Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kollarıda dantelden olabilir küpür gibi göremeden fikir veremiyorum kaydirigubbakcemile3
canım benım allah nazarlardan korusun allah aranızı hıc bozmasın ınsallah
umarım benım alısverısımde boyle guzel olur her ıstedıgım alınır ınsallah
umarım yaradan herseyı hepimizin gönlune gore verir
ya bende fatıhden nısanlıgımı begendım aslında gelınlık modeli straplez ama
kollarını nasıl yaptırıcam karar veremedım
aslında model soyle
üstü dantelli inci işlemeli
altı kabarık incilerle tutturulmuş dantel var A seklınde
ama kolları nasıl olucak bana yardım et fıkırlerıne ıhtıyacım var ne olurrrropuyorumnanaktan
çok şükür canım o kadar çok iyilerki RABBİM nazaralardan korusun bizi istediğim herşey alındı ve sadece benim beğendiklerim alındı kaydirigubbakcemile2
iç çamaşırı takımı
atlet takımı
gecelik sabahlık takımı
terlik
sandık ve makyaj çantası
nişan çiçeğim
hatırladıklarım bunlar unuttuklarımda var tabıkı bayramlıklarım alıncak pardüsem alındı bıde bohçaya koymak için kıyafet alıncak oda bu hafta içinde artık
bende keselerimi aldım çok güzel oldular resimleyip koycam en kısa zamanda kaydirigubbakcemile3
kollarınıa tülden inci yap dicem ama açık durabilir yada yada kumaşın renginden bir kol yaptırıp incilirle büzgülü yaptırıp süsleyebilirsin yada superisini dediği gibi kollarıda dantelli olabilir dantelden cebkende düşünebilirsin
ben aslında soyle dusundum
bu gelinlikdeki kolların uzunu biraz daha darı nasıl olurzemuszemus
özelden sana ve rsuperisi resmi yollıyım bana ona gore bısey soylermısınız:çok üzgünüm:
canım şuan 50 msj ulaşamadığım için özelden atamıyorum cvp
benim fikrimce güzle olmaz gibi geliyor bana
nişan elbiseni görsek daha net birşey söyleyebilirdim
eğer imkann varsa remsini çekip göndersen çok ii olur
ya dedeiğim gibi canlandırıyorum ama güzel olmaz gibi geliyor bana hiç öyle bişeyde görmedim
bilmiyorum güzel duruyorsa içinide siniyorsa yaptır
tamam sagol tatlımmm =)
tesekur ederımm canım benım bende oyle dusunuyorum artık yarın tamamen nişanlık siparişini vericez sonra provolarr derken bakalım ne olucakkaydirigubbakcemile2
resim gözükmüyor canım nehir21'in elbisesinin kollarıda güzel canım ama diğer resmi göremedm