Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel insanlar selam
27-28 eylülde regl olmam gerekiyor ben iki gün önce çok belirtim olduğu için dayanamayıp test yaptım başka bir yerde yine sormuştum bilen arkadaşlar bakabilir mii sizce bugün test yapsam değişiklik olur mu

Eklentiler

• 8B4AF2E1-4029-47A1-A09B-0A8A3F499783.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 80

Kızlar ovülasyon testlerim bugün geldi ve adetten sonraki 10.gün bugün. Bayağı net çıktı sanırım çizgi. Bugün pik mi yani?

Kizlar bugun devlet hastanesinde bhcg 5038 cikti 1 saat sonra ozelde baktirdim 7274 cikti niye bu fark kesemde dun gozukmedi

Eki Görüntüle 2693519
Kızlar ovülasyon testlerim bugün geldi ve adetten sonraki 10.gün bugün. Bayağı net çıktı sanırım çizgi. Bugün pik mi yani?
Pik olmuş canım
Kizlar bugun devlet hastanesinde bhcg 5038 cikti 1 saat sonra ozelde baktirdim 7274 cikti niye bu fark kesemde dun gozukmedi
Cihazdan cihaza değişiyormuş değerler canım ama fark normal mi bilmiyorum, bence bugun muayene ol tekrar çünkü 5000lerde kese görünmesi lazım

Benimde belirtiler vardı şüphelendim ama bu ayı Cok iyi değerlendiremedik diye umudum yoktuama bı yandanda belirtiler umutlandiriyordu öğrenenedek deliriyordum

Iyi pazarlar benimde bat gunum aslinda 19 uydu ama henuz regl olmadim. Listede yokum sanirim ama yazmak istedim. Bugün artik gidip kan testi yaptiracagim. Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin. Herbirmize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin çok dua ediyorum.

Listede varsin canim 16 diye yazdirmistin sen

Kızlar birşey sormak istiyorum, ben bu ay yumurtlama takibi yaptırmıştım sağdan oldu ama 2 gündür sol kasığımda inanılmaz bir batma ve ağrı var hiç başına böyle birşey gelen var mı

benim bat 13 eylüldü 8 gün gecikmedeyim test yaptım dün negatif kan vereceğim bir kaç gün daha olmazsam noramlde reglim düzenlidir

Ben hâlâ ishalim 2 günde geciktim yarın 3 olacak olmazsam gidip kan vericem 2 günden fazla gecikmezdi hiç

5000lerde kese net gözüküyor canım muayene ol. Bana doktorum demişti ki bazı doktorlar her gördüğü karartıya kese diyor bazıları da göremediğini iddia ediyor 5000 kan olunca çok net gözüküyor demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…