Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

çok bilmiş o kız senin aklına yatıyorsa yaptır ona ne sempatiksalakcinni

ben daha bastırmadım davetiyeyi haftaiçi bastırcaz inşallah bakalım =)

ne yazdırdın canım içine kaydirigubbakcemile2

çok bilmiş o kız senin aklına yatıyorsa yaptır ona ne sempatiksalakcinni

ben daha bastırmadım davetiyeyi haftaiçi bastırcaz inşallah bakalım =)

ne yazdırdın canım içine kaydirigubbakcemile2

bilmiyorum yarın gıdıcez artık ne ıcıme sınerseee

davetiyede

sevgi ,saygı ve anlayışla sürdürecegimiz başlangıc gününde sizleride aramızda
görmekten mutluluk duyacağız.
sositososito

nasıl sence

kıyafet işini naptın canım ? =)

davetiyedeki yazıda sanki çok resmi olmuş gibime geldi

slm kıslarrr bizde eylül 18 de nişan düşünüyoruzzz aslında normal şartlarda bugündü nişanım ama erkek arkadaşımın anneannesi vefat edince bayramdan 1 hafta sonraya erteledik. bi garip olucak böle ama bakalım nasıl yetişcek onca iş. bayramın 3. günü istemeye gelcekler. 1 hafta sonrada nişan olucak. acık havada olacağı için daha fazla ileri bi tarihe atamadık. 1 haftada nasıl yetişcek bunca iş bilmiyorum

aramıza hoşgeldin canımm a.s. bence herşeyi o son bi haftaya sığdırmaya çalışma. hayırlısı olsun ALLAH yardımcın olsun =)

mrb sizi anlıyorum durumumuz aynı olmasada belirsizliklerin sıkıntıya soktuğu konusunda aynıyız galiba belli birşey olmadımı insan sinir oluyor benim bir türlü netleşemedi bi ara ağustos sekiz dendi yani bugün o da bazı durumlardan vazgeçildi ramazan sonrası allahın izni ile bizimkide tam tarih ne belli değil kimse birşey söylemiyor konusunu etmiyor benimde içim içimi yiyor bişi de diyemiyorum o yüzden benim heyecan falan azaldı yani ama burdaki yazıları okuyunca kalbim pır pır etti vallakaydirigubbakcemile2 sende sıkma canını hayırlısını iste rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin bak ben 5 yıldır bekliyorum turşu oldum vallakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

aa bende türbanlıyım:) benim yaptıracağım yer belli şükür nasıl yaptıklarını biliyorum dua et sen en güzeli için herşey gönlünce olur inş.opuyorumnanaktan araştırmadın mı önceden görüş biryerlerle yaptıkları modellere bak falan için rahat olur hiçolmazsa.önceden konuş anlaş hatta şimdiden araştırmaya başla bence. netten falan da araştır oturduğun yerde ii yapan birilerini bulursun inş.

yeni geldim ama amma konuştum kızlar:kedi: okuyorum cevap yzmak istiyorum napim:kedi: canım salon olacaksa bence sade bir kıyafet adı üstünde sade kaçar illa kabarık olması şart değil mesela kalça kısmı dar gelip aşağı doğru açılan buruşan yada tüyleri olan hoş bir tuvalet giyebilirsin çünkü kabarık eskisi gibi hoşuma gitmiyor benimde ama düz birşeyde çok düz olur tabii salon için:1rolleyes: nacizane fikrim budur:1rolleyes:

canım takma kiprik bende istiyorum tek tek olandan mı yaptırdın yoksa şerit halinde olanı mı taktırdın bir problem oldu mu nasıl durdu miki mouse gibi olmasından korkuyorum gözümnün önünü göremezmişim falan diye düşünüp korkuyorum kaydirigubbakcemile3şerit halinde olandan istiyorum acaba kaç numara iidir

h.b :) tşkler canım. ya ne zaman yapıcam ki isteme olmadan hazırlık yapmakta garip geliyo. ya ramazanda gelseler olurmu sizce kıslar?

rsuperisine katılıyorum bende 2 ay önceden basladım daha hıc bısey dogru duzgun bıtmedıı ama allah yardımcın oluyorrkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…