Canım merak ettim belli oldu mu
Herkese merhaba kan testim 20 cikti ama düsük geldi çok sevinemedim bile yaCanım merak ettim belli oldu mu
Gunaydin, iyi pazarlar millet
Y yesilli1
@lavable16
@Fikoderler
@Ffbaci
B bussedat
S sedanur4004
Kizlar bat gununuz geldi nedir
Henüz olmadım adet hamilelik belirtielrim de var ama test yapmak için bi kaç gün daha beklciem sanrm
Tebrik ederim bence yumurtlamadan 15 gün geçmiş yani bana çok düşük gelmedi başlangıç değeri herkesin farklı olabiliyor birkaç gün geçince belli olur ben çok sevindim umarım kaybınızı unutturacak güzel haberler alırsınızHerkese merhaba kan testim 20 cikti ama düsük geldi çok sevinemedim bile yabu beta hcg testleri son adet tarihine göre hesaplaniyor değilmi oranlari? Son reglim 21 aguatos yumurtlamam 5 eylul idi. Oran düşük geldi ama moral bozmayayim diyorum olmuyor. Gecen sene 1 dis gebeligim var
O değeri görebilmek için çırpınıyoruz hepimizHerkese merhaba kan testim 20 cikti ama düsük geldi çok sevinemedim bile yabu beta hcg testleri son adet tarihine göre hesaplaniyor değilmi oranlari? Son reglim 21 aguatos yumurtlamam 5 eylul idi. Oran düşük geldi ama moral bozmayayim diyorum olmuyor. Gecen sene 1 dis gebeligim var
En guzel haberleri almaniz dilegiyle icime su serptinizO değeri görebilmek için çırpınıyoruz hepimizDeğerler değişir önemli olan düzgün artması Salı günü tekrar baktırırsın şu anda yapman gereken şey keyfini çıkarmak, kafaya takmak değil
Belli olmaz ki canım önemli olan 2 günde bir iki kat artması hayırlı olsunHerkese merhaba kan testim 20 cikti ama düsük geldi çok sevinemedim bile yabu beta hcg testleri son adet tarihine göre hesaplaniyor değilmi oranlari? Son reglim 21 aguatos yumurtlamam 5 eylul idi. Oran düşük geldi ama moral bozmayayim diyorum olmuyor. Gecen sene 1 dis gebeligim var
Çok duydum bu değerleri. Yükseliyor sonra. Çok sevindim umarım her şey çok yolunda giderHerkese merhaba kan testim 20 cikti ama düsük geldi çok sevinemedim bile yabu beta hcg testleri son adet tarihine göre hesaplaniyor değilmi oranlari? Son reglim 21 aguatos yumurtlamam 5 eylul idi. Oran düşük geldi ama moral bozmayayim diyorum olmuyor. Gecen sene 1 dis gebeligim var
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur olur tatlım,önce içini ferah tut, stres yapma dinlen güzelceKizlar hepinize tesekkur ederim . Rabbim isteyen herkese nasip etsin diyerek biraz anlatmak istiyorm. Gecen sene benim hep 2 kati artan bi degerim vardi ve 20binlere kadar cikmisti ve maalesef dis gebeliktim. Cok cektim ameliyatsiz kurtulmak için. Beni korkutan o. Son 1 yildir daugrasiyorduk işte. Ama iyi dileklerinizi yakaladim ve haberlerimi iletecegim.
Benimde 16si yumurtlama gunum sabarsizlikla bekliyorum inşallah bu ay hamile kalmışimdir16iymiş aslında ben daha erken yumurtaladigimi düşünüyorum ama ne bileyim bakalım
Çok mutlu oldum senin adına cnm rabbim bizede girmeyi nasip etsin inşallah isteyen herkese de versinKızlar gözlerime inanamıyorumdoğrumu yaaa cooook heyacanlandim yaaa
Canım saglıkla ilerler insallah tebrik ederim hamile kalırsam yazarım demiştin. Vitamin tarzı bi ilacmıydı adını atarmısın buraya yazamıyorsan özelden at canım tekrar tebrik ederimSelam kizlar beni hatirlayaniniz var.mi bimem ama gecmis aylarda yardir yardir takiliyordum buralarda. Bu ay kendime soz verdim kafama takmicam burayada girip düşünmeyecegim diye. Oylede yaptim bugun regl tarihim ama henuz gelen bisey yok. Bu ay bi ilac kullandim ben eger hamile kalirsam soyleyecegim sizlere.. gecen ay bende dr a gittim rahim agzi yarasi cikti.ama umutlar bitmeyecek. herkes icin hayirlisini diliyorm.
Gunaydin, iyi pazarlar millet
Y yesilli1
@lavable16
@Fikoderler
@Ffbaci
B bussedat
S sedanur4004
Kizlar bat gununuz geldi nedir durumlar ?
[/QUOTE
Ben olmadm hala ama hafif hafif kasıklarımda sancı var
Ekim topigi acildi isterseniz oradan takip edebilirsinizMerhaba bat 5 Ekim gruba girebiliyor muyuM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?