- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.421
Gunaydın guzeller...
Mıraclem agır topları atlatmıssın bugun de mı mısafırın var kuzucum?
Sımılla, zahter gunaydın şekerler...
Yarın annemle babam gelıyor çoook heyecanlıyım, bisürü mama yapcam onlara
Yalnız kendımı azcuk tuhaf hıssedıyorum babam benı boyle koca gobek gorcek
Günaydın ;
bu sıcak yaz gününde grip olmayı başardığım için kendimi ayakta alkışlıyorum
günaydın kuzum
evet kuzum şükür ağırladım bugün ki misafir daha tam belli değil dün çok yorulduğumu sesimden anlamışlar bakalım sonuç ne olacak aslında herşeyim var gelseler iyi olur
ayy şimdiden gözün aydın kuzum neler neler yaparsın sen şimdi
valla göbek konusuna gelince ben en çok babamdan utanıyorum çok ilginç ama onun göreceği yerde acayip bol giyiyorum şişko gibi görünsün diye belki acayip ama bende böyle kp imden bile böyle çekinmiyorum :)
geçmiş olsun sipidi
Miracle agir toplari sutladinmi sonunda :)
AYdasum utanma yaa annecik babacik onlar nasil heyecanlilardir seni gormek icin..oyy cok guzel..aglamakli bir kavusma
ZAhteR kiz dun burdaydin ama yazamadin hic zannimca
SPedy gecmis olsn.. e terle dus al terle dus al.normal anacim..hehheheh
BEnde acilinden temizlik yapiyrm.dus alip kendimi disari aticam
Miracle agir toplari sutladinmi sonunda :)
AYdasum utanma yaa annecik babacik onlar nasil heyecanlilardir seni gormek icin..oyy cok guzel..aglamakli bir kavusma
ZAhteR kiz dun burdaydin ama yazamadin hic zannimca
SPedy gecmis olsn.. e terle dus al terle dus al.normal anacim..hehheheh
BEnde acilinden temizlik yapiyrm.dus alip kendimi disari aticam
Evde ıkramlıklar varken aradan cıksa ıyı olur demı mıraclem, yoksa sıfırdan temızlık sıfırdan ıkram demek
Bırazdan baslarım ıslerıme ben de ınsallah...
Ben de ole cekınıyorum kuzum ya, sacma belkı ama oyle...
Bı de bız uzaktayız ya ne kayınpederım ne babam gordu boyle de doğurcam sanıyordum
ızmırdekı kımse benım hamılelıgımı gorememıs olcakallah ızın verırse ızınde bı gıtcez kucakta bebek dıyorum
Gecenlerde annemle nette gorusuyorduk babam geldı ben de o ara ayaga kalklmıstım ılk kez gordu gobısımı ay kıyamam nasıl alttan alttan bakıp da kafasını cevırdı babacım
sımıllam evet sacma belkı ama hıc gormeyıp dırekt 7. ayın sonunda gorucek olması bırden koccaman gobekondan cekındım galıba
oh gez kuzucum ızmır sokaklarında, ay ben vaupra bınmeyı coook ozledım yaaa :2:
Sıpıdı gecmıs olsun canım...
evet canım her şey hazırken iyi olacak ama galiba gelmeyecekler tam anlayamadım durumu valla kimsenin de nazını çekecek durumda değilim bu hamilelik beni insanlara karşı tahammülsüz yaptı ben davetimi eder gerisi gelecek olana kalır
gıcık mıyım ne ?
beni herkes koca göbeğimle görüyo valla ama çok şükür henüz kötü bi yorum almadım yapanın saçını başını yolabilirim de
hadi başla bakalım hazırlıklara ama sakın çok yorma anneciğinle de yaparsınız güzel güzel
aynen oyle canım sen yapcagını yapmıssın...
Ya bana acıkcası cok sacma gelıyor bellı ıste hamılesın, bızım yardıma ıhtıyacımız oluyor yerı gelıyor 1 bardak su almak zor gelıyor, mısafır agırlamak cok garıp gelıyor bana...
