için elbise aldım kendime, haftasonu ve dün akşam elbise aramıştım en sonunda istediğim gibi bişey buldum :21:

buluşalımmm :) ne zaman geliceksin canm tam olarak

hem sana hem anneciine geçmiş olsun canım.ohh tatilinize de az kaldı

kızlaaar miracle nin kahve takımları vardı ya ondan var nette almak isteyenler markafoni de

canım demek aklında kaldı benim takımlar ama orda 2 li set 33 lira ben 6 fincan tepsisi cezvesi ve lokumluğunu o fiyata aldım canım eminönünden

günaydın kızlarrr:KK16:
anca uyanabildim dün akşam msafirlerim 1 gibi gittiler
farkında değildim dün ama yinede yorulmuşum

Son düzenleme:
kızlar günaydın , takip ediyorum ama yazamıyorum işler çok yoğundu geçen hafta hep geç çıktım işten , ama bu hafta rahatım .
bir değişiklik yok bende ,temmuzun ikinci haftası 2 günlük bir tatil yapacağım assos yada ayvalık tarafında daha bir yer bulamadık . büyük tatilimiz eylülde insallah bendn bu kadar öpüyorum sizi

Günaydın bayanlar;
dün akşam aniden misafirim çıktı eski iş yerimden arkadaşım davetiye getirceğini söyledi buyur gel dedim ama aksilikler peşi sıra geldi.
bizden önce bizim oraya varmış,daha dükkanda iş vardı çıkmamıştık bile eşim beni gönderdi sen önden git dedi.
neyse geldim evde yemek yok mantı alayım dedim en kolay o yapılır,bizim orda bi yufkacı var orda taze taze satılıyo normalde
ama dün bi gittim kalmamış yarın gelicek dedi tüh dedim ya ,bide bakkala soralım dedim orda bulduk eve geldik tencereye su,tuz,yağ
koydum ocağı açtım bi döndüm baktımki ocak sönmüş 9aydır bitmeyen tüp bitti :KK47: Kızında çok vakti yok enson aklıma buzluktaki
böreklerim geldi çıkardım attım frına bayaa bi bekledik ama sonunda yiyebildik :KK53: balkonda hazırladım tam yicekken eşim geldi birlikte
yedik.sonra ailesinden izin aldı çay yapıp çerez ikram ettim.enson onu evine bıraktık geldik.şansız bi gündü ama güzel geçti sohbet muhabbetle :KK1:

Son düzenleme:
X