- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.981
sağolun kızlar inşallah hayırlısı olur.
bu hafta kontrole gidecez bakalım ne kadar büyümüş akıllı bebeğim benim. cinsiyeti için bir ay daha zaman var sanırım. bana kız gibi geliyor.
işyerimdeki herkes biliyor geçen hafta başı söyledim, herkes çok sevindi.. fazla dışarı işi vermiyorlar artık bana çoğu zaman ofisteyim, kim ne yiyosa hemen banada getiriyor sen hamilesin ye ye diyorlar :) birde gıda müh. arkadaşım var şunu ye bunu yeme diyor sürekli :))
uyku durumunuz nasıl peki ?
eğitime başladın mı ?
sağolun kızlar inşallah hayırlısı olur.
bu hafta kontrole gidecez bakalım ne kadar büyümüş akıllı bebeğim benim. cinsiyeti için bir ay daha zaman var sanırım. bana kız gibi geliyor.
işyerimdeki herkes biliyor geçen hafta başı söyledim, herkes çok sevindi.. fazla dışarı işi vermiyorlar artık bana çoğu zaman ofisteyim, kim ne yiyosa hemen banada getiriyor sen hamilesin ye ye diyorlar :) birde gıda müh. arkadaşım var şunu ye bunu yeme diyor sürekli :))
hoşgeldin vafimmm
ama nerelrdesin sen arada bi ses verseydin merak ettik seni oğlum da arkadaşını merak etti
zaten sen daha göbüş fotosu bile göstermedin ki bize
şaka bi yana keyfin nasıl paşa nasıl ?
aklına hiç kötü şeyler getirme canım, endişelenmeden tadını çıkar hamileliğinin, hayırlısıyla kucağına alacağın günleri düşün
ayy hamileyken herkes kraliçe ilan ediyor insanı
her yerde ilgi her yerde hassasiyet. Bu tabi süper bişey ama
bebek doğduktan sonra kraliçelikten çıkıp aniden hizmetkara dönüşüyosun
meme ver gazını çıkar ağlarsa pışpışla banyo yaptır onu yap bunu yap derken "oowww yooooo benim hayatım ne hale geldi böyle" diyosun
ama 3 ay dolduktan sonra o bebek etrafa gülücükler atmaya başlayınca, seni tanıyınca, uykusu beslenmesi yavaş yavaş düzene girince hayatının nasıl anlamlandığını bebek yaparak nasıl doğru bir iş yaptığını görüyosun. Hele bebek 5 aylık olduktan sonra hayat çok çok daha kolaylaşıyo aile kavramı yerine cup diye oturuyo. "Bebek yokken de mutluyduk ama asıl şimdi mutluyuz asıl şimdi aileyiz" diyosun
amma yazdım bee. Böyle işte
he bir de ben anne ve bebekle ilgili bir reklam çıksa bile duygulanıyorum. Annelik insanı ağlatıyo
gündüz uykuları hala bozuk ama eskisi kadar değil
gece uykuları çok sorunlu değil zaten
uyku eğitimini haziranın sonuna erteledik eşimle
taşınmadan az zaman önce ve taşındıktan hemen sonraki zaman uyku eğitimi için çok çok kötü bir zamanlama oluyormuş
taşınacağımız kesinleştiği için böyle bi karar aldık
taşındıktan on beş gün sonra falan başlicaz
Hoşbuldum canım
İyiyiz canım, bi tek sıcakları sevmiyoruz, sizin oralar dahada sıcak Allah yardımcınız olsun..
erdem paşa nasıl annesi,sen nasılsın demir hapına devam ediyormusun?
kızlar burda syasi yorumlar yapmayın bence
eger yapacak olursak hepimizin söyleyeceği çok şey olur ebette
ülke ne hale geldi böyle ya ne bu öfke
gezi park bahane kaç hektar alan yıkıldı neler uğruna. kim ayaklandı?
ulusal kanalda gerizekalının öndegideni muhabir şahsiyet mikrafonun açık oldugunun farkında olmadan "birkaç kişi ölseydi süper olurdu" demiş. Kendi anası babası ölse aynı şeyi düşünür mü acaba ideolojisi uğruna
bu millet ne hale geldi de vatandaşın ölümünü bile çıkarları için kullacak kıvama geldi yahu
ayy sinirim zaten tepemde bence hiç bunları konuşup bu platformu kirletmeyelim
bak hele hem yorum yapıyor hem yapmayalım diyor
ben yorumumu face te twitter da yapıyrm zaten.sadece konu aydasu olduğu için yazdım.
ahseeen sen hamileliğin süresince hangi ilaçları kullandın? ben şu an sadece elevit kullanıyorum, kanım düşük ama daha da düşerse ilerde kan takviye ederiz ilaç vermeyecem dedi.
benim bir an önce alışverişe çıkmam gerekiyor, bir tane hamile pantolonu almam bişey değiştirmeyecek hergün aynı pantolunu giyemem, elbise almayı düşünüyorum bol bol.. sabah kaç tane elbisemi giydiysem fermuarı kapanmadı sinir oldum, gögüs altından büzgülü fıldır fıldır bir elbisem var onu giydim çok rahat ettim, bunun giibi bişeyler almam gerekiyor.
ah yavrum aynı dertten bende muzdaribim
haftasonu bişeyler aldım bende elbise alıcam hatta demet ve elifle bir magazaya girmiştim gebe elbiseleri vardı oaradan alıcam elbiselerimi
pantalonlarımın fermuarı hep acık
hamile olmayan yokmu yaaaa
yalnızım dostlarımmm yalnızım yalnızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?