Var kuzum gördümKızlar bana da acil yardımm bir yıllık evlıyım 6 aydır korunmuyorum uc test ya ucunde de silik gibi bana mı oyle gelıyor testleri dün bugun yaptım son regl gunum 3 eylül 17-22 arası yumurtlama regl olmama da tam bir hafta var evet beklemelıyım gecıkmeyı ama kan testinde üzülmekten korkuyorum yaptgm dorduncu testte bsey yok gibi ıkı gunde dort test yaptmyıkılcam gibi
Şu an yok ama olacak gibi
Yükselir kuzum ben okumuştum 1.67 çıkıp sonra yükselen varMerhaba regl 1 gün var sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim hemen 2.52 çıktı böyle olup yükselen var mi?
Bnm öyle sonuçlarımda oldu ama yükselmedi Adet oldum ilk kez bu kadar yükseldi kafam karıştıYükselir kuzum ben okumuştum 1.67 çıkıp sonra yükselen var
Olur Rabbime sığın İnan ki yükselir ben o silik çizgiye hasretim bu sabah yine test yaptım yine negatif İnan yani bi silik çizgiye o kadar muhtacım kiBnm öyle sonuçlarımda oldu ama yükselmedi Adet oldum ilk kez bu kadar yükseldi kafam karıştı
Çizgi görüpte olumsuz olması daha kötü rabbim inşallah nasip eder bizlereOlur Rabbime sığın İnan ki yükselir ben o silik çizgiye hasretim bu sabah yine test yaptım yine negatif İnan yani bi silik çizgiye o kadar muhtacım ki
Benim bat bugün gelen giden yok fakat belim çok ağrıyor acayip dün de durup duruken sağ dizime ondan önce sol koluma ağrı grmstiÇizgi görüpte olumsuz olması daha kötü rabbim inşallah nasip eder bizlere
Merhaba durumunuz nedir benim de bat bugün sadece belim ağrıyormerhaba 12 eylülde çatlatma iğnesi yaptırdım. 26 eylül bat :)
Evet teslimiyetiniz çok güzel Rabbim enkisa zamanda hayırlı evladınıza sağlıkla kavuştursun amin amin a min..InsaAllah tatlim. Oyle Allahdan umut kesilmez. Yine duseriz yine kalkariz
Gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kaç gün geçti bu kadar koyu acaba
Miratchn testleri cok ii ya hemen gosteriyo
Tebrik ederim cnm kaç gün geçtikten sonra yaptın testiAllahim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?