Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan durumunuz nedir acaba bnde dış gebelik geçirdiğim için endişeleniyorum umarım gebeliğiniz sağlıklıdır.

Kızlar benim adet tarihine göre yumurtlama dönemim ayın 23ünde bitti. Az önce yaptığım ovülasyon testinde daha koyu çıktı çizgi tekrar. Kafam karıştı ne demek şimdi bu?
Son adet başlangıcı 11 Eylül 16sında da bitiş

Eklentiler

• IMG_20200925_104903.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 45
M Aynı gün adet olup aynı gün bitmişiz bende yumurtlama testi kullandım 22 sinde yumurtlama olmuş benimde ama silikleşmeye başladı benim

kaç günde bir adet oluyorsunuz?

eğer 29 -30 günde bir adet görüyorsanız sizin yumurtlama tarihinizin 26sı olması 24-25-26-27 günlerde hamile kalmaya elverişli günler olması gerekiyor bence.

M
Aynı gün adet olup aynı gün bitmişiz bende yumurtlama testi kullandım 22 sinde yumurtlama olmuş benimde ama silikleşmeye başladı benim
Anlamadım valla ikinci kez hemen üstüne yumurtlama olur mu ki?
Aynı zamanda da güzel haberler veririz inşallah

eğer 29 -30 günde bir adet görüyorsanız sizin yumurtlama tarihinizin 26sı olması 24-25-26-27 günlerde hamile kalmaya elverişli günler olması gerekiyor bence.
Yok ben 25-26 günde bir adet oluyorum. Hem uygulamadan takip ettim yumurtlamayı hem de testle ve ikisi tuttu birbirini

Yok ben 25-26 günde bir adet oluyorum. Hem uygulamadan takip ettim yumurtlamayı hem de testle ve ikisi tuttu birbirini
inşallah gebelik başlangıcıdır ondan böyle koyu renk çıkıyordur yumurtlama testi

B Bluemacaw Canim ben bu sabah kirmizilarla gözümü actim 4 gun erken olmusum saskinim hala,sanirim hava degisiklileri etkiledi amaan düzeni bozulmasinda reglimin... bilgi vermek icin yazdim yarışmada kalan arkadaslara başarılar diliyorum

Özelde olsa bi yol bekleyin diyolar önerileri yani
Benim doktor devletten yeni kurulan özele gitti e orda da para lazım kalkınmak için.. Evleneli kaç ay oldu daha denemediği kalmadı 6. Ayda aşılama yaparız olmazsa tüp bebek deyince bende kayış koptu özellikle kistini almam laızm dedi devlete de yeni bi doktor gelmişti ona söyledim kist yok ki neyi alacak dedi benle eşim şok olduk bıraktık

Aynen öyle para avcilari çok tuzaklarında düşende maalesef dikkatli olmak lazim tüp bebeğe girmesi de çok garip birden

Aynen öyle para avcilari çok tuzaklarında düşende maalesef dikkatli olmak lazim tüp bebeğe girmesi de çok garip birden
İlçenin en iyi doktoru olunca e hastası da çok olunca hastaneyi kalkındırmak ona kaldı sanırım devletten güvenmesem hayatta gitmem. T rahim var bende ve normal zamanlarda bile çok ağrım olur. Belki 20 doktora gittim ama kendisine gidince buscopan verdi ağrı olunca iç dedi ve ağrımı tek kesen doktor olarak güvenimi kazandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…