Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen umutlanma yani kendini olcak missin gibi hazırla çünkü umut edip adet oldunmu hayalkırıklığı oluyor geçen ay 3 gün gecikti benim adetimde normalde günü sasmaz yani bide goguslerim hiç agrimazdi resmen bi hafta agriyla ve sislikle gezdim tamam bu ay kesin hamileyim dedim test yaptım negatif çıktı ve de şaka gibi testten yarım saat sonra adet oldum
Haklısın canım ya. Bir yandan da öyle düşünmeye çalışıyorum olcam nasıl olsa fln diye. Ama işte umut fakirin ekmeği :)

Ben bugun öğrendim 2 haftalık falan ikinci denemem de oldu ama ben yumurtlama gününe gelmeden 1 hafta önce 1 hafta boyunca hep soğan suyu içtim gercekten cok işe yaradı.
Hayırlı olsun canım Rabbim uzun ömürlü hayırlı ewlat eylesin sağlıkla kucağına almayı ve kolay doğum yapmayı nasip etsin :)

Ben bugun öğrendim 2 haftalık falan ikinci denemem de oldu ama ben yumurtlama gününe gelmeden 1 hafta önce 1 hafta boyunca hep soğan suyu içtim gercekten cok işe yaradı.
Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, peki ben yumurtlama gününden sonra ,bat a kadar ilişkiye devam etmek gerekiyor mu, yoksa yumurtlama tarihi geçince artık ilişikiye girilse de birşey farketmiyor mu

Back