- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi glerknglerkn
-
Belirtiler varmı? :)))Ay hadi bende insallah
Belirtiler varmı? :)))
Hayırlısı çatlama icin mi pek bu konuda bilgim yokta :)Yok daha adetim klomene baslicaz persembe :)
Bende varım 23 eylül var sabah klomene başlıyoruminşallah eylülde gebe kalırım çok çok amin
Canimcimm. Insallah kuzum:)InsaAllah eylulde bende hamile olurum 3 yıldır uğraşıyorum :)
Eylül son olsun artık ekime kalmasınEylulden umutlu olanlar buraya mi geliyordu:)
Her ay bende bende demiyelim hamilelik konusu açalım mutlu mutlu haberler verelim :)))ekim konularina hic ugramadan biz eylül de kalalim en iyisi artik hamile konularına direkt dalis yapmak istiyorum
Kesinlikle artik cinsiyet tahminlerine filan kafa patlatalim hamis konulari daha eglenceli oluyormuş oyle diyolar :)Her ay bende bende demiyelim hamilelik konusu açalım mutlu mutlu haberler verelim :)))
Biz hamile olana kadar o gruba giremicez demekki :)))))Kesinlikle artik cinsiyet tahminlerine filan kafa patlatalim hamis konulari daha eglenceli oluyormuş oyle diyolar :)
Ben uzaktan bakıyorum çokta güzel duygular paylaşılıyor:))))Zaten ben hic bakmiyom ki oralara cunku anlamıyorum ne konusuyolar yani bebis olmadigindan ilgimi cekmiyo olsa cekerdi:)
Birbirimizi takipte kalalim bende pers baslicam 1 gun arayla seninleBende varım 23 eylül var sabah klomene başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?