Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlarrrr 🙋‍♀️
Ağrım bugün epey kendini belli ediyor, biraz ümitsizliğe düşürdü beni🤦‍♀️
En son iğne günüyle beraber 13. Gün test yapıp çok silik bi çizgi görmüştüm
15 16. Günlere geldim artık, ama testim yok özelliklede almadım
İğneden sonra 14. Gün geçmiş oluyor ama ben diğer 2 iğnedede 17. Gün regl olmuştum
Bat 1 ekim zaten
Cumayı cumartesiyi atlatırsam direkt kan testi yaptırayım diyorum
İnsallah bu sefer pozitifi görürüm, ben dahil bekleyen herkes ❤️

Günaydın kızlarrrr 🙋‍♀️
Ağrım bugün epey kendini belli ediyor, biraz ümitsizliğe düşürdü beni🤦‍♀️
En son iğne günüyle beraber 13. Gün test yapıp çok silik bi çizgi görmüştüm
15 16. Günlere geldim artık, ama testim yok özelliklede almadım
İğneden sonra 14. Gün geçmiş oluyor ama ben diğer 2 iğnedede 17. Gün regl olmuştum
Bat 1 ekim zaten
Cumayı cumartesiyi atlatırsam direkt kan testi yaptırayım diyorum
İnsallah bu sefer pozitifi görürüm, ben dahil bekleyen herkes ❤️
İnş hayırlısı ile güzel haberleri alırız...

Yanlış yonlendirmek istemem ama burda bazi arkadaşların 11. Günde bile igne etkisiyle pozitif gördüklerini biliyoruz o yuzden bnce igneden 14 gün sonra yapilan testler daha güvenilir olabilir
Igneyi de dün yapmışsın eşinle bugünü ve yarını degerlendirin kesin sonrasinda da gün aşırı diye biliyorum
Merhabalar ben 15eylulde adet gördüm
28eylulde sabah çatlatma iğnesi oldum nasıl bı yol izliycem bilgim yok açıkçası kasık ağrılarım var iğneden kaynaklı onu biliyorum ne kadar beklemem lazım test için nelere dikkat etmem lazim yardımcı olur musunuz ?

Yanlış yonlendirmek istemem ama burda bazi arkadaşların 11. Günde bile igne etkisiyle pozitif gördüklerini biliyoruz o yuzden bnce igneden 14 gün sonra yapilan testler daha güvenilir olabilir
Igneyi de dün yapmışsın eşinle bugünü ve yarını degerlendirin kesin sonrasinda da gün aşırı diye biliyorum
Evet yanitin için tşk ederim doktorumda bı dolu bı boş olarak yönlendirdi afedersin ilişkiyi iğne vuruldukdan sonra yapılacak dedi bakaalim ilk defa olduğu için bura baktığımda beri hiç bir bilgimin olmadığını fark ettim açıkçası 🤭😄

Herkese merhabalar . Öncelikle aranıza yeni katıldım. Ağustosta evlilikte 1. yılımız doldu. 4 ay kadar denedik olmayınca doktora gittim klomen ve ovitrelle verdi kontrole gittiğimde 3 yumurta oluştuğunu söyledi bana ilk ay tabi ki olmadı :KK43:
ben yine dayanamayıp kontrole gittim yumurtamın çatladığını söyledi vee şimdi 2. aydayız bir kez daha klomen ve ovitrelle deneyelim dedi . Yarın kontrole gidecem dualarım sizinle dualarınız benimle olsun inşallah :)

Evet yanitin için tşk ederim doktorumda bı dolu bı boş olarak yönlendirdi afedersin ilişkiyi iğne vuruldukdan sonra yapılacak dedi bakaalim ilk defa olduğu için bura baktığımda beri hiç bir bilgimin olmadığını fark ettim açıkçası 🤭😄
Siz bugünle yarını da degerlendirin ondan sonra gün aşırı olsun

Daha önceden yazmışım bu msji : İğne günü ilişki yok sonra 2 gün üst üste ilişki daha sonra da bir hafta gün aşırı ilişki . İğnenin 12. Ve 36. Saatlerinde özellikle ilişki olsun. Zaten ağrının çok yoğun olduğu gün çatlama gerçekleşiyor ordan anlayıp ilişki yapabilirsin .
Benim iğneden sonra 9. Günü tamamen negatife döndü . Negatife dönüşünü evde gebelik testleri ile takip ettim son gün kan testi verip emin olmuştum pazartesi günü . 13. Günü silik çizgi de olsa pozitifi gördüm yani geçen çarşamba günü . Perşembe günü de kan testi yaptım . Sonra cumartesi günü ve pazartesi günü kan testi yaptım sağlıklı bir artış var mı diye baktım çok şükür sağlıklı artış oldu darısı sizlerin başına 🙏🧿🥰

Daha önceden yazmışım bu msji : İğne günü ilişki yok sonra 2 gün üst üste ilişki daha sonra da bir hafta gün aşırı ilişki . İğnenin 12. Ve 36. Saatlerinde özellikle ilişki olsun. Zaten ağrının çok yoğun olduğu gün çatlama gerçekleşiyor ordan anlayıp ilişki yapabilirsin .
Benim iğneden sonra 9. Günü tamamen negatife döndü . Negatife dönüşünü evde gebelik testleri ile takip ettim son gün kan testi verip emin olmuştum pazartesi günü . 13. Günü silik çizgi de olsa pozitifi gördüm yani geçen çarşamba günü . Perşembe günü de kan testi yaptım . Sonra cumartesi günü ve pazartesi günü kan testi yaptım sağlıklı bir artış var mı diye baktım çok şükür sağlıklı artış oldu darısı sizlerin başına 🙏🧿🥰
Allah razı olsun canım bebeğini saglikla kucağına alirsin insalh. Benimde 11. Gün negatif diye moralimi bozdum demekki hala Umut var.

Allah razı olsun canım bebeğini saglikla kucağına alirsin insalh. Benimde 11. Gün negatif diye moralimi bozdum demekki hala Umut var.
Amin canım inşallah ❤️🙏 darısı sizlerin başına 🙏 umudunu kaybetme bazı vucutlardan iğnenin etkisi geç gidiyor geç çıkıyor gebelik haliyle bazılarının da benim gibi erken çıkıyor . Bekle bakalım inşallah vardır bebeğin 🥰

hayırlı olsun tatlım, insAllah bizede nasip olur <3

Günaydın kızlarrrrrrr🥰❤️🙋‍♀️
Bugün iğneden sonra 15. Günüm
İğne gününü sayarsam 16
Şuanlık regl gelmedi 😏
Ama ağrılarımm var 😒
Diğer 2 iğnedede 17. Gün olmustum regl
Test yapsam çıkar aslında ama yapmıcam😑
Eğer su hafta sonunu atlatırsam o zaman hemen kan vericemm=)))
Dua edelim birbirimize❤️🥰

Günaydın kızlarrrrrrr🥰❤️🙋‍♀️
Bugün iğneden sonra 15. Günüm
İğne gününü sayarsam 16
Şuanlık regl gelmedi 😏
Ama ağrılarımm var 😒
Diğer 2 iğnedede 17. Gün olmustum regl
Test yapsam çıkar aslında ama yapmıcam😑
Eğer su hafta sonunu atlatırsam o zaman hemen kan vericemm=)))
Dua edelim birbirimize❤️🥰
Amin canım inşallah sende bizlerde o tatlı anları yaşarız :) Dualarım seninle

X