• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Büyük bir heyecanla açıklıyorum bende eylülde nişanlanıyorum Allahtan bir engel çıkmazsa

hoşbulduk. ben aslında iki aydır uğraşıyorum. pek çok şeyimi hallettim. ramazanda hiç fırsatımız olmayacak diye sadece alyansların siparişini vermek ve ikramlar için konuşmak kaldı

mrb kızlar
ya ben çok büyük bir aptallık yaptım offfff
sevgilim evlenme teklifi etti yüzükde aldı
yüzüğü ne beğendim ne beğenmedim
oda bana durmadan değiştirelim dedi bende en sonunda tmm dedim
gitiik değiştridim ama şimdi çok pişmanım oda haliyle kırıldı bana
sonradan ben vazgeçtim değişmekten ama laf ağuızdan çıktı ya daha dururmu zorla getirrdi değiştim
şimdi bana parmağındaki yüzük ilk aldığım yüzük kadar anlamlı değil diyor e haklıda adam
benim içinde öyle galiba keşke değiştimeseyidm:(

nişan yastığı, tepsisi, ikramlığı, sepet modelleri...

Eklentiler

• $DSC06290.jpg
    $DSC06290.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $NISAN-ALYANS-YASTIGI-KAMPANYA-27-50__28454550_0.jpg
    $NISAN-ALYANS-YASTIGI-KAMPANYA-27-50__28454550_0.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $NISAN-3-LU-SET__22961332_2.jpg
    $NISAN-3-LU-SET__22961332_2.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 47
mrb kızlar
ya ben çok büyük bir aptallık yaptım offfff
sevgilim evlenme teklifi etti yüzükde aldı
yüzüğü ne beğendim ne beğenmedim
oda bana durmadan değiştirelim dedi bende en sonunda tmm dedim
gitiik değiştridim ama şimdi çok pişmanım oda haliyle kırıldı bana
sonradan ben vazgeçtim değişmekten ama laf ağuızdan çıktı ya daha dururmu zorla getirrdi değiştim
şimdi bana parmağındaki yüzük ilk aldığım yüzük kadar anlamlı değil diyor e haklıda adam
benim içinde öyle galiba keşke değiştimeseyidm:(

ay canım demesydin öyle sevgilin almış çünkü ne kadr güzel olmasada manevi değer çok yüksek kaydirigubbakcemile ama olmuş bikere kısmet böyleymiş canım yapcak birşey yok takma pek fazla kafana

sözlendik bizde. güya agustosta nişan olacaktı erteledi eylüle. güzel bişey olsun dedi alkollü dışarda olsun fln tmm dedim. sonra vazgeçti aile içinde olsun dedi ama büyük kalabalık olsun akrabakalr fln gelsin dedi. ok dedim. en son sadece çekirdek aileler olsun aradan çıkartalım dedi bende artık ne heves kaldı ne bişey..Mayısta düğün düşünüyoruz ve sanırım tam emin değilim ama sanki mayıstan 2 ay önce nişan yapsak fln gibi bir cümle de kurdu..ne keyif kaldı bende ne heyecan..kısacası kızlar hissettiğiniz şeyin kıymetini bilin..parmagımdaki tek taş bana artık o kadar anlamlı gelmemeye başladı çünkü..(tabi daha bir çok sebep var da neyse)

anlatırmısın neler aldın
diyologlar nasıldı seni üzücek bisey yapmamıslardır inşallahopuyorumnanaktan

çok şükür canım o kadar çok iyilerki RABBİM nazaralardan korusun bizi :nazar: istediğim herşey alındı ve sadece benim beğendiklerim alındı kaydirigubbakcemile2

iç çamaşırı takımı
atlet takımı
gecelik sabahlık takımı
terlik
sandık ve makyaj çantası
nişan çiçeğim

hatırladıklarım bunlar unuttuklarımda var tabıkı bayramlıklarım alıncak pardüsem alındı bıde bohçaya koymak için kıyafet alıncak oda bu hafta içinde artık
bende keselerimi aldım çok güzel oldular resimleyip koycam en kısa zamanda kaydirigubbakcemile3

çok şükür canım o kadar çok iyilerki RABBİM nazaralardan korusun bizi :nazar: istediğim herşey alındı ve sadece benim beğendiklerim alındı kaydirigubbakcemile2

iç çamaşırı takımı
atlet takımı
gecelik sabahlık takımı
terlik
sandık ve makyaj çantası
nişan çiçeğim

hatırladıklarım bunlar unuttuklarımda var tabıkı bayramlıklarım alıncak pardüsem alındı bıde bohçaya koymak için kıyafet alıncak oda bu hafta içinde artık
bende keselerimi aldım çok güzel oldular resimleyip koycam en kısa zamanda kaydirigubbakcemile3

canım benım allah nazarlardan korusun allah aranızı hıc bozmasın ınsallah

umarım benım alısverısımde boyle guzel olur her ıstedıgım alınır ınsallah
umarım yaradan herseyı hepimizin gönlune gore verir

ya bende fatıhden nısanlıgımı begendım aslında gelınlık modeli straplez ama

kollarını nasıl yaptırıcam karar veremedım
aslında model soyle
üstü dantelli inci işlemeli
altı kabarık incilerle tutturulmuş dantel var A seklınde
ama kolları nasıl olucak bana yardım et fıkırlerıne ıhtıyacım var ne olurrrropuyorumnanaktan

Back