- 5 Eylül 2021
- 331
- 490
-
- Konu Sahibi YogurtSever
Ignenin etkisi geçiyor demek ki canım hcg de siliklesmosdir ama bebeğin olursa yükselmeye başlayınca geri koyulaşır ınsallahKızlar son test dün. İğnenin etkisi devam ediyor ne zaman biter acaba. Bi sorum var saçma olabilirLh testinde silinince hcg de silinmiştir demek mi olur?
İğnenin 8. Günü bugün
Inşallah canımmİnşallah güzel haber gelsin canım
Inşallah canım öyle mi hissettinBence gebesin canimm
Aynen hislerim hic yaniltmadi bugune kadarInşallah canım öyle mi hissettin
Bu testler ne oluyo canim ben bilmiyorumKızlar son test dün. İğnenin etkisi devam ediyor ne zaman biter acaba. Bi sorum var saçma olabilirLh testinde silinince hcg de silinmiştir demek mi olur?
İğnenin 8. Günü bugün
Inşallah yaaa çok güzel hissettirdin canım sağollAynen hislerim hic yaniltmadi bugune kadar
İğnenin etkisi devam edebiliyor. Benim iğneden 10 gün sonra siliklesti.gecen aymerhaba arkadaslar, 6 gun once catlatma ignesi oldum, ertesi günü başlayarak hergun test yatım, testlerim bir turlu silikleşmiyor. bunu yasayan vardi acaba? gecen ay 8. günümde tamamen negatiftiEki Görüntüle 2916990
Canim bende salı günü doktora gitmiştim. Solda 12 mm yumurta var demişti.Kizlar şimdi doktordan çıktım sağda 13mm solda dominant yok dedi
Yani bnm bi tane mi olmuş sağda solda gelişme olmamış mı oluyor
gecen ay 8 Gunde ikinci çizgi tamamen gitmişti. bugun sabah yine test yaptım yine koyu hiç silikleşmiyor. umutlanmak istemiyorum ama çok dua ediyorum :)İğnenin etkisi devam edebiliyor. Benim iğneden 10 gün sonra siliklesti.gecen ay
insallah vardır diye umut ediyorum, bugun yine test yaptım yine çok koyu renkliCanım senin baya koyu çıkıyor normalde silik oluyor siliklesmemesi de değişik hamilelik vardır ınsallah iyi düşünelim doktoruna sorabilirsin istersen
İnslaalh hamilesindir canım. Bende hem gebelik testi ile hemde ovulasyon testi ile takıp etmiştim. İkside eş zamanlı siliklesiuirdu. Sonra adet oldum.sende durum farkli inslalaj hamilesindir.guzel haberini bekliyoruzgecen ay 8 Gunde ikinci çizgi tamamen gitmişti. bugun sabah yine test yaptım yine koyu hiç silikleşmiyor. umutlanmak istemiyorum ama çok dua ediyorum :)
Güzel dileklerin icin teşekkürler :) inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ayİnslaalh hamilesindir canım. Bende hem gebelik testi ile hemde ovulasyon testi ile takıp etmiştim. İkside eş zamanlı siliklesiuirdu. Sonra adet oldum.sende durum farkli inslalaj hamilesindir.guzel haberini bekliyoruz
Canım ınsallah bebişin vardır az kalmış günler çok çabuk geçiyorgecen ay 8 Gunde ikinci çizgi tamamen gitmişti. bugun sabah yine test yaptım yine koyu hiç silikleşmiyor. umutlanmak istemiyorum ama çok dua ediyorum :)
Hoşgeldin canım senin kaç gün kaldı catlatma mi oldun ınsallah bebeğin seninledirSelam kızlar inşallah bugün müjdeli haberler alacağımız bir gün olsun. Benim daha vaktim var gebelik testi için banada umut olsun güzel haberler. :)
HoşbuldumHoşgeldin canım senin kaç gün kaldı catlatma mi oldun ınsallah bebeğin seninledir
Inşallah canım çok şükür denk gelmiştir ınsallah bebişin sağlıkla seninle olsun güzel haberler yaz burayaHoşbuldumCanim ben femara kullandim cumartesi günü bitti doktorum cağırmadı yumurta takibi ve çatlatma için evde takip et dedi. Ovilasyon ile takip ediyorum yumurtlamayi yakaladim çok şükür bakalim inşallah bebislerimiz gelir artik bize
Hiçbir fikrim yok açıkçası . Artık olsa mi olmasa mi hangisi daha hayırlı onu da bilmiyorum . Hayırlısı neyse hakkımızda o olsunAynen benimde kasik batmalarim falan gecti normal gunde gibiyim yoksa olmucakmi bilemedim belkide daha erken mi acaba cocuk yumurta catladiktan 10 gun sonra yerlesmeye başlarmış
Tabi yazmam mı :)Inşallah canım çok şükür denk gelmiştir ınsallah bebişin sağlıkla seninle olsun güzel haberler yaz buraya
Iğnenin 5. Günü hala kasık ağrılarim var normal mi ?Aynen benimde kasik batmalarim falan gecti normal gunde gibiyim yoksa olmucakmi bilemedim belkide daha erken mi acaba cocuk yumurta catladiktan 10 gun sonra yerlesmeye başlarmış