yaaa işde kolları dantellı olursa alt kısmı düz yaa moda evindekı kız uyumsuz olur dedı aslında yanıı
ama kıyafet konusunda kesın bısey pazartesi soylerım
davetiyemı bastırdımmmkaydirigubbakcemile2
sen?
çok bilmiş o kız senin aklına yatıyorsa yaptır ona ne sempatiksalakcinni
ben daha bastırmadım davetiyeyi haftaiçi bastırcaz inşallah bakalım =)
ne yazdırdın canım içine kaydirigubbakcemile2
benimde 3 ekim bende eylül grubuna giriyorum sayılır, nişan alışverişleri ve nişan telaşı için allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar guclubacismile
ARAMIZA HOŞGELDİN a.s. TABİKİ ÇOK GÜZEL TELAŞLAR BUNLAR RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN =)
bilmiyorum yarın gıdıcez artık ne ıcıme sınerseee
davetiyede
sevgi ,saygı ve anlayışla sürdürecegimiz başlangıc gününde sizleride aramızda
görmekten mutluluk duyacağız.sositososito
nasıl sence
slm kıslarrr bizde eylül 18 de nişan düşünüyoruzzz aslında normal şartlarda bugündü nişanım ama erkek arkadaşımın anneannesi vefat edince bayramdan 1 hafta sonraya erteledik. bi garip olucak böle ama bakalım nasıl yetişcek onca iş. bayramın 3. günü istemeye gelcekler. 1 hafta sonrada nişan olucak. acık havada olacağı için daha fazla ileri bi tarihe atamadık. 1 haftada nasıl yetişcek bunca iş bilmiyorum
aramıza hoşgeldin canımm a.s. bence herşeyi o son bi haftaya sığdırmaya çalışma. hayırlısı olsun ALLAH yardımcın olsun =)
h.b :) tşkler canım. ya ne zaman yapıcam ki isteme olmadan hazırlık yapmakta garip geliyo. ya ramazanda gelseler olurmu sizce kıslar?
ya bende ıstıyorum nısanlanmak ..benım olayım eylulude gecebılır kızlar moralım sıfır abbam hala gelsınler vs demedı( ne guzel ramazandan once nısan olur dıye dusunmustum cunku ben evde ıstıyorum ama nerde daha ısteme bıle olmadı ( ımkansız artık ramazandan once olması eylulde olucagı bıle mechul banada dua edın nolur
GEREKSİZ DEĞİL BE CANIM ÖYLE DÜŞÜNME BENCE TATLI BİR HATIRA =)
NE GÜZEL SORUNSUZ ATLATMIŞSIN DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH =)
BEN NE YAPICAM BİLMİYORUM YA TÜRBANIMI MAKYAJIMI GÜZEL YAPAMAZLARSA MAHVOLUR GÜNÜM eyvahedigeldismile
kızlar benimde nişanım eylül'ün 26 sında olucak salonda yapıcaz yemekli filan, bende yavaş yavaş hazırlıklara başladım kıyafet bakıyorum bu aralar ama kafam çok karşık bana bir fikir verin lütfen, sizce nişanlığımı kabarık giysem yoksa düz mü? açıkçası benim gönlüm düz sade bi kıyafet giymekten yana, ama istediğimide bulamadım şimdi gelelim yardım konusuna: 1.si sade bi kıyafet giysem salonda olur mu? 2. si şöle hem şık hemde sade bişeyi nerden bulabilirim, cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler:)
aslında eylüle kadar cok var
bi tanıdığının düğününe falan giderken yaptırırsın olmadı
bide bide nişan olduğunu söyleme sakın
ben nişan diye aradım sırf makyaj 120 saçında benden olsun dedi
ben gittim nişanlımın abisinin düğününe gidiyorum
çok güzel olmam gerek dedim
saç makyaj manikür ve takma kirpik ve 2 fön için 110 TL aldı
vee bende inanılmaz beğendim
kıyafet işini naptın canım ? =)
davetiyedeki yazıda sanki çok resmi olmuş gibime geldi
h.b :) tşkler canım. ya ne zaman yapıcam ki isteme olmadan hazırlık yapmakta garip geliyo. ya ramazanda gelseler olurmu sizce kıslar?
boshayallersmileaa benlik bir konu bende alahın izni ile eylül de nişanlanacağım:) beni de aranıza alın kızlar:)
aa benlik bir konu bende alahın izni ile eylül de nişanlanacağım:) beni de aranıza alın kızlar:)
yaaaa gerçekten mii ama ben çok begendımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?