- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
Benim gibi özele gidersen bakarlar da ilaçlar da verirler rahim filmi de çekerler hemde bikaç aylık evliykenHayır görünmedi . Acaba 1 seneden önce doktor bakar mı genelde 1 sene dolmadan sinirleniyolar ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gibi özele gidersen bakarlar da ilaçlar da verirler rahim filmi de çekerler hemde bikaç aylık evliykenHayır görünmedi . Acaba 1 seneden önce doktor bakar mı genelde 1 sene dolmadan sinirleniyolar ya
Neler oluyor bizeValla bnimde yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı
Kimyasal sonrası gecikme yaşıyorum belirtiye dair bile bişey yok stresten daha da gecikiyor yoksa bende kan verip öyle çaresine bakmak istiyordum ama son birliktelik üzerinden çok zaman geçti imkansız yaniHormununuz testte görünmeyecek kadar düşüktür bekli doktora görünmeden içmeyin bence
İnşallah bebektirNeler oluyor bize
Güzel bilgileriniz için çok teşekkür ederimKesinlikle gorunsun bizimde 6 ay olmayinca esimide gosterdim 1 senddir deniyoruz dedik mecbur iyikidd demisiz varikosel cikti esimde ameliyat oldu. Yoksa daha da boşa gecicekti zaman size tavsiyem beklemeyin ve gorunsun esiniz iyi bir urolojiye iciniz rahat eder en azindan
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim inşallah en kısa zaman da gidio bakıcamBenim gibi özele gidersen bakarlar da ilaçlar da verirler rahim filmi de çekerler hemde bikaç aylık evliyken
Sadece para tuzağına düşmemeye dikkat etBilgileriniz için çok teşekkür ederim inşallah en kısa zaman da gidio bakıcam
İnşaAllah ben az önce nane limon içtim içine azıcık hibiskus atmıştım az önce hibisküsün adet söktürücü olduğunu öğrendim. İnşaAllah hamileysem çocuğuma bir şey olmazİnşallah bebektir
Eğer Rabbim onu sana verirse korur inşallahİnşaAllah ben az önce nane limon içtim içine azıcık hibiskus atmıştım az önce hibisküsün adet söktürücü olduğunu öğrendim. İnşaAllah hamileysem çocuğuma bir şey olmaz
İnşaAllahEğer Rabbim onu sana verirse korur inşallah
Siz de doldu diyin biz öyle yapmiştik ilkinde İki yıl olmuştu bir yıl da dolmadı adet düzensizliği vs vardı o zamanHayır görünmedi . Acaba 1 seneden önce doktor bakar mı genelde 1 sene dolmadan sinirleniyolar ya
Özelde olsa bi yol bekleyin diyolar önerileri yaniBenim gibi özele gidersen bakarlar da ilaçlar da verirler rahim filmi de çekerler hemde bikaç aylık evliyken
Hayirli olsun saglikla ilerlesinkızlar sonucum 34,66 çıkmış reglime üç gün var
inşallah canımmmmHayirli olsun saglikla ilerlesin
Bende dış grbelik yaşadım lekelenme şikayeti ile hastaneye başvurmuştum. Maalesef dış gebelikti ve ilaçla düşmüştü. Şimdi yine bebek bekliyoruz ve adetime 1 hafta var lekelnmeler başladı sanırım yine dış gebelik yaşayacağım gibi Allah göstermesinBen daha once dis gebelik yasadigim icin zaten betayi 20 gorunce sevinememistim. Bugun yarinda test yapip sonra gidecegim doktora. Cok üzgünüm ya kizlar artik dayanamiyorum. Allaha dua ediyorum yinede isyan etmiyorm ama psikolojim alt ust oldu. Dis gebelikte lekenlenme mutlaka oluyor mu peki bilen varmi
yerleşme kanaması olabilir.dış gebelik devamlı devamlı yaşanabilen birşey değil.daha önce yaşamışsınız bence bu sefer yerleşme kanamasıdır.inşallah yarınki testinizde çıkabilir bugün yerleşiyorsa.Bende dış grbelik yaşadım lekelenme şikayeti ile hastaneye başvurmuştum. Maalesef dış gebelikti ve ilaçla düşmüştü. Şimdi yine bebek bekliyoruz ve adetime 1 hafta var lekelnme sanırım yine dış gebelik yaşayacağım gibi Allah göstermesin
İnşallah öyledir. Aslında ben polikistik over hastasıyımda adetlerim düzensiz bu ay ovulasyon takibi yapmama rağmen yumurtlamayı yakalayamadım. Bizde gelişi güzel denedik. En son 1 eylülde adet olmuştum dün lekelenme görünce korktum ama test yaptım negatifti. Bekliyoruz hala nasibimizi varsa olur inşallah. Bugün cuma hepimiz için Meryem suresi okuyacağım. Bana da dua edin lütfen.yerleşme kanaması olabilir.dış gebelik devamlı devamlı yaşanabilen birşey değil.daha önce yaşamışsınız bence bu sefer yerleşme kanamasıdır.inşallah yarınki testinizde çıkabilir bugün yerleşiyorsa.