Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Senin bugun 15 oldu kesin cikar hadi test yaptir ve bizede sole heyecanlandim
Canım inan bende çok heyecanliyim ama bilerek test yapmıyorum yıllardır negatif görmekten sıkıldım adet olmazsam yarın da öyle yapacağım ınsallah 😍

Kizlar benim iğne sonrası 5. Günüm bugün ama ben spora yazıldım dün . Beklese miydim acaba 🙄 bu arada benim hiçbir belirtim kalmadı . Açıkçası içimde hamileliğe dair hiçbir umudum hissim de yok 🙃

Kizlar şimdi doktordan çıktım sağda 13mm solda dominant yok dedi
Yani bnm bi tane mi olmuş sağda solda gelişme olmamış mı oluyor

Kizlar benim iğne sonrası 5. Günüm bugün ama ben spora yazıldım dün . Beklese miydim acaba 🙄 bu arada benim hiçbir belirtim kalmadı . Açıkçası içimde hamileliğe dair hiçbir umudum hissim de yok 🙃
Aynen benimde kasik batmalarim falan gecti normal gunde gibiyim yoksa olmucakmi bilemedim belkide daha erken mi acaba cocuk yumurta catladiktan 10 gun sonra yerlesmeye başlarmış

Kizlar şimdi doktordan çıktım sağda 13mm solda dominant yok dedi
Yani bnm bi tane mi olmuş sağda solda gelişme olmamış mı oluyor
Tek yumurtayla da gebe kalirsin yumurtanin coklugu degil kalitesi onemli kacinci gunde 13 mm olmus biraz daha zamani war catlayabilmesi icin 16mm gecmesi gerekiyor canim ins guzel sonuclar alirsn bebegine kavusursun bir an once

Kızlar son test dün. İğnenin etkisi devam ediyor ne zaman biter acaba. Bi sorum var saçma olabilir 🙈 Lh testinde silinince hcg de silinmiştir demek mi olur?
İğnenin 8. Günü bugün

Eklentiler

• CDD7DE99-9F22-4846-BAD1-94FC96220644.jpeg
    CDD7DE99-9F22-4846-BAD1-94FC96220644.jpeg
    124,6 KB · Görüntüleme: 38
Bnm ilacım 75 ml igne günde bi tane göbekten yapıyorum bugün 6. igneyi yapicam yani 5 günde 13mm olmuş yarın gene gormem lazim dedi doktor ona gore hafta sonumu bi daha ki hafta mı yapacaz iğneyi planlayalim dedi

Son düzenleme:
X