Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merak ettim belli oldu mu
Canım merak ettim belli oldu mu
Herkese merhaba kan testim 20 cikti ama düsük geldi çok sevinemedim bile ya bu beta hcg testleri son adet tarihine göre hesaplaniyor değilmi oranlari? Son reglim 21 aguatos yumurtlamam 5 eylul idi. Oran düşük geldi ama moral bozmayayim diyorum olmuyor. Gecen sene 1 dis gebeligim var

Tebrik ederim bence yumurtlamadan 15 gün geçmiş yani bana çok düşük gelmedi başlangıç değeri herkesin farklı olabiliyor birkaç gün geçince belli olur ben çok sevindim umarım kaybınızı unutturacak güzel haberler alırsınız

O değeri görebilmek için çırpınıyoruz hepimiz Değerler değişir önemli olan düzgün artması Salı günü tekrar baktırırsın şu anda yapman gereken şey keyfini çıkarmak, kafaya takmak değil

Belli olmaz ki canım önemli olan 2 günde bir iki kat artması hayırlı olsun

Çok duydum bu değerleri. Yükseliyor sonra. Çok sevindim umarım her şey çok yolunda gider gelişmelerden haberdar et bizi.

Kizlar hepinize tesekkur ederim . Rabbim isteyen herkese nasip etsin diyerek biraz anlatmak istiyorm. Gecen sene benim hep 2 kati artan bi degerim vardi ve 20binlere kadar cikmisti ve maalesef dis gebeliktim. Cok cektim ameliyatsiz kurtulmak için. Beni korkutan o. Son 1 yildir daugrasiyorduk işte. Ama iyi dileklerinizi yakaladim ve haberlerimi iletecegim.

İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur olur tatlım,önce içini ferah tut, stres yapma dinlen güzelce , güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Canım saglıkla ilerler insallah tebrik ederim hamile kalırsam yazarım demiştin. Vitamin tarzı bi ilacmıydı adını atarmısın buraya yazamıyorsan özelden at canım tekrar tebrik ederim

Merhaba ben de düşünüyorum aranızda yeniyim uzun zaman önce kullanmıştım kadınlar kulübünü ilk çocuğumda 4 yaşında kuzum var iki aylık bi tedavi ile olmuştu bat 09.17 idi ama adet düzenim değişiyor 28-31 güne kadar uzayabiliyor bu araliklard ilkinde tamamen düzensizdi hemşireyim ve de bu dönemler malum zor zamanlardan geçiyoruz pco ve tiroid sorunum vardı

Son düzenleme:
Merhaba herkese hayırlı haberler alacağı bir gün diliyorum. Beni de ekler misiniz? Bat 26.09.2020
Allah izin verirse ikinci gebeliğim olacak. 4.5 yasında oğlum var. 5 yıl önce çok kullandıgım bir doromdu 5 yıldan sonra ilk defa girdim. Her şeyin hayırlısını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…