mrbaa benimde belli oldu ve seninkiyle aynı tarih canım :) 26 eylül pazar inşallahdelikafadulden
bende 23ünde gidiyorum. of of stres hat safhada
sooon 5 =)
drndrn bohça bi harikaydı kayınvalidem bohça takımını en ufak ayrıntısına kadar kendısı yapmış işlemiş falan müthiş yani
iç çamaşırı takımı
atlet takımı
südyen takımı
pijama takımı
saten pijama takımı
makyaj kutusu
terlik
bir takım kıyafet
eşarbı
ayakkabısı
pardüse
çanta
çorap
çetikler
havlular
tülbentler
lifler
1 takım pike takımı
seccadesi tesbihi
aklıma gelen şimdilik bunlar canım resim eklicem inşallah =)
hadı hayırılsıı olsun herşey hazırmı =)
sooon 5 =)
drndrn bohça bi harikaydı kayınvalidem bohça takımını en ufak ayrıntısına kadar kendısı yapmış işlemiş falan müthiş yani
iç çamaşırı takımı
atlet takımı
südyen takımı
pijama takımı
saten pijama takımı
makyaj kutusu
terlik
bir takım kıyafet
eşarbı
ayakkabısı
pardüse
çanta
çorap
çetikler
havlular
tülbentler
lifler
1 takım pike takımı
seccadesi tesbihi
aklıma gelen şimdilik bunlar canım resim eklicem inşallah =)
hemen hemen canım yapıyoruz işte ufak tefek şeyler kaldı kesilecek makası falan süsleyeceğiz unutmam inş. onun duışında abiyeme bolero vari birşey diktireceğim kuaförle falan konuşulacak o tip şeyler kaldı işte ayy heyecanlandıımdelikafaduldensenin 5 gün sonra mı inş. herşey gönlünce oluropuyorumnanaktan
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM HEPİMİZİN İNŞALLAH SORUNSUZ AKSİLİKSİZ GECER =))
UFAK TEFEK ŞEYLER KALMIŞ HALLOLUR EN KISA ZAMNDA STRES YAPMA UNUTURSUN HERŞEYİ bayanssulusmile
canım benımmm gunaydınnn
yenı cıcılerını ne zaman eklıyceksınn benımde nısan bohcam cumartesı gelıcek bende buraya eklerımmm
GÜNÜN AYDIN OLSUN CANIMM =))
EKLİCEM EN KISA ZAMANDA CNM boshayallersmile
ÇOK GÜZEL BİR GÜN OLUR İNŞALLAH SENİN İÇİN SORUNSUZ GEÇER İNŞALLAH =)
YA CNM BİRŞEY SORUCAM ALYANSINIZIN İÇİNE NE YAZDIRDINIZ?
amin canımmm benımm
ben abdulkadir 26.09.2010
onunkınede durna 26.09.2010 sonsuza dek
sen?
nişanım oldu bitti kızlar herşey güzel geçti biraz stres oldu ilk anlar saçım başım derken atlattık çok şükürzemuszemusşuanda nişanlımla bizdeyiz oturuyoruz artık sıra sizde Allah kolaylık versin hepinize bohçalarımın resmini atıcam sonra öpüyorum hepinizi
hepsi sığdımı sonsuza dek ismimiz ve tarih yazdrmak istiyrm sığarmı acaba
nişanım oldu bitti kızlar herşey güzel geçti biraz stres oldu ilk anlar saçım başım derken atlattık çok şükürzemuszemusşuanda nişanlımla bizdeyiz oturuyoruz artık sıra sizde allah kolaylık versin hepinize bohçalarımın resmini atıcam sonra öpüyorum hepinizi
SOONN 4 =)) KIYAFETİME UYGUN EŞARP BULAMADM KIZLAR YA BİRE BİR RENKLER TUTMUYOR NAPCAM:sinifsinif:
AMİN CANIMMM BENIMM
BEN ABDULKADİR 26.09.2010
ONUNKINEDE DURNA 26.09.2010 Sonsuza dek
sen?
nişanım oldu bitti kızlar herşey güzel geçti biraz stres oldu ilk anlar saçım başım derken atlattık çok şükürzemuszemusşuanda nişanlımla bizdeyiz oturuyoruz artık sıra sizde Allah kolaylık versin hepinize bohçalarımın resmini atıcam sonra öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?