Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde bu hafta içinde altın işlerini halledicez ALLAH'ın izniyle. keselerimi alamadım bi aksilik yüzünden haftasonu inşallah bu hafta alıcam davetiyeler için erkenmi sence canım ? ya bide ben nişanlığımı özledim ya unuttum nasıl bişeydi kaydirigubbakcemile3
Eki Görüntüle 50072 kızlar buda benim nişan tepsimm nasıl olmuşşş =)
çok şeker bi modelll opuyorumnanaktan
begendımmm
ya ben cok geriden geliyorum yada sen çok ilerden gidiyorsun anlamadım gitti ohaoldumsmile kıyafet işini naptın ?
bayılıyorum tepsime kayınvalideciğim kendi elleriyle yaptı :teytey:
bilemiycem tatlımmm var bizde bisey ama hadı hayırlısıopuyorumnanaktan
kayınvaliden çok marifetliymişş
kıyafetimi bu hafta sonu bakıcam galıba kıyafet konusunda bıraz gec kaldım:sinifsinif:
erkek tarafıyla nısan alişverişinede bu hafta sonu cıkıcaz büyük ihtimal eyvahedigeldismile
superisi tepsin çok hoş canım ne güzel kıskanıyorum sizide valla
herkezin kandilide mübarek olsun
EVET ÖYLEDİR KİMİN ANNESİ
KIYAFET İÇİN GEÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNME CANIM DAHA VAKİT VAR HERŞEYİN TAM NASILSA ODA OLUR MERAK ETME :jeyyar:
SANIRIM BİZDE BU HAFTA SONU ÇIKICAZ ALIŞVERİŞE =)
superisi tepsin çok hoş canım ne güzel kıskanıyorum sizide valla
herkezin kandilide mübarek olsun
kızlar dayanamadım ebnde nişan fotolarımdan topik açtım baksanıza :)
drndrn saol canımmmm çok teşekkür ederim
Amin inşallah hepimizin kaderi güzel olur
herkes mutlu mesut yaşasa ne güzel olur dimi
Elbsiemide Bakırköyden aldım ADN diye bir mağaza
peşin ve pazarlıkla 600e aldık
bakalım umarım alışveriş güzel geçer hani hep derler yaa alışverişde çıkar gerçek yüzleri
umarım bende oyle bısey olmazz
inşallah allah herseyi gonlümüze göre verirbayanssulusmile
yaaa balonlara bayıldım yaa o nerden geldi aklına kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
arkadaşım fotoğrafçı o sölemişti balonu daha sonrada nişan resimleri araştırırken bi kaç kişide gördüm hoşuma gitti bende yapmalıyım dedim hihoyyyt
canım ben alışverişe annesiyle beraber çıkmıştım nişanlım sadece akşam son 1 saat uğradı yanımıza
ben hep yok, pahalı yok, gerek yok falan dedim ama annesi saolsun her beğendimi aldı
karşındaki insanda tabi önemli ama eğer iyi niyetli bi insansa sen olabildiğince gözü tok davran derim
mesela ben pırlanta istemiyodum
nişanlımada söledim gereksiz bence falan diye
annesi yinede almış saolsun
birazda kısmet işi tabii
ama bence yinede bi alışweriş için ne kendi canını nede sevgilinin canını sıktığına değmez :1hug:
kesinlikle en iyisi bide ileriyide düşünmek lazım
Allah göstermesin öle şeyleri ama
yarın bigün sende bunu istedin şunu istedin diyeceklerine
senin laf söz hakkın olur
eşler arasında bile şakada olsa böle şeylerin konusulduğunu duyuyorum çünkü ben