• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bata 3 gün var testim bu şekilde

Eklentiler

• 35C22690-86B9-45B0-AEDB-354875D06547.jpeg
    35C22690-86B9-45B0-AEDB-354875D06547.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 58
Benim bat 23 eylüldü.dün regli olmadım bugün de olmadı daha..kızlar hamile olabilir miyim sizce?

Verdim canım sonucun çıkmasını bekliyorum 🤲 kaç gün var reglne
hadi hayırlısı canım güzel sonuçlar çıksın paylaş canım.
ya iki uygulama takip ediyorum biri 2 gün var diyor diğeri 4 gün var diyor. son bir kaç dönem reglm kist kaynaklı düzensizleşmişti. o yüzden emin olamıyorum. bekleyeyim dedim bende.

hadi hayırlısı canım güzel sonuçlar çıksın paylaş canım.
ya iki uygulama takip ediyorum biri 2 gün var diyor diğeri 4 gün var diyor. son bir kaç dönem reglm kist kaynaklı düzensizleşmişti. o yüzden emin olamıyorum. bekleyeyim dedim bende.
bencede en azından bir iki gün daha bekle dayanamazsan sabah yaparsın en azından inşallah senden de güzel haber alırız :KK200:

Bende hamile değilim dün alttan muayene oldum . Doktor bi ton test yaptı gebeliği engelleyecek durum yok dedi . Her şeyim bu kadar normalse ve bin tane şey denemişsem niye 8 aydır bekliyorum anlamıyorum 😞
Esiniz gorundumu ürolojiye ?

Test yaptım bugünde kocaman tertemiz bir negatif gördüm 🤦🏻‍♀️ Artık söktürücü içsem iyi olacak bu kadar gecikme saçma gelmeye başladı. En fazla taş çatlasa 2 gündür gecikmem bari yeni ay başlasın bi an önce

Test yaptım bugünde kocaman tertemiz bir negatif gördüm 🤦🏻‍♀️ Artık söktürücü içsem iyi olacak bu kadar gecikme saçma gelmeye başladı. En fazla taş çatlasa 2 gündür gecikmem bari yeni ay başlasın bi an önce
Hormununuz testte görünmeyecek kadar düşüktür bekli doktora görünmeden içmeyin bence

Merhaba hanımlar, benim bat 29 bir kaç gündür sırt ağrım var ve yorgunum, dün dudağım uçukladı (hiç bu şekilde şişmemişti) bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?

Hayır görünmedi . Acaba 1 seneden önce doktor bakar mı genelde 1 sene dolmadan sinirleniyolar ya 😥
Kesinlikle gorunsun bizimde 6 ay olmayinca esimide gosterdim 1 senddir deniyoruz dedik mecbur iyikidd demisiz varikosel cikti esimde ameliyat oldu. Yoksa daha da boşa gecicekti zaman size tavsiyem beklemeyin ve gorunsun esiniz iyi bir urolojiye iciniz rahat eder en azindan

Back