KIZLAARR NERDESİNİZZZ HERKEZ Bİ DURGUNLUK İÇİNDE
ben burdayım tatlımmm sırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAARR NERDESİNİZZZ HERKEZ Bİ DURGUNLUK İÇİNDE
=) heyecan nasıl canım ben gittikçe heyecanlanıyorum dün ayakkabımı aldık çok güzell =)
Büyük bir heyecanla açıklıyorum bende eylülde nişanlanıyorum Allahtan bir engel çıkmazsa
cok heyecanlıyım bendeeee :bbo:
ayakkabının resmini görmek istiyorummm
bide nişan başını nasıl yaptırıcam bılmıyorummlmaz:
Büyük bir heyecanla açıklıyorum bende eylülde nişanlanıyorum Allahtan bir engel çıkmazsa
hoşgedinnnn
evet sıra sende ne aşamadasın neler yapıyorsun hazırlıkların nasıl gidiyoropuyorumnanaktan
yarın çarşıya çıkıcakmısınz canım heyecanlıyım olumunekankayizsmile
mrb kızlar
ya ben çok büyük bir aptallık yaptım offfff
sevgilim evlenme teklifi etti yüzükde aldı
yüzüğü ne beğendim ne beğenmedim
oda bana durmadan değiştirelim dedi bende en sonunda tmm dedim
gitiik değiştridim ama şimdi çok pişmanım oda haliyle kırıldı bana
sonradan ben vazgeçtim değişmekten ama laf ağuızdan çıktı ya daha dururmu zorla getirrdi değiştim
şimdi bana parmağındaki yüzük ilk aldığım yüzük kadar anlamlı değil diyor e haklıda adam
benim içinde öyle galiba keşke değiştimeseyidm
malesef haftaya kaldı canımm sen ne zaman cıkıyosunn
çoooook şükür aatlattım ve çok mutluyum herşey istediğim gibi oldu kaydirigubbakcemile2
anlatırmısın neler aldın
diyologlar nasıldı seni üzücek bisey yapmamıslardır inşallahopuyorumnanaktan
çok şükür canım o kadar çok iyilerki RABBİM nazaralardan korusun bizi istediğim herşey alındı ve sadece benim beğendiklerim alındı kaydirigubbakcemile2
iç çamaşırı takımı
atlet takımı
gecelik sabahlık takımı
terlik
sandık ve makyaj çantası
nişan çiçeğim
hatırladıklarım bunlar unuttuklarımda var tabıkı bayramlıklarım alıncak pardüsem alındı bıde bohçaya koymak için kıyafet alıncak oda bu hafta içinde artık
bende keselerimi aldım çok güzel oldular resimleyip koycam en kısa zamanda kaydirigubbakcemile3
kapalımıydın canım