Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun

yaparmısın bende bugün 5 gün kala test yaptım negatif pozitif çıkarsa bana da umut olursun

kızlar erken gebelik testi yaptım negatif ilişki ve tahmini yumurtlama tarihi üzerinden bu gün 11. gün olsa çıkardı.yok demekki ama adet olana kadar umutlu kalıcam ama yok olduğuna da kendimi alıştırıyorum

Cok acele ediyorsunuz kizlar bekleyin biraz ben 2 gun kala silik cizgi ile ogrendim 5 gun cok erken
ama erken gebelik testi yaptım.önceki iki hamileliğimde 11. gün pozitif görmüştüm kan değerlerimde ertesi gün 400kusur olmuştu.12. günde.bunda bir farklılık olur mu bilemiyorum.belirtilerimde vardı halbuki akıntı hariç

kızlar bugun gene aynı doktora gidicem değerlerin güzel yükselmiş gel bakalım görünmesi lazım artık dedi bakalım keseyi görebilecekmiyiz olmassa başka doktora gidicem

Ne belirtileriniz vardi acaba lütfen paylaşirmisiniz
kasık batması arada bel ağrısı işhatsızlık.üşüme ateş.uykuya meyil.bu gün sol göğsümde sızlama var.bata 5 gün var en az çünkü bazen 29 bazen 32 günde bir adet oluyorum.tahminimce ayın 10 unda yumurtladım.

Bat tarihi 28-29-30 Eylül olanlar lütfen paylaşalım hep birlikte belirtilerimiz neler? Once ben yazayim..bugun 9 gun var bata ve kasiklarimda tarif edilmez cekilme ve agrilar oluyor bazen de igne gibi batiyor birseyler..ama benim adet tarihi tam kesin degil erken de olabilir gecikebilir de..daha önce yasamadigim icin bu tür agrilar.. göğsüm normalde siserdi acirdi bu kez sadece uclari sertlesti kabardi, kendileri hafif kabardi ama aci agri simdilik yok.. tabiki herkeste farklidir ama.. arada bir beyaz kremsi ama sulu kokusuz akintim da oluyor ama sık degil..adet oncesi agrilari gibi degil belime de vuruyor.
Hayirlisi artik..sizlerde neler var kizlar.. yazalım da zaman geçsin artik..

Ay insallah guzel haberlerini aliriz..herkesin belirtileri farkli olabiliyor hormonlarina gore..ne guzel benim 9 gun var arti eksi iki gün diyelim ama beklemek cok zor dimi..

Ay insallah guzel haberlerini aliriz..herkesin belirtileri farkli olabiliyor hormonlarina gore..ne guzel benim 9 gun var arti eksi iki gün diyelim ama beklemek cok zor dimi..
beklemek gerçekten çok zor umudumu yitirdim gibi o yüzen artık ben adeti bekliyorum ne diyim :/ olsa erken testte çıkardı diye düşünüyorum.kısmet

Her hamilelik ayni olmayabilir kizimda yasadigim hamilelik belirtileri ile suan ki cok farkli benim mesela

Kızlar hamile olup olmadıgımız ovulasyon testiyle belli olur mu ? Olursa ne zaman yapmalıyım? Ya da normal gebelik testiyle en erken ne zaman belli olur? Bata 5 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…