- 5 Eylül 2021
- 331
- 490
- Konu Sahibi YogurtSever
Amin canim ınsallah ❤İnşallah herkesin allah gönlüne göre versin, isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim ınsallah ❤İnşallah herkesin allah gönlüne göre versin, isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba bende bu hafta çatlatma iğnesi oldum salı günü akşamına yan etkisini gördüm çok afedersiniz ishal oldu acaba siz böyle bı durumla karşılaştınız mı veya normal mi böyle birşey olmasi ilk defa basladik klomen kullanıp iğneye başladık Rabbim isteyen herkese nasip etsin biiznillah en kısa zamanda mubaregi ileMerhaba hanımlar
Ben 1 eylül de catlatma iğnesi oldum ve ilk tedavim. 4 yıldır bekliyoruz. Var mi benim gibi olanlar lütfen yazın ve birlikte takip edelim birbirimize güzel haberler verelim.Benim yumurtam 3 eylül de çatladı hissettim akintimdan. diğer yumurta 4 eylül de çatladı . Cok fazla gaz sancisi ve şişkinlik var. Yumurta catlama zamanlarinda cok agrim oldu onun disinda agrim pek yok. Ara ara beyaz akintim oluyor.Yumurtalar 19 mm di.Lütfen beni yalnız birakmayinn
Sende durumlar nasıl kuzumCanım hala adet olmadım. İğneyi saymazsam normalde cuma günü olmam lazım 28.gün oluyor. Cumartesi sabah doktor randevum var inş kist falan olmamıştır o büyük yumurta Sen ne durumdasın, belirtin var mı hiç ?
Canım bugün adet olmam gerekiyor şu an olmadım, yarın sabah doktora gideceğim. Gebelik testleri negatif. İnşallah kist olmamış çatlamıştır yumurtalar Sen ne durumdasınSende durumlar nasıl kuzum
Merhaba iğnenin çok fazla yan etkisi oluyormus burdaki arkadaşlar da da değişik yan etkiler oldu bende sadece adet ve tek taraflı sancı oldu mide bulantısı baş dönmesi olan da var o yüzden korkmayın geçicidir. Inşallah Rabbim hayırlı evlatlat versin sizedeMerhaba bende bu hafta çatlatma iğnesi oldum salı günü akşamına yan etkisini gördüm çok afedersiniz ishal oldu acaba siz böyle bı durumla karşılaştınız mı veya normal mi böyle birşey olmasi ilk defa basladik klomen kullanıp iğneye başladık Rabbim isteyen herkese nasip etsin biiznillah en kısa zamanda mubaregi ile
Evet bu tarz yan etkileri olabiliyor bol su tüketmemizi öneriyor doktor rahatsızlığın devam ederse doktoruna danış benceMerhaba bende bu hafta çatlatma iğnesi oldum salı günü akşamına yan etkisini gördüm çok afedersiniz ishal oldu acaba siz böyle bı durumla karşılaştınız mı veya normal mi böyle birşey olmasi ilk defa basladik klomen kullanıp iğneye başladık Rabbim isteyen herkese nasip etsin biiznillah en kısa zamanda mubaregi ile
Üzüldüm canım Rabbim daha hayırlısını versin sana insallah tedavin vesile olsunBu arada şubat ayında çatlatma iğnesi ile ikiz gebeliğim oldu haziran ayında 19 haftalık bebeklerimi kaybettim 3 ay korunmadan sonra doktor tahlillerin çok iyi bu ayı değerlendirelim dedi klomen kullandım 2 yumrtam oluştu 19ml ve 23 ml çatlatma iğnesi yaptım ve bugün 5.gün
İnşallah hepimize şifa olur vesile olurÜzüldüm canım Rabbim daha hayırlısını versin sana insallah tedavin vesile olsun
Bn geriden geliyorum yarın çatlama ignesini yapicam pazartesi aşılamam varCanım bugün adet olmam gerekiyor şu an olmadım, yarın sabah doktora gideceğim. Gebelik testleri negatif. İnşallah kist olmamış çatlamıştır yumurtalar Sen ne durumdasın
Bazen etki 10. Günde kayboluyormuş bazen de daha uzun süre devam ediyormuş. İnşallah gebeliktir. Yarın bir test daha yapıp koyulaşmasını takip etmek en mantıklısı sanırım9. Gün ovulasyon testi silikleşti ama 10. Gün gebelik testi yaptım onda pozitif çıktı acaba iğnenin etkisi mi
Canım seni merak ettim durumun neEki Görüntüle 2916534 Arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 10.gun 11. Gun 12. Gun ve bugün 13. Gun sizce iğnenin etkisi mi hala yoksa var mı
Çok teşekkür ederim dönüşünüz için Amin Mevlam çabalarimizin karşılığını versin bizlere tez zamanda ,Merhaba iğnenin çok fazla yan etkisi oluyormus burdaki arkadaşlar da da değişik yan etkiler oldu bende sadece adet ve tek taraflı sancı oldu mide bulantısı baş dönmesi olan da var o yüzden korkmayın geçicidir. Inşallah Rabbim hayırlı evlatlat versin sizede