Bı de bazılarından ıcın ılk gelıslerı degıl demıstın....
ay ben memlekette olsam kımseyı kabul etmezdım galıba adım kötüye cıkardı
Sen de bı ara foto koy canım ya ben gecenlerde gene koymustum senı bı kere gordum gobıs cıkmıs halde...
annem hep zor zamanlarımda geldı hunerlerımı gosteremedım, ev ısı degıl de ıkramlıkları yemeklerı falan hazırlıcam elımden yesın anacım babacım
valla doğru söylüyorsun canım neyse annem saolsun dün bi çok şeyde yardım etti
hiç birisinin ilk gelişi değil neyse geçti gitti ama bebişim olunca hep gelsin misafirler inş...
mecbur kabul edersin canım etmemek gibi bi lüksün olmuyo çoğu zaman ki...
ay göbüş çıktı tabi bi ara koyayım canım benim paşa bugün yine çok zıp zıp
ohh şimdiden ellerine sağlık neler var aklında
Oyle canım ısın ıcıne gırınce mecbur kalıyor ınsan kabul etmeye...
bız ızmıre donene kadar daha da alıscam yalnızlıgadonunce ılk 1 yıl bocalayabılırım
tamam bak unutma foto koymayı
ya canın cekerse yazarsam :26:
alışırsın kuzum anneciğinin desteğiyle hayırlısyla bi dönün de memlekete bizim kızlar bile çok destek olurlar..
koyayım inş canım
ayy henüz canım bir şeyi duyupta çekmişlik yapmadı keşke çekse hemen kalkar yaparım
şu filmlerde şapur şupur iştahlı yiyen hamilelere çok özeniyorum ben :)
Bız ne zaman asercez mıracle ya
benım de hııııc bıse cekmıyor canım, hep derdım kımbılır neler neler ıstıcem dıye yok cekmıyo...
Yazıyım o zaman
Bugun yaprak sarcam bı tencere ınsalllah...
İkramlık olarak tahınlı kek, haşhaşlı çörek, tiramisu, pastane pogacası yapcam...
Yarın aksam burda olcaklar aksam yemegı ıcın de ezogelın corbası, kurdan kebabı, pirinc pilavı cacık, salata dsunuyorum...
Dıger gunler ıcın de menumu hazırladım kafam rahat gunu geldıkce pısırcem ınsallah
Aydasu benim cnm cekti hee :))
Gida carsisina gidicem ya pasta malz satan yerden seker hamuru ve birkac kalip alicam.
aşeremeden doğurcaz kuzum biz
eşim hadi canın bişey istesin alıp geleyim diyip duruyo
ohh ellerine sağlık kolay gelsin kuzum sana
hadi ben tutmayayım seni bende azıcık şekerleme yapayım sabah çok erken uyandım
selam kızlar
dün hanzade ve landfloves geldiler bana. sonunda bende sizlerden birileriyle tanıştım çok mutlu oldum. ikisininde birsürü işi vardı zamanları kısıtlıydı ama bana ve oğluma vakit ayırıp geldiler saolsunlar... çok tatlılar ikiside fıstık gibilerben taşınma telaşındaydım evim koli doluydu malum keşke bi iki hafta önce olup onlarında zamanları bol olsaydı, olsun bunada şükür kağanda ilk başlarda iyiydi sonra krizleri başladı jaws oldu şu bi gerçek insan hiç yabancılık çekmiyo sanki yıllardır görüştüğüm lise arkadaşlarımdılar
hepinizle tanışmak istiyorum keşke istanbulda olsaydım
unutmadan, çok teşekkür ediyoruz
sofısım hosgeldın canım, ne guzel vakıt gecırmıssınız... Ben de cok ısterdım hepınızle gorusmeyı...
Hanı resım yok mu?
ne zaman yolculuk bellı oldu mu canım?
hoşbuldum canım. annenler geliyolarmış gözün aydın. benimkiler geçen hafta geldilerelif nasıl? keyfiniz yerindemi canım.
resimler telimde pcyi atıp yüklicem bi kaç tane var
ben bayağı toplandım mutfağım bomboş bi tencerelerim ve işte hakkariye götürceğim uyduruk yemek takımım var onlarla idare ediyoruz şimdilikkıyafetleri topladım yorganları yastıkları ayırdım anneme götüreceklerimi ve hakkariye götürcekleri hep ayrı ayrı topladık saolsun annemle birlikte. hakkariye pek fazla bişey götürmicem... ihtiyacım oldukça ordan bi şekilde temin edicem. ben kağanla mayıs sonu gibi trabzona geçicem eşim burda kalıp ilişik kesip hakkariye geçicek.hakkaride değil yüksekova işte lojman çıkarsa ki inşallah çıkar eşya olayını yapıcak biz oğlumla ancak temmuz sonu gibi gideriz yüksekovaya çünkü sınavada trabzonda gircem. büyük bi koşuşturmacanın içine girdik bakalım napacaz inşllah sıkıntısız atlatırız
Kizlar bir cinsiyeti ogrendik.
Kiz geliyorrr)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?