• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım benım allah nazarlardan korusun allah aranızı hıc bozmasın ınsallah

umarım benım alısverısımde boyle guzel olur her ıstedıgım alınır ınsallah
umarım yaradan herseyı hepimizin gönlune gore verir

ya bende fatıhden nısanlıgımı begendım aslında gelınlık modeli straplez ama

kollarını nasıl yaptırıcam karar veremedım
aslında model soyle
üstü dantelli inci işlemeli
altı kabarık incilerle tutturulmuş dantel var A seklınde
ama kolları nasıl olucak bana yardım et fıkırlerıne ıhtıyacım var ne olurrrropuyorumnanaktan

kollarınıa tülden inci yap dicem ama açık durabilir yada yada kumaşın renginden bir kol yaptırıp incilirle büzgülü yaptırıp süsleyebilirsin yada superisini dediği gibi kollarıda dantelli olabilir dantelden cebkende düşünebilirsin

çok şükür canım o kadar çok iyilerki RABBİM nazaralardan korusun bizi :nazar: istediğim herşey alındı ve sadece benim beğendiklerim alındı kaydirigubbakcemile2

iç çamaşırı takımı
atlet takımı
gecelik sabahlık takımı
terlik
sandık ve makyaj çantası
nişan çiçeğim

hatırladıklarım bunlar unuttuklarımda var tabıkı bayramlıklarım alıncak pardüsem alındı bıde bohçaya koymak için kıyafet alıncak oda bu hafta içinde artık
bende keselerimi aldım çok güzel oldular resimleyip koycam en kısa zamanda kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım en kısa zamanda resimlerini bekliyorum merakla

kollarınıa tülden inci yap dicem ama açık durabilir yada yada kumaşın renginden bir kol yaptırıp incilirle büzgülü yaptırıp süsleyebilirsin yada superisini dediği gibi kollarıda dantelli olabilir dantelden cebkende düşünebilirsin

ben aslında soyle dusundum

bu gelinlikdeki kolların uzunu biraz daha darı nasıl olurzemuszemus
özelden sana ve rsuperisi resmi yollıyım bana ona gore bısey soylermısınız:çok üzgünüm:

ben aslında soyle dusundum

bu gelinlikdeki kolların uzunu biraz daha darı nasıl olurzemuszemus
özelden sana ve rsuperisi resmi yollıyım bana ona gore bısey soylermısınız:çok üzgünüm:

canım şuan 50 msj ulaşamadığım için özelden atamıyorum cvp
benim fikrimce güzle olmaz gibi geliyor bana
nişan elbiseni görsek daha net birşey söyleyebilirdim
eğer imkann varsa remsini çekip göndersen çok ii olur

canım şuan 50 msj ulaşamadığım için özelden atamıyorum cvp
benim fikrimce güzle olmaz gibi geliyor bana
nişan elbiseni görsek daha net birşey söyleyebilirdim
eğer imkann varsa remsini çekip göndersen çok ii olur

canım resmı var aslında ama bılgısayarımda yok

soyle anlatıyım
straptez üstü dantellı taşlı
altı kabarık incilerle tutturulmuş A şeklinde dantelli

altı aynı kalıcak
üstü hakım yaka olucak kolları saten ve tül kolları kolların bitimine dogru dantel olucak nasıl olur senceee :uhm:

ya dedeiğim gibi canlandırıyorum ama güzel olmaz gibi geliyor bana hiç öyle bişeyde görmedim
bilmiyorum güzel duruyorsa içinide siniyorsa yaptır

tesekur ederımm canım benım bende oyle dusunuyorum artık yarın tamamen nişanlık siparişini vericez sonra provolarr derken bakalım ne olucakkaydirigubbakcemile2

tesekur ederımm canım benım bende oyle dusunuyorum artık yarın tamamen nişanlık siparişini vericez sonra provolarr derken bakalım ne olucakkaydirigubbakcemile2

oo iyice heyecan telaş başladı desene kaydirigubbakcemile2 hadi hayırlısı olsun canım günler su gibi akıp geçsin inşallah =)

inşallah hani albümlerde nehir21 söz ve isteme resimleri var yaa
orda onun kıyafetındekı kolunu görunmu kollarını oyle yaptırmak istiyorum sence nasıl olur

bak sana begendım kol modeli var onu eklıyım
ec-720o.php

boyle ısıyorum ne dersın ama tam olarak kolları bu kadar buyuk genıs olmıycak

resim gözükmüyor canım nehir21'in elbisesinin kollarıda güzel canım ama diğer resmi göremedm

rsuperisi canım daha ılk kez resım ekledım beceriksizliğimden galibaaakaydirigubbakcemile
nehir21in elbisesinin kolları gibi altında onun inci var ya oralarda dantel ama eni biraz daha geniş istiyorum
kaydirigubbakcemile2

yaaa işde kolları dantellı olursa alt kısmı düz yaa moda evindekı kız uyumsuz olur dedı aslında yanıı
ama kıyafet konusunda kesın bısey pazartesi soylerım

davetiyemı bastırdımmmkaydirigubbakcemile2

sen?

Back