- Konu Sahibi YogurtSever
Teşekkür ederim sadece iki gün sürdü geçti çok şükürEvet bu tarz yan etkileri olabiliyor bol su tüketmemizi öneriyor doktor rahatsızlığın devam ederse doktoruna danış bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim sadece iki gün sürdü geçti çok şükürEvet bu tarz yan etkileri olabiliyor bol su tüketmemizi öneriyor doktor rahatsızlığın devam ederse doktoruna danış bence
Hadi hayırlı olsun. Benimde adet olduğumda aşılama hazırlıkları başlayacakBn geriden geliyorum yarın çatlama ignesini yapicam pazartesi aşılamam var
Hamileyiiimmmm ama yumurtamda kist olmuş progestan verdi nedenCanım seni merak ettim durumun ne
Kaç yumurtan vardı senin canım biri çatlamamış mı o zaman?Hamileyiiimmmm ama yumurtamda kist olmuş progestan verdi neden
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaHamileyiiimmmm ama yumurtamda kist olmuş progestan verdi neden
Bence biraz daha bekle 4 gün sonra yani 14. Gün tekrar yap .9. Gün ovulasyon testi silikleşti ama 10. Gün gebelik testi yaptım onda pozitif çıktı acaba iğnenin etkisi mi
Amin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına benim bir tanem 18 mm byutunda yumurtam vardı oda çok şükür tutmuş ben çatlatma iğnesi olduğum ay hamile kaldım hatta iğnenin 10. Günden itibaren test yaptım koyulaştı öğrendim famera da kullandım combinol daKaç yumurtan vardı senin canım biri çatlamamış mı o zaman?
Çok tebrik ederim darısı başıma progestan bebişin tutunmasına yardımcı olur kist ile ilgili bir fikrim yok
Amin inşallahhhh hepinize dua ediyorumÇok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
Benim de 18 mm yumurtam vardı canım bakalım benimkisi tutacak mı? Aslında ben 14. Güne kadar test yapmak istemiyorum ama bir taraftan da içim durmuyor. Pzt iğneden sonraki 11. Gün acaba o günden itibaren yapsam mı hcg testi bilemedimAmin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına benim bir tanem 18 mm byutunda yumurtam vardı oda çok şükür tutmuş ben çatlatma iğnesi olduğum ay hamile kaldım hatta iğnenin 10. Günden itibaren test yaptım koyulaştı öğrendim famera da kullandım combinol da
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza iğneden kaç gün sonra gebelik testi yaptniz adet gecikmesinimi beklediniz tam bilmediğim için soruyorumHamileyiiimmmm ama yumurtamda kist olmuş progestan verdi neden
Tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah iğneden kaç gün sonra test yaptınızHamileyiiimmmm ama yumurtamda kist olmuş progestan verdi neden
Ben sabırsız davranmadım malasef 10. Günde öğrendim Ama siz yapmayın sabırlı olun ve adetinizi bekleyin o karmaşa hiç iyi değil yaniHayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza iğneden kaç gün sonra gebelik testi yaptniz adet gecikmesinimi beklediniz tam bilmediğim için soruyorum
Insallah olmazsın da başlamasın hazırlık felan hamilesindir inşallahHadi hayırlı olsun. Benimde adet olduğumda aşılama hazırlıkları başlayacak
Ayyyy hayırlı olsun canım iğneden kaç gün sonra test yaptın. Yumurtan kaç mm olmustuHamileyiiimmmm ama yumurtamda kist olmuş progestan verdi neden
Anladım teşekkür ederimBen sabırsız davranmadım malasef 10. Günde öğrendim Ama siz yapmayın sabırlı olun ve adetinizi bekleyin o karmaşa hiç iyi değil yani
Çok ciddi Birşey olmaz insaAllah Rabbim en kısa zamanda gönlünuzden geçeni nasip etsinKizlar bugün doktora gittim ilaçtan sonra 10. Gün ve şiddetli ağrı var. Doktorum muayene etti klomen aşırı reaksiyon göstermiş normalde benim 1 tane yumurtam gelişmiştir o da 17 mm di. Onun yanında biri 42 mm biri 34 mm iki yumurta daha gelişmiş. Doktor cok şaşırdı aşırı gelişmiş çatlamaz ama.bu dedi kan testi filan verdim bakalım ne cikicak
Evet canım hayalet çizgi var etkisi henüz geçmemiş gibi duruyorMerhaba kizlar ben geçen hafta cumartesi yani 11 Eylül'de çatlatma iğnesi oldum. Bugün dayanamayıp test yaptım etkisi geçmiş mi diye. Çok az bir hayalet çizgi var bir de siz bakar mısınız ?Eki Görüntüle 2918388