Hayırlısı olsunMerhaba herkese hayırlı haberler alacağı bir gün diliyorum. Beni de ekler misiniz? Bat 26.09.2020
Allah izin verirse ikinci gebeliğim olacak. 4.5 yasında oğlum var. 5 yıl önce çok kullandıgım bir doromdu 5 yıldan sonra ilk defa girdim. Her şeyin hayırlısını diliyorum ❤
benim de aynen öyleGünaydınBugün kırmızıyı yedim, aşırı üzgünüm, bu ay olur sanmıştım
Saglik olsun umarim en kisa zamanda pozitifi gorursunGünaydın canım ♥ Benim çok ağrım var adeti bekliyorum, 2 gün önce idrar testim negatifti zaten...
yaparmısın bende bugün 5 gün kala test yaptım negatif pozitif çıkarsa bana da umut olursunGüzel insanlar selam
27-28 eylülde regl olmam gerekiyor ben iki gün önce çok belirtim olduğu için dayanamayıp test yaptım başka bir yerde yine sormuştum bilen arkadaşlar bakabilir mii sizce bugün test yapsam değişiklik olur mu
Uzulme canim demekki vakti saati gelmemis insallah vakti yakindirGünaydınBugün kırmızıyı yedim, aşırı üzgünüm, bu ay olur sanmıştım
Cok acele ediyorsunuz kizlar bekleyin biraz ben 2 gun kala silik cizgi ile ogrendim 5 gun cok erkenyaparmısın bende bugün 5 gün kala test yaptım negatif pozitif çıkarsa bana da umut olursun
ama erken gebelik testi yaptım.önceki iki hamileliğimde 11. gün pozitif görmüştüm kan değerlerimde ertesi gün 400kusur olmuştu.12. günde.bunda bir farklılık olur mu bilemiyorum.belirtilerimde vardı halbuki akıntı hariçCok acele ediyorsunuz kizlar bekleyin biraz ben 2 gun kala silik cizgi ile ogrendim 5 gun cok erken
Ne belirtileriniz vardi acaba lütfen paylaşirmisinizama erken gebelik testi yaptım.önceki iki hamileliğimde 11. gün pozitif görmüştüm kan değerlerimde ertesi gün 400kusur olmuştu.12. günde.bunda bir farklılık olur mu bilemiyorum.belirtilerimde vardı halbuki akıntı hariç
kasık batması arada bel ağrısı işhatsızlık.üşüme ateş.uykuya meyil.bu gün sol göğsümde sızlama var.bata 5 gün var en az çünkü bazen 29 bazen 32 günde bir adet oluyorum.tahminimce ayın 10 unda yumurtladım.Ne belirtileriniz vardi acaba lütfen paylaşirmisiniz
Ay insallah guzel haberlerini aliriz..herkesin belirtileri farkli olabiliyor hormonlarina gore..ne guzel benim 9 gun var arti eksi iki gün diyelim ama beklemek cok zor dimi..kasık batması arada bel ağrısı işhatsızlık.üşüme ateş.uykuya meyil.bu gün sol göğsümde sızlama var.bata 5 gün var en az çünkü bazen 29 bazen 32 günde bir adet oluyorum.tahminimce ayın 10 unda yumurtladım.
beklemek gerçekten çok zor umudumu yitirdim gibi o yüzen artık ben adeti bekliyorum ne diyim :/ olsa erken testte çıkardı diye düşünüyorum.kısmetAy insallah guzel haberlerini aliriz..herkesin belirtileri farkli olabiliyor hormonlarina gore..ne guzel benim 9 gun var arti eksi iki gün diyelim ama beklemek cok zor dimi..
Her hamilelik ayni olmayabilir kizimda yasadigim hamilelik belirtileri ile suan ki cok farkli benim meselaama erken gebelik testi yaptım.önceki iki hamileliğimde 11. gün pozitif görmüştüm kan değerlerimde ertesi gün 400kusur olmuştu.12. günde.bunda bir farklılık olur mu bilemiyorum.belirtilerimde vardı halbuki akıntı hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?