- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Netten hesaplaya bilirsin son adet tarihini ve kaç gün sürdüğünü yazarsan o hesapliyor canimDoğurganlık günüm 26 yada 27 oluyor galiba 14gündenmi hesaplanıyor du
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netten hesaplaya bilirsin son adet tarihini ve kaç gün sürdüğünü yazarsan o hesapliyor canimDoğurganlık günüm 26 yada 27 oluyor galiba 14gündenmi hesaplanıyor du
Inşallah sende bu ay annesindir :)Benim de bat 28 29 u gibi emin olamiyorum cunku duzensizlestigi icin doktora gitmistim prolaktin yüksek cikti bu ay ilac kullandim o yuzden eylulun sonu gibi bat :)
InsaALLAH hayirlisi ile RABBIM isteyen ehrkese versin amin :)Inşallah sende bu ay annesindir :)
Yok gecikmiyor normalde. Stresten oldu sanırım ya. Bide sürekli beyaz akıntım var. Normalde olmazdı hiç.adetin gecikiyormu normalde? umitlenebilirsinde ama bazen psikolojikde gecikebiliyor
Haklısın canım ya. Bir yandan da öyle düşünmeye çalışıyorum olcam nasıl olsa fln diye. Ama işte umut fakirin ekmeği :)Canım sen umutlanma yani kendini olcak missin gibi hazırla çünkü umut edip adet oldunmu hayalkırıklığı oluyor geçen ay 3 gün gecikti benim adetimde normalde günü sasmaz yani bide goguslerim hiç agrimazdi resmen bi hafta agriyla ve sislikle gezdim tamam bu ay kesin hamileyim dedim test yaptım negatif çıktı ve de şaka gibi testten yarım saat sonra adet oldum
Aynen canım:)Haklısın canım ya. Bir yandan da öyle düşünmeye çalışıyorum olcam nasıl olsa fln diye. Ama işte umut fakirin ekmeği :)
Amin canım:)InsaALLAH hayirlisi ile RABBIM isteyen ehrkese versin amin :)
Inşallah sende bu ay annesindir :)
28 günde bir oluyorsan. 14. Gün yumurtlama günüNetten hesaplaya bilirsin son adet tarihini ve kaç gün sürdüğünü yazarsan o hesapliyor canim
Sen ne kadarlık hamilesin ve kaç ay sürdü hamile kalman canım28 günde bir oluyorsan. 14. Gün yumurtlama günü
Neden olmasın tabiki olur :)Kızlar hep beraber birbirimizi teşvik ederek hatim falan mı yapsak birbirimize de dua ederiz meryem süresine mı baslasak ?
Ben bugun öğrendim 2 haftalık falan ikinci denemem de oldu ama ben yumurtlama gününe gelmeden 1 hafta önce 1 hafta boyunca hep soğan suyu içtim gercekten cok işe yaradı.Sen ne kadarlık hamilesin ve kaç ay sürdü hamile kalman canım
Ilk bebeğin mi canimBen bugun öğrendim 2 haftalık falan ikinci denemem de oldu ama ben yumurtlama gününe gelmeden 1 hafta önce 1 hafta boyunca hep soğan suyu içtim gercekten cok işe yaradı.
Ilk bebeğin mi canim[u/QUOTE]
Evet
Hayırlı olsun canım Rabbim uzun ömürlü hayırlı ewlat eylesin sağlıkla kucağına almayı ve kolay doğum yapmayı nasip etsin :)Ben bugun öğrendim 2 haftalık falan ikinci denemem de oldu ama ben yumurtlama gününe gelmeden 1 hafta önce 1 hafta boyunca hep soğan suyu içtim gercekten cok işe yaradı.
Aminn inşallahhhhhDarisida bize tüm isteyenlere olsun![]()
Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, peki ben yumurtlama gününden sonra ,bat a kadar ilişkiye devam etmek gerekiyor mu, yoksa yumurtlama tarihi geçince artık ilişikiye girilse de birşey farketmiyor muBen bugun öğrendim 2 haftalık falan ikinci denemem de oldu ama ben yumurtlama gününe gelmeden 1 hafta önce 1 hafta boyunca hep soğan suyu içtim gercekten cok işe yaradı.