• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
aa bende türbanlıyım:) benim yaptıracağım yer belli şükür nasıl yaptıklarını biliyorum dua et sen en güzeli için herşey gönlünce olur inş.opuyorumnanaktan araştırmadın mı önceden görüş biryerlerle yaptıkları modellere bak falan için rahat olur hiçolmazsa.önceden konuş anlaş hatta şimdiden araştırmaya başla bence. netten falan da araştır oturduğun yerde ii yapan birilerini bulursun inş.

KONUŞTUM Bİ KAÇ YERLE İNŞALLAH GÜZEL OLUCAK :sm_cool:

yaaaa gerçekten mii ama ben çok begendımmm :)

$P8090472.jpg

$P8090476.jpg

bunlarda keseleriim nasıllll olumunekankayizsmile

Eki Görüntüle 51049

Eki Görüntüle 51050

bunlarda keseleriim nasıllll olumunekankayizsmile

davetiyemde

beraberliğe adım attıığımız bu özel günümüzde mutluluğumuzu sizinle paylaşmak bizi onurlandırıcaktır. yazıcak iyice resmi =)

$1742428.jpg

davetiyede bu sade ve şık olsun istedim zarfların köşesine uğur böceği yapıştırcam nasıl ? :dance:

bu arada 40 gün kalmış boshayallersmile

davetiyemde

beraberliğe adım attıığımız bu özel günümüzde mutluluğumuzu sizinle paylaşmak bizi onurlandırıcaktır. yazıcak iyice resmi =)

Eki Görüntüle 51051

davetiyede bu sade ve şık olsun istedim zarfların köşesine uğur böceği yapıştırcam nasıl ? :dance:

bu arada 40 gün kalmış boshayallersmile

DAVETİYENDE GÜZEL AMA NE YAZDIRICAKSINNNolumunekankayizsmile

SANA BİŞE SÖYLİYİM Mİ BİZDE VERDİK DAVETİYE SİPARİŞİNİ BENDE ONU YAZDIRCAKTM İÇLERİNDEN EN GÜZELİ O ÇÜNKÜ SONRA SANA DEDİM YA RESMİ VAZGEÇTİM BENİMKİSİ DAHA RESMİ OLDU REZİLLİK kaydirigubbakcemile4 =)

UTANDIN DIMI BANA OYLE SOYLEDIGINEEEE

OLSUNN CANIM OYLE DUSUNME EN GÜZELİ ARALARINDA DEDIGIN GIBII yasakkelime

BEN SEVDİM SENDE SEVERSİN
BAK BUDA BENIM DAVETİYEMIN RESMIEbru Davetiye 2354 | Davetiyeler.Net | Dn Davetiye | Nikah Davetiye | Snnet Davetiye | Nian Davetiye | Davetiyem | Davetiye | Dn Davet | Davetiye | Davetiye Dn | Davetiyeevi | Davetiyeler | Davetiyeleri | Davetiyem | Davetiyesi | Dn Davetiye | Dn Dav

nasıllll

UTANDIN DIMI BANA OYLE SOYLEDIGINEEEE

OLSUNN CANIM OYLE DUSUNME EN GÜZELİ ARALARINDA DEDIGIN GIBII yasakkelime

BEN SEVDİM SENDE SEVERSİN
BAK BUDA BENIM DAVETİYEMIN RESMIEbru Davetiye 2354 | Davetiyeler.Net | Dn Davetiye | Nikah Davetiye | Snnet Davetiye | Nian Davetiye | Davetiyem | Davetiye | Dn Davet | Davetiye | Davetiye Dn | Davetiyeevi | Davetiyeler | Davetiyeleri | Davetiyem | Davetiyesi | Dn Davetiye | Dn Dav

nasıllll

valla utandım başka secenek yok nabıyım =) güzelmiş canım seninkide zarif duruyor olumunekankayizsmile

hayır daha cıkmadımm
ne zaman cıkacagımıda bılmıyorummm

acaba o keselerden bende yapabılırmıyımmm ne dersınnn
:1closedeyes:

yaparsın tabiki ne var onda yuvarlak bıse zaten onlar içine lavantayı koyup büzüyorsun basit yani sempatiksalakcinni

elbise işini naptın bide bişe sorcam eline çiçek alcakmısın ?

yaparsın tabiki ne var onda yuvarlak bıse zaten onlar içine lavantayı koyup büzüyorsun basit yani sempatiksalakcinni

elbise işini naptın bide bişe sorcam eline çiçek alcakmısın ?

KIYAFETIM ICIN DÜN ÖLÇÜ VERMEYE GİTTİM HAFTAYA RENGİNİ BELİRLİYCEM

KOLLARINIDA ÜZERİNDEKİ DANTELLERDEN YAPTIRICAM

DENEDİM YAAA KENDIMI ÖVMEK GİBİ OLMASIN GÜZEL DURDU
BEN ÖYLE DURACAGINI HIC DUSUNMEMISTIMM
bilmiyorumkismile

kıyafetım ıcın dün ölçü vermeye gittim haftaya rengini belirliycem

kollarınıda üzerindeki dantellerden yaptırıcam

denedim yaaa kendımı övmek gibi olmasın güzel durdu
ben öyle duracagını hıc dusunmemıstımm
bilmiyorumkismile

çiçekde yaptırmıycam ne gerek var kı nısandaa ama yinede sen bılırsın yaptırmak ıstersınn

KIYAFETIM ICIN DÜN ÖLÇÜ VERMEYE GİTTİM HAFTAYA RENGİNİ BELİRLİYCEM

KOLLARINIDA ÜZERİNDEKİ DANTELLERDEN YAPTIRICAM

DENEDİM YAAA KENDIMI ÖVMEK GİBİ OLMASIN GÜZEL DURDU
BEN ÖYLE DURACAGINI HIC DUSUNMEMISTIMM
bilmiyorumkismile

hadi hayırlısı canım =) ne renk düşünüyorsun kaydirigubbakcemile2

Back