- 29 Mart 2020
- 119
- 102
- 23
- 33
Şuan durumunuz nedir acaba bnde dış gebelik geçirdiğim için endişeleniyorum umarım gebeliğiniz sağlıklıdır.Pozitif düşün çok sağlıklı olacak inşallahKuzum keşke benim de ağrım gebelikten olsa ama 2 kere gebe kaldım onun ağrısı biraz daha farklı oldu bende ve hissettim ikisinde de...İlerlemedi ama yine de bu öyle değil.Insallah ben de gebe kalabilirim tekrar o günleri görebilirim ve sağlıklı ilerler çok istiyorum
Eylül ayında gebelik olmadı ama ben olmadığını hissediyordum zaten, Ekimde tekrar deneyeceğiz...Şuan durumunuz nedir acaba bnde dış gebelik geçirdiğim için endişeleniyorum umarım gebeliğiniz sağlıklıdır.
Aynı gün adet olup aynı gün bitmişiz bende yumurtlama testi kullandım 22 sinde yumurtlama olmuş benimde ama silikleşmeye başladı benimKızlar benim adet tarihine göre yumurtlama dönemim ayın 23ünde bitti. Az önce yaptığım ovülasyon testinde daha koyu çıktı çizgi tekrar. Kafam karıştı ne demek şimdi bu?
Son adet başlangıcı 11 Eylül 16sında da bitiş
kaç günde bir adet oluyorsunuz?Kızlar benim adet tarihine göre yumurtlama dönemim ayın 23ünde bitti. Az önce yaptığım ovülasyon testinde daha koyu çıktı çizgi tekrar. Kafam karıştı ne demek şimdi bu?
eğer 29 -30 günde bir adet görüyorsanız sizin yumurtlama tarihinizin 26sı olması 24-25-26-27 günlerde hamile kalmaya elverişli günler olması gerekiyor bence.Kızlar benim adet tarihine göre yumurtlama dönemim ayın 23ünde bitti. Az önce yaptığım ovülasyon testinde daha koyu çıktı çizgi tekrar. Kafam karıştı ne demek şimdi bu?
Anlamadım valla ikinci kez hemen üstüne yumurtlama olur mu ki?M
Aynı gün adet olup aynı gün bitmişiz bende yumurtlama testi kullandım 22 sinde yumurtlama olmuş benimde ama silikleşmeye başladı benim
Ortalama 25-26 günde birkaç günde bir adet oluyorsunuz?
Yok ben 25-26 günde bir adet oluyorum. Hem uygulamadan takip ettim yumurtlamayı hem de testle ve ikisi tuttu birbirinieğer 29 -30 günde bir adet görüyorsanız sizin yumurtlama tarihinizin 26sı olması 24-25-26-27 günlerde hamile kalmaya elverişli günler olması gerekiyor bence.
Aminn cnm inşAllah hakkımızda hayırlısıAnlamadım valla ikinci kez hemen üstüne yumurtlama olur mu ki?
Aynı zamanda da güzel haberler veririz inşallah
inşallah gebelik başlangıcıdır ondan böyle koyu renk çıkıyordur yumurtlama testiYok ben 25-26 günde bir adet oluyorum. Hem uygulamadan takip ettim yumurtlamayı hem de testle ve ikisi tuttu birbirini
Keşkeeeeinşallah gebelik başlangıcıdır ondan böyle koyu renk çıkıyordur yumurtlama testi
inşallah öyledir bellimi olur ki herkesin bünyesi farklı bence kısa imiş adet döngün belki belli olabilirKeşkeeee ☺ bal damlıyor ağzından ama adete 10 gün varken belli olur mu ki?
Yani zaten dolmak üzere 9. Ayımıza girecezSiz de doldu diyin biz öyle yapmiştik ilkinde ☺ İki yıl olmuştu bir yıl da dolmadı adet düzensizliği vs vardı o zaman
Benim doktor devletten yeni kurulan özele gitti e orda da para lazım kalkınmak için.. Evleneli kaç ay oldu daha denemediği kalmadı 6. Ayda aşılama yaparız olmazsa tüp bebek deyince bende kayış koptu özellikle kistini almam laızm dedi devlete de yeni bi doktor gelmişti ona söyledim kist yok ki neyi alacak dedi benle eşim şok olduk bıraktıkÖzelde olsa bi yol bekleyin diyolar önerileri yani
Aynen öyle para avcilari çok tuzaklarında düşende maalesef dikkatli olmak lazim tüp bebeğe girmesi de çok garip birdenBenim doktor devletten yeni kurulan özele gitti e orda da para lazım kalkınmak için.. Evleneli kaç ay oldu daha denemediği kalmadı 6. Ayda aşılama yaparız olmazsa tüp bebek deyince bende kayış koptu özellikle kistini almam laızm dedi devlete de yeni bi doktor gelmişti ona söyledim kist yok ki neyi alacak dedi benle eşim şok olduk bıraktık
İlçenin en iyi doktoru olunca e hastası da çok olunca hastaneyi kalkındırmak ona kaldı sanırımAynen öyle para avcilari çok tuzaklarında düşende maalesef dikkatli olmak lazim tüp bebeğe girmesi de çok garip birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?