Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlarrrrrr !!! İğne sonrası 5. Günüm çizgi yok olmaya başladı . Hamile değilim kesin içime öyle doğuyor bu kez de tutturamadik .. iğnenin etkisinin bu kadar çabuk geçeceğini duymadım kimsede

Ama canım zaten önce silikleşecek sonra tekrar koyulaşacak gebelik varsa. Öyle düşünme bence herkeste farklı oluyor etkisinin gitmesi okuduğum kadarıyla. 14. Günde silik olup ertesi gün adet olan da var

Canım bende normalde boule oluyor diye biliyorum 12 13. Günlerden sonra yükselmeye başlar bebek varsa canım şuan da olduysa bile belli olmaz ama iğnenin etkisi böyle geçiyor burda paylaşanlar vardı canım

Ama canım zaten önce silikleşecek sonra tekrar koyulaşacak gebelik varsa. Öyle düşünme bence herkeste farklı oluyor etkisinin gitmesi okuduğum kadarıyla. 14. Günde silik olup ertesi gün adet olan da var
Genelde 14 gün sürer etkisi yazıyor Google da birçok sayfada bir tek doktorlar sitesinde 1.5 gün sonra etkisini yitirir diye yazmıştı doktor

Genelde 14 gün sürer etkisi yazıyor Google da birçok sayfada bir tek doktorlar sitesinde 1.5 gün sonra etkisini yitirir diye yazmıştı doktor
İkisi de en uç örnek canım. Kural olarak 14 gün sürer diyorlar çünkü sürenler var ve 14 gün sonra Bat oluyor. Bence kendine stres yapma. Zaten gebelik olsa bile çıkmaz ki bu kadar sürede. Benim iğneden sonraki 7. Günüm yapmayacağım hcg testi sen de yapma bata kadar bence

Canım bende normalde boule oluyor diye biliyorum 12 13. Günlerden sonra yükselmeye başlar bebek varsa canım şuan da olduysa bile belli olmaz ama iğnenin etkisi böyle geçiyor burda paylaşanlar vardı canım
5. Günde bu kadar siliklesip etkisini kaybettiğini yazanı görmedim hiç . Gerçi maşallah benim yumurtalarim da çabuk olgunlasiyordu adetin 5. Günü ilaca başladım 5 gün kullanıp 12. Gün iğne yaptım ( anca 12. Gün gidebildim doktora ) gider gitmez hemen al igneni yap bugun dedi . Daha 2.ve 3. Gün etkisi geçmişti kasık ağrısı vs kalmamıştı . Sanırım hızlı çalışıyor vücudum diye teselli ediyorum şuan kendimi

Öyle yapacam artık bütün hevesim kaçtı zaten bugün sırf merakımdan yaptım iğnenin etkisi hala sürüyor mu sürmüyor mu diye .

Benim bat 30 Eylül daha çok var yani

Canım burdaki arkadaşın 7. Gün silinmişti diye hatırlıyorum yani olan ver erken silinen sen canını sıkma güzel düşün bence erken silinmesi daha iyi çünkü uzadıkça var mi yok mu iğnenin etkisi mi diue daha cok yorulursun en azkndan simdi daha net anlarskn

Doğru belirsizlik daha çok yoruyor insanı en azından böyle erken sonuç alırım hayırlısı artık ne diyeyim Allah hepimize nasip etsin anne olmayı

Merhabalar ben 10 gün ganol f ve sonrasında catlatma iğnesi oldum tavsıye edilen günleri değerlendirdim sonuc alamadım umarım siz alırsınız

Çok üzüldüm canım hayırlısı olsun rabbim verdiğinde bir hayır vermediginde bin hayır ara . İnşallah en yakın zamanda anne olursun
Inşallah canım ben üzülmedim senden üzülme dediğin gibi kimbilir ne hayır var biz göremiyoruz en güzel zaman fa olacaktır inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…