Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok teşekkür ederim canım, darısı önce hayırlısıyla tezkerenizi almaya sonrada bebek haberine olsun inşallah. ilk hafta o kadar yoğundum ki, dikiş ağrılarım ve bebeğimi emzirmeye çalışmak çok yordu beni telefonların çoğuna bakamadım bile, bulduğum her fırsatta uyumaya çalışıyordum çünkü, gecem gündüzüm birbirine girmişti, yeni yeni düzene girdik gibi bakalım. çok teşekkür ederim aradığın için.

tüm arayan arkaşlarada teşekkür ederim kızlar, kusura bakmayın açamadım çoğu kişiyi.

hanzade çok şükür tehlikeyi atlatmanıza çok sevindim, bundan sonra rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah.

daphne sen nasılsın, senin nasıl gidiyor hamilelik?

vaficim teşekkür ederim canım.

:) herkes cok yakısti diyor ama ben eski dumduz gobegimi ozledim tabi minnisim saglikli olsunda gerisi onemli degil :)
Vafi masallah ne tatli oglun var senin. Babasini bilmiyorum ama sana cok benzettim kuzucugunu.

Genelde babasına benzetiyorlar, bana benzediğini düşünmen hoşuma gitti :)

Kiloyuda hiç merak etme canım bünyen alışık olmadığı için,doğumdan sonra verirsin, 15 kg almıştım ben,hiç çaba sarfetmeme rağmen 1 kg. kaldı, 10 kilo ilk 1 haftada gitmişti zaten..

hanzade çok şükür tehlikeyi atlatmanıza çok sevindim, bundan sonra rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah.

miracle bana söylemişti, bende sana söyliyim 40 dan sonra herşey yoluna giriyor :)

Gerçekten o günden sonra sanki sihirli değnek değiyor, herşey düzene girmiş oluyor..

Landfloves tebrik ederim canımm.... Utkuna kavuşmuşsun gözün aydınn... Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu uzun ömürler versinn.....

Sagol canim
Hamilelik beni erken zorlmaya basladi. Artik
Daha kolay yoruluyorum. Hele merdiven ya da yokus cikmak isgence olmaya basladi. Henuz erken sanki ama bilemiyorum. Onun disinda her sey cok guzel. Senin sutun gelmemisti simdi nasil?

Benim gecem gunduzum simdiden birbirine girdi sabaha karsi 4 5 gibi anca uyuyorum oglen 1 gibi kalkiyorum ama oglene kadar defalarca da uyaniyorum

Selam topikcan yine yalnızsın, kimseler uğramaz olmuş sana..

Biz sana çocuklarımızın okula başladığı zamanlardan bahsedecektik daha, ama bu veletler tüm zamanımızı alıyor, biraz büyüsünlerde inşallah tekrardan toplaşırız

kızlar nerelerdesiniz? nasıl bir nazar değdi bizim topiğimize böyle? kurşun falan mı döktürsek :)

ben giriyorum okuyorum hep ama telefonumdan yorum yazılamıyor, eşimin telinden girersem veya laptopu açabilirsem yazıyorum. telefonum bozulursa iyi birşey alacam o zaman sık sık gelirim :) gerçi doğum iznim bitincede işe dönecem o zamanda gelirim tekrar.

ama kimsede gelmiyor ki?

akşama ne yemek yaptın hanzade? ben fırında tavuk yaptım, şimdi kalkıp yanınada pilav yapacam. eşim biraz gecikecekmiş utkuyu uyuttum fırsat buldum int.e daldım bende.

EYLÜL GELİNLERİNİN BEBİŞLERİ

1. AHSEN 26.12.2012 DOĞDU

2. PİNGU 27.12.2012 DOĞDU

3. JELO 16.01.2013 DOĞDU

4. SOFİŞ 29.01.2013 DOĞDU

5. CAPON 24.03.2013 DOĞDU

6. MELİS 23.05.2013 DOĞDU

7. AYDASU 01.08.2013 DOĞDU

8. MİRACLE07 19.08.2013 DOĞDU

9. VAFİ 11.09.2013 DOĞDU

10. ÖZDEN 26.10.2013 DOĞDU

11. LANDFLOVES 21.12.2013 DOĞDU

12. SİMİLLA 07.03.2014

13. DAPHNE 23.04.2014

14. ARTENA 16.07.2014

15. HANZADE 25.07.2014

16.

kızlar masallah ne verımlı bır topıkmıs herkes bebek sahıbı olmus masallah
bizde henuz bır gelısme yok hazırda degilim sanırım Allah hayırlısını versın hepınızı opuyorumm

bende az da olsa bir düzen oluşturdum, arada giriyorum ama artık kimsecikler yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…