• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar benide alin araniza bat benimde bat 18 eylul heycan dorukta ben incir kürü yaptm bu ay

Biz eşimle bebek düşünüyoruz .bu ay adetimden sonra bu yumurtlama günü falan olayı var biri bana yardımcı olabilirmi. 26 güne bir adet oluyorum 5 gün sürüyor bu ay 15 inde olmam lazım hangi günlerde birlikte olunmalı kizlar

Biz eşimle bebek düşünüyoruz .bu ay adetimden sonra bu yumurtlama günü falan olayı var biri bana yardımcı olabilirmi. 26 güne bir adet oluyorum 5 gün sürüyor bu ay 15 inde olmam lazım hangi günlerde birlikte olunmalı kizlar
Böyle bi adet takvimi var yuklersen ne zaman dogurgan donemdesin ne zaman yumurtlama günün bunu sana söylüyor tarihini ve sürdüğü süreyi kaydedince senin takvimin oluyor google playda adet takvimi diye yazarsan ordan bulabilirsin canım
Screenshot_20170912-151521.png

Kesin aynı gün çıkıyormu canım bide bebek olması için neler yapılmalı bana bilgi verirmisiniz
Doktorlarin hesapladigi gibi çıkıyor canım adet takvimimi burda tutuyorum ben orda yazan günde gelir hep güzel bi uygulama ve saat gibi ayarlaya biliyorsun şu gün de ilikske vs die sana uyarı veriyor günü geldimi

Kesin aynı gün çıkıyormu canım bide bebek olması için neler yapılmalı bana bilgi verirmisiniz
Kelin ilacı olsa başıma sürer hesabı benimde 9 aydır korunmuyor canım 2. Bebegimi istiyorum ama olmuyor bi türlü ne desem bilemedim sana soğan kurunu yaptım bana bi faydası olmadı incir diyor diğer arkadaşlarda ama en önemlisi bi doktora gidip önce bi test yaptırmalisin ki iltihap yara vs bisey olmadindan emin olup gerisini de Rabbime bırakmak gerekiyor yani ben öyle yaptım:)

İltihap idrar yolu enfeksiyonum sürekli yeniliyor bu ay yine tahlil yaptırdım az bişey iltihap çıktı gebeliğe engelmi

Anladım sagol canım ya ekstra bişey önerirmisin hamile kalmak için ☺
Bazi çaylar falan var canım ebru destan öneriyor mesela ama ben denemedim soğan kurunun bi zarari yok ama faydası var iltihap vs bırakmıyor içinde onun dışında bilinen şeyler iliskiden sonra bi sure yatmak yumurtlama gününu takip etmek bunlar yani ha bide stres olmuycakmis kafana pek takmiycakmissin ne kadar munkunse artık:)

İltihap idrar yolu enfeksiyonum sürekli yeniliyor bu ay yine tahlil yaptırdım az bişey iltihap çıktı gebeliğe engelmi
Ister istemez onunda vardır kendine göre engeli olmasa bile canım hamile kalmadan bu sorunu gidermelisin malum hamilelikte ilaç vs pek kullanilmiyor doktor ne dedