Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba hanımlar
Ben 1 eylül de catlatma iğnesi oldum ve ilk tedavim. 4 yıldır bekliyoruz. Var mi benim gibi olanlar lütfen yazın ve birlikte takip edelim birbirimize güzel haberler verelim.Benim yumurtam 3 eylül de çatladı hissettim akintimdan. diğer yumurta 4 eylül de çatladı . Cok fazla gaz sancisi ve şişkinlik var. Yumurta catlama zamanlarinda cok agrim oldu onun disinda agrim pek yok. Ara ara beyaz akintim oluyor.Yumurtalar 19 mm di.Lütfen beni yalnız birakmayinn😘
Merhaba bende bu hafta çatlatma iğnesi oldum salı günü akşamına yan etkisini gördüm çok afedersiniz ishal oldu acaba siz böyle bı durumla karşılaştınız mı veya normal mi böyle birşey olmasi ilk defa basladik klomen kullanıp iğneye başladık Rabbim isteyen herkese nasip etsin biiznillah en kısa zamanda mubaregi ile

Kızlar iğne etkisi geçmiş midir sizce? İğneden sonraki 8. Gün

Eklentiler

• EDC4A76A-B62F-43EA-A913-3CA248C80433.jpeg
    EDC4A76A-B62F-43EA-A913-3CA248C80433.jpeg
    114,1 KB · Görüntüleme: 53
Dün 13mm olan yumurtam bugün 17.5 mm olmus ilacın son dozunu bugün kullanalım dedi doktor yarinda akşamda hayırlısıyla catlama ignesini yapicam kızlar

Pazarteside esimle hasyaneye gidicez sperm ornegi vericek eşim aşılamam yapılacak
insallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız

9. Gün ovulasyon testi silikleşti ama 10. Gün gebelik testi yaptım onda pozitif çıktı acaba iğnenin etkisi mi🤔

Eklentiler

• Screenshot_20210917-115254_Instagram.jpg
    Screenshot_20210917-115254_Instagram.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar 5 gün femara kullanıp ardından 10. Gün kontrole gittim catlatma ignesi icin ama muahede doktor kendiliğinden çağlamış dedi böyle bişey yaşayan var mi acaba bu benim 2. Ilaci kullanisim

Bu arada şubat ayında çatlatma iğnesi ile ikiz gebeliğim oldu haziran ayında 19 haftalık bebeklerimi kaybettim 3 ay korunmadan sonra doktor tahlillerin çok iyi bu ayı değerlendirelim dedi klomen kullandım 2 yumrtam oluştu 19ml ve 23 ml çatlatma iğnesi yaptım ve bugün 5.gün 🤗

Merhaba bende bu hafta çatlatma iğnesi oldum salı günü akşamına yan etkisini gördüm çok afedersiniz ishal oldu acaba siz böyle bı durumla karşılaştınız mı veya normal mi böyle birşey olmasi ilk defa basladik klomen kullanıp iğneye başladık Rabbim isteyen herkese nasip etsin biiznillah en kısa zamanda mubaregi ile
Merhaba iğnenin çok fazla yan etkisi oluyormus burdaki arkadaşlar da da değişik yan etkiler oldu bende sadece adet ve tek taraflı sancı oldu mide bulantısı baş dönmesi olan da var o yüzden korkmayın geçicidir. Inşallah Rabbim hayırlı evlatlat versin sizede 🙏

Evet bu tarz yan etkileri olabiliyor bol su tüketmemizi öneriyor doktor rahatsızlığın devam ederse doktoruna danış bence

Bu arada şubat ayında çatlatma iğnesi ile ikiz gebeliğim oldu haziran ayında 19 haftalık bebeklerimi kaybettim 3 ay korunmadan sonra doktor tahlillerin çok iyi bu ayı değerlendirelim dedi klomen kullandım 2 yumrtam oluştu 19ml ve 23 ml çatlatma iğnesi yaptım ve bugün 5.gün 🤗
Üzüldüm canım Rabbim daha hayırlısını versin sana insallah tedavin vesile olsun🙏

Kızlar herkese cevap yazmak istiyorum ama işe başladım buraya çok bakamıyorum kusura bakmayın lütfen ınsallah hepinizin çok hayırlı evlatları olur duamdasınız 🤗

9. Gün ovulasyon testi silikleşti ama 10. Gün gebelik testi yaptım onda pozitif çıktı acaba iğnenin etkisi mi🤔
Bazen etki 10. Günde kayboluyormuş bazen de daha uzun süre devam ediyormuş. İnşallah gebeliktir. Yarın bir test daha yapıp koyulaşmasını takip etmek en mantıklısı sanırım

Merhaba iğnenin çok fazla yan etkisi oluyormus burdaki arkadaşlar da da değişik yan etkiler oldu bende sadece adet ve tek taraflı sancı oldu mide bulantısı baş dönmesi olan da var o yüzden korkmayın geçicidir. Inşallah Rabbim hayırlı evlatlat versin sizede 🙏
Çok teşekkür ederim dönüşünüz için Amin Mevlam çabalarimizin karşılığını versin bizlere tez zamanda ,🤲

X