Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hamile olup olmadıgımız ovulasyon testiyle belli olur mu ? Olursa ne zaman yapmalıyım? Ya da normal gebelik testiyle en erken ne zaman belli olur? Bata 5 gün var
Yapma ben yaptım negatif çıktı sabredebilirsen adetten sonra 2 gün sonra yap sabredemem dersen bat günü yap kuzum ben senin için diyorum İnan ben yıkıldım negatif olunca

Kızlar hamile olup olmadıgımız ovulasyon testiyle belli olur mu ? Olursa ne zaman yapmalıyım? Ya da normal gebelik testiyle en erken ne zaman belli olur? Bata 5 gün var
Ovulasyon testiyle öğrenen çok var canım ama bende tutmamıştı bende merak ediyorum 2 gün kaldı reglime bende denicem bugün belki koyu görüeüm bir umut

bata 5 gün varsa ovulasyon beklemiş idrarla yaptığımda 2 cizgi baya belirmişti resmini atmıştım ovulasyonda gebelik çıkıyo

bence yarın sabah ilk idrarla yap normal kaset testte varsa çıkar

bata 5 gün varsa ovulasyon beklemiş idrarla yaptığımda 2 cizgi baya belirmişti resmini atmıştım ovulasyonda gebelik çıkıyo
Bazıları da yumurtlama hep devam eden oluyo yine öift çizgi çıkıyo diyo ondan umutlanmak istemedim çift çıkarsa

Kızlar dayanamadm ovulasyon testi yaptım adetime 5 gün var. Böyle çıktı anlam veremedim bakalım son testti elimdeki artkk adet gecikirse gebelik yapacağım.

Ovulasyon bata 5 gün var

Eklentiler

• B2BE6D82-7D9B-417B-8E50-16AF76F60A09.jpeg
    97,3 KB · Görüntüleme: 62
  • A0C2E95F-F710-49CC-80E1-C0EF79DEF314.jpeg
    97,3 KB · Görüntüleme: 58
aslına bende 2 gun önce yaptırdım negatıftı ama belki yğkselir dıyorum siz progsteronda yaptırdınız mı benımkı 8 di
Ben perşembe akşam üzeri regl oldum. Progesteron fitil kullanıyordum ama doktorum baktırmamı söylemedi hiç. Cuma günü tekrar dr a gittim her ne kadar olucaksa doğal olsun desemde dayanamadım bu ay menopur kullanmaya başladım günlük 150ıu yapıyorum çarşamba günü tekrar gidicem. Eşime spermiogram testi yapılıcak. 3 yumurtam gelişmişti hepside çatlamış ama beden tutunamadıklarını bilemedik. Tekrar bir serüvene daha başladık bakalım hayırlısı

Belirtilerim sona erdi net olarak 3 günlük gecikmem var. Yarın test yapıcam umudum yok

kızlar
Bazıları da yumurtlama hep devam eden oluyo yine öift çizgi çıkıyo diyo ondan umutlanmak istemedim çift çıkarsa
yok benimki öyle değildi benim önce yumurtlama çizgisi oldu bir gün sonra baktım tekrar pik silinmişti arada zaman geçti adete yaklaşmıştım yaptım tekrar o silinmeden osnra tekrar pik yapmaya başladı bi kaç gün üst üste yaptım her geçen gün dahada koyulaşıyodu sonra hamile olduğumu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…