- Konu Sahibi YogurtSever
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruzTabiki canım eşimden önce sizin haberiniz olacak muhtemelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruzTabiki canım eşimden önce sizin haberiniz olacak muhtemelen
Inşallah canım benimCanım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Pco ve pcos farkli seyler galiba bende pco war hormonlari etkilemiyormusPcos için kan testi yapıyorsun ya hormon testleri . Hormon testlerim düzelmişti
ANladim kuzum ilaclar bi tarafi yapio digerini bozuyor maalesefBende ilaç içmeyi hiç sevmiyorum canım her şeyin doğalını yapmaya çalışıyorum çok az içtim sonra onu da bıraktım
Senin bugun 15 oldu kesin cikar hadi test yaptir ve bizede sole heyecanlandimInşallah canım benim
Canım inan bende çok heyecanliyim ama bilerek test yapmıyorum yıllardır negatif görmekten sıkıldım adet olmazsam yarın da öyle yapacağım ınsallahSenin bugun 15 oldu kesin cikar hadi test yaptir ve bizede sole heyecanlandim
Evet canım malesef öyle Allah mecbur bırakmasın içinlere de şifa versin inşallahANladim kuzum ilaclar bi tarafi yapio digerini bozuyor maalesef
Benim yarın eğer adet olmazsam canımGünaydın kızlarr var mı bugün test yapacak olan hadi güzel haberler gelsin
Açılımı polikistik over aynı şey . Hormonları etkiliyor . Etkilemezse adet gecikmesi tüylenme saç dökülmesi olmazdi kiPco ve pcos farkli seyler galiba bende pco war hormonlari etkilemiyormus
Pardon canım farklı şeyler evet . Pco da saydığım belirtiler hormonal bir durum yok pcos ta varPco ve pcos farkli seyler galiba bende pco war hormonlari etkilemiyormus
Wala nasil bir illetse artik biktimAçılımı polikistik over aynı şey . Hormonları etkiliyor . Etkilemezse adet gecikmesi tüylenme saç dökülmesi olmazdi ki
Bence gebesin canimmCanım inan bende çok heyecanliyim ama bilerek test yapmıyorum yıllardır negatif görmekten sıkıldım adet olmazsam yarın da öyle yapacağım ınsallah
Aynen benimde kasik batmalarim falan gecti normal gunde gibiyim yoksa olmucakmi bilemedim belkide daha erken mi acaba cocuk yumurta catladiktan 10 gun sonra yerlesmeye başlarmışKizlar benim iğne sonrası 5. Günüm bugün ama ben spora yazıldım dün . Beklese miydim acaba bu arada benim hiçbir belirtim kalmadı . Açıkçası içimde hamileliğe dair hiçbir umudum hissim de yok
Tek yumurtayla da gebe kalirsin yumurtanin coklugu degil kalitesi onemli kacinci gunde 13 mm olmus biraz daha zamani war catlayabilmesi icin 16mm gecmesi gerekiyor canim ins guzel sonuclar alirsn bebegine kavusursun bir an onceKizlar şimdi doktordan çıktım sağda 13mm solda dominant yok dedi
Yani bnm bi tane mi olmuş sağda solda gelişme olmamış mı oluyor
İnşallah güzel haber gelsin canımBenim yarın eğer adet olmazsam canım