• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
aslında eylüle kadar cok var
bi tanıdığının düğününe falan giderken yaptırırsın olmadı
bide bide nişan olduğunu söyleme sakın
ben nişan diye aradım sırf makyaj 120 saçında benden olsun dedi
ben gittim nişanlımın abisinin düğününe gidiyorum
çok güzel olmam gerek dedim
saç makyaj manikür ve takma kirpik ve 2 fön için 110 TL aldı
vee bende inanılmaz beğendim :nazar:

evet nişan demicem nişan dedim geçen birine 100 dedi sadce türbana o kadar gereksiz bence =) sonra annemin sürekli gittiği bi kuaför var orayla konuştum oraya gidicem kaydirigubbakcemile2 inşallah bende çok beğenirim ya dua edin bana bugün 59 günler su gibi geçiyor ramazanı saymazsak 29 =)

bak benim ablamda kapalı
saçı makyajı manükür ve kaşı dahil 85 TL yaptırmış gayette başarılıydı
fazla para verme

aynen öyle vermeye niyetim yok bıton para haketmiyor zaten bazıları o kadar paraları =) inşallah istediğim gibi olur dua edin bana canım boshayallersmile

su gibi geçiyor valla 57 =) cumartesi keselerimi alıcam yapıcam haftayada davetiyeleri halledicem inşallah zemuszemus ama ben kıyafetimi çok özledim ya :))

yaaa ben kese yapmıycammmm eyvahedigeldismile hem sen nasıl yapmayı dusunuyosunboshayallersmile

ŞEKER GİBİ İKİ YANINDAN BÜZMELİ KESELER VAR ONLARDAN ALIP İÇİNE LAVANTA KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÜSTLERİNEDE PAPATYALAR :kedi: YAPINCA RESMİNİ KOYARIM CANIM GÜZEL OLUYOR AMA HAYIRLISIYLA Bİ ALALIM =) BU ARADA KONUMUZUN BAŞLIĞIMI DEĞİŞMİŞ BANAMI ÖYLE GELDİ?

Back