Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar son test dün. İğnenin etkisi devam ediyor ne zaman biter acaba. Bi sorum var saçma olabilir Lh testinde silinince hcg de silinmiştir demek mi olur?
İğnenin 8. Günü bugün
Ignenin etkisi geçiyor demek ki canım hcg de siliklesmosdir ama bebeğin olursa yükselmeye başlayınca geri koyulaşır ınsallah

Kızlar son test dün. İğnenin etkisi devam ediyor ne zaman biter acaba. Bi sorum var saçma olabilir Lh testinde silinince hcg de silinmiştir demek mi olur?
İğnenin 8. Günü bugün
Bu testler ne oluyo canim ben bilmiyorum

Selam kızlar inşallah bugün müjdeli haberler alacağımız bir gün olsun. Benim daha vaktim var gebelik testi için banada umut olsun güzel haberler. :)

gecen ay 8 Gunde ikinci çizgi tamamen gitmişti. bugun sabah yine test yaptım yine koyu hiç silikleşmiyor. umutlanmak istemiyorum ama çok dua ediyorum :)
İnslaalh hamilesindir canım. Bende hem gebelik testi ile hemde ovulasyon testi ile takıp etmiştim. İkside eş zamanlı siliklesiuirdu. Sonra adet oldum.sende durum farkli inslalaj hamilesindir.guzel haberini bekliyoruz

İnslaalh hamilesindir canım. Bende hem gebelik testi ile hemde ovulasyon testi ile takıp etmiştim. İkside eş zamanlı siliklesiuirdu. Sonra adet oldum.sende durum farkli inslalaj hamilesindir.guzel haberini bekliyoruz
Güzel dileklerin icin teşekkürler :) inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay

gecen ay 8 Gunde ikinci çizgi tamamen gitmişti. bugun sabah yine test yaptım yine koyu hiç silikleşmiyor. umutlanmak istemiyorum ama çok dua ediyorum :)
Canım ınsallah bebişin vardır az kalmış günler çok çabuk geçiyor

Selam kızlar inşallah bugün müjdeli haberler alacağımız bir gün olsun. Benim daha vaktim var gebelik testi için banada umut olsun güzel haberler. :)
Hoşgeldin canım senin kaç gün kaldı catlatma mi oldun ınsallah bebeğin seninledir

Hoşgeldin canım senin kaç gün kaldı catlatma mi oldun ınsallah bebeğin seninledir
Hoşbuldum Canim ben femara kullandim cumartesi günü bitti doktorum cağırmadı yumurta takibi ve çatlatma için evde takip et dedi. Ovilasyon ile takip ediyorum yumurtlamayi yakaladim çok şükür bakalim inşallah bebislerimiz gelir artik bize

Inşallah canım çok şükür denk gelmiştir ınsallah bebişin sağlıkla seninle olsun güzel haberler yaz buraya

Aynen benimde kasik batmalarim falan gecti normal gunde gibiyim yoksa olmucakmi bilemedim belkide daha erken mi acaba cocuk yumurta catladiktan 10 gun sonra yerlesmeye başlarmış
Hiçbir fikrim yok açıkçası . Artık olsa mi olmasa mi hangisi daha hayırlı onu da bilmiyorum . Hayırlısı neyse hakkımızda o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…