• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ama nasıl yapıcamm bilmiyorummm

yardımcı olman lazım bana hemde ben nısan yastıgı mı aldımm yastıkla sepetin aynı
olması gerekmez miii yardımcı olm banaaaaaaa lütfenn

yastığın ne renk beyazmı beyaz tüylü sepetler var illa bir olcak diye birşey yok uyumlu olsun yeter bayanssulusmile
kese içinde çarşıda satılyor içini dolduruyorsun büzüyorsun çok kolay ve çok basit =)

eklerm resmini görürsün takıldığın bir yer varsa sorarsın kaydirigubbakcemile4

yastığın ne renk beyazmı beyaz tüylü sepetler var illa bir olcak diye birşey yok uyumlu olsun yeter bayanssulusmile
kese içinde çarşıda satılyor içini dolduruyorsun büzüyorsun çok kolay ve çok basit =)

keselerimin resmini bulamadım ama böyle oluyor canım bak kaydirigubbakcemile4
52157

Eklentiler

• $13502169_5dl.jpg
    $13502169_5dl.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 59
çok şukur bende ıyıyımmm

hmmm bı bakıyımm zamanım kalırsa bunlarıda yapıcamm

bide topikleri gezerken okudum masalara minik kalpler yıldızlar nazar boncukları koysak nasıl olr ? millet çantasını koyar pat diye masaya önemsemizmi sence fikir ver canım

Son düzenleme:
bide topikleri gezerken okudum masalara minik kalpler yıldızlar nazar boncukları koysak nasıl olr ? millet çantasını koyar pat diye masaya önemsemizmi sence fikir ver canım

Bencede alır millet cantaya atar onuuu

gerek yokkk bencee
seni bilmem ama ben oyle bısey yapmayı dusunmuyorumm

walla masalarda öyle aksesuarlar çok hoş duruyor ama insanlar genelde çantalarını masaya koyuyor ve o görüntü bozuluyor. ama bana kalırsa nazar boncuğu minik süslerden azar azar olsun. herkes beğenir ve sende istediğin gib iyapmış olursun.

walla masalarda öyle aksesuarlar çok hoş duruyor ama insanlar genelde çantalarını masaya koyuyor ve o görüntü bozuluyor. ama bana kalırsa nazar boncuğu minik süslerden azar azar olsun. herkes beğenir ve sende istediğin gib iyapmış olursun.

ama görüntü çok güzel olur bence aammmann ya dikkt etsinler biraz gelenlerde hevesim kursağımda kaldı :gitme:

madem printerden çıkış alıp yapacaksın arka kısmınada senin ve nişanlının ismini tarihi yaz. masalara istediğin gibi koy. gelenler alıp götürse bile onlara sizden ufak bir anı olarak kalır. çok hoş bir görüntü olacağı konusunda fikrimi tekrar ediyorum. maliyeti olmayak birşeyse yap. hem içinde de kalmamış olur. ayrıca masanın o hoşluğpunu bozmamak için insanlar çantalarını koymazlar belki:)

madem printerden çıkış alıp yapacaksın arka kısmınada senin ve nişanlının ismini tarihi yaz. masalara istediğin gibi koy. gelenler alıp götürse bile onlara sizden ufak bir anı olarak kalır. çok hoş bir görüntü olacağı konusunda fikrimi tekrar ediyorum. maliyeti olmayak birşeyse yap. hem içinde de kalmamış olur. ayrıca masanın o hoşluğpunu bozmamak için insanlar çantalarını koymazlar belki:)

biraz daha düşünmem lazm anneme sorcam akşam dha var 24 gün =)

şunu da söylemek istiyorum bunlar bizim için geri gelmeyecek tekrarı olmayacak şeyler onun için herşeyi en ufak ayrıntısına kadar nasıl istiyorsak, içimize nasıl siniyorsa öyle yapmalıyız...

Back