• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır görünmedi . Acaba 1 seneden önce doktor bakar mı genelde 1 sene dolmadan sinirleniyolar ya 😥
Benim gibi özele gidersen bakarlar da ilaçlar da verirler rahim filmi de çekerler hemde bikaç aylık evliyken

Hormununuz testte görünmeyecek kadar düşüktür bekli doktora görünmeden içmeyin bence
Kimyasal sonrası gecikme yaşıyorum belirtiye dair bile bişey yok stresten daha da gecikiyor yoksa bende kan verip öyle çaresine bakmak istiyordum ama son birliktelik üzerinden çok zaman geçti imkansız yani

Kesinlikle gorunsun bizimde 6 ay olmayinca esimide gosterdim 1 senddir deniyoruz dedik mecbur iyikidd demisiz varikosel cikti esimde ameliyat oldu. Yoksa daha da boşa gecicekti zaman size tavsiyem beklemeyin ve gorunsun esiniz iyi bir urolojiye iciniz rahat eder en azindan
Güzel bilgileriniz için çok teşekkür ederim ❤️

günaydın kızlar bu sabahta test yaptım yine negatif ama malesef ben yumurtlama döneminde birlikte olmadım.yumurtlamadan önce ve sonra oldum.aslında bana erken yumurtladım gibi gelmişti.ama demekki yanılmışım tutmamış bu durumda yok diyebilirim.hafta sonu adet olmayı bekliyorum.en geç pazartesi.pazartesi halen olmamış olursam tekrar yapıcam.eşim zaten istemiyor onun adına sevimdim.yumurtlama döneminde korunuyor.her ay belki erken geç yumurtlamışımdır diye bekliyorum.ama malesef tam zamanında yumurtluyorum sanırım.bu durum beni biraz yıprattı bu ay 10-11-12-13 günler birlikte olmuştuk.18 gün yumurtlama gösteriyordu.belki erken yumurtlarım demiştim ama yok :( en çok bu ay yaklaşmıştık halbuki.

Ben daha once dis gebelik yasadigim icin zaten betayi 20 gorunce sevinememistim. Bugun yarinda test yapip sonra gidecegim doktora. Cok üzgünüm ya kizlar artik dayanamiyorum. Allaha dua ediyorum yinede isyan etmiyorm ama psikolojim alt ust oldu. Dis gebelikte lekenlenme mutlaka oluyor mu peki bilen varmi
Bende dış grbelik yaşadım lekelenme şikayeti ile hastaneye başvurmuştum. Maalesef dış gebelikti ve ilaçla düşmüştü. Şimdi yine bebek bekliyoruz ve adetime 1 hafta var lekelnmeler başladı sanırım yine dış gebelik yaşayacağım gibi Allah göstermesin 😔😔

Bende dış grbelik yaşadım lekelenme şikayeti ile hastaneye başvurmuştum. Maalesef dış gebelikti ve ilaçla düşmüştü. Şimdi yine bebek bekliyoruz ve adetime 1 hafta var lekelnme sanırım yine dış gebelik yaşayacağım gibi Allah göstermesin 😔😔
yerleşme kanaması olabilir.dış gebelik devamlı devamlı yaşanabilen birşey değil.daha önce yaşamışsınız bence bu sefer yerleşme kanamasıdır.inşallah yarınki testinizde çıkabilir bugün yerleşiyorsa.

yerleşme kanaması olabilir.dış gebelik devamlı devamlı yaşanabilen birşey değil.daha önce yaşamışsınız bence bu sefer yerleşme kanamasıdır.inşallah yarınki testinizde çıkabilir bugün yerleşiyorsa.
İnşallah öyledir. Aslında ben polikistik over hastasıyımda adetlerim düzensiz bu ay ovulasyon takibi yapmama rağmen yumurtlamayı yakalayamadım. Bizde gelişi güzel denedik. En son 1 eylülde adet olmuştum dün lekelenme görünce korktum ama test yaptım negatifti. Bekliyoruz hala nasibimizi varsa olur inşallah. Bugün cuma hepimiz için Meryem suresi okuyacağım. Bana da dua edin lütfen.

Back