28 i diyosan daha belli olmaz benceKızlar ben geçen aya göre bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ama geç olduğum için bat 28 Eylül diyorum göğüslerimde hassiyet var bugün 2 sefer başım döndü sabah miğdem bulandı ağzımda sabahtan beri bi acımsızlık var midem ekşiyor kalkıyor dün test yaptım negatifti olsa belli olur muydu
Test yaptin mi canim negatif mi cikiyoBugün 5 gün geciktim hâlâ gelen giden yok kan mı versem bilemedim saçma sapan bir haldeyim sadece hafif bir bulantım var bide baş ağrısı çekiyorum hepsi bu
18 i yaptım negatifti bidaha yapmadım yarin sabah yapıcamTest yaptin mi canim negatif mi cikiyo
InsallahDış değil kimyasal olabilir belki şimdiden kötü düşünmeyin iyi olur insallah
Hadi guzell haber alalim yarin18 i yaptım negatifti bidaha yapmadım yarin sabah yapıcam
10 gün canım doktor öyle söylemiştiInsallahkimyasalda Regl gecikmesinden sonra kaç gün gider gebelik acaba, maksimum yani?
Beklicez artik umarim olmazsinda bebis gelirBugün erken gebelik testi yaptım belli olsaydı olurdu bence
Kimyasal sonrası gecikmede olabileceği için çok umudum yok inşallah vardirHadi guzell haber alalim yarin
Bi kadın yazmis bu klüpte 6 gün gecikmeyle 1.20 çıkmış sonra hamileymiş 10 günlük gecikmede öğrenmiş mucize resmen oyuzden kötüye odaklanmaBugün erken gebelik testi yaptım belli olsaydı olurdu bence
Bilmiyorum sinirlerim çok bozuk inanın hemen hemen her belirti var ama psikolojikte olabilir neyse pazartesiye kadar bekleyelim Allah büyükBi kadın yazmis bu klüpte 6 gün gecikmeyle 1.20 çıkmış sonra hamileymiş 10 günlük gecikmede öğrenmiş mucize resmen oyuzden kötüye odaklanma
Bir haftaymışInsallahkimyasalda Regl gecikmesinden sonra kaç gün gider gebelik acaba, maksimum yani?
Benim yarin 1 hafta oluyor regl gecikmem. Kanama lekelenme vs de yok ama deger artmiyor.Bir haftaymış
Biraz daha bekleyin isterseniz endişe yapmayin belki artar ya da mens olursunuzBenim yarin 1 hafta oluyor regl gecikmem. Kanama lekelenme vs de yok ama deger artmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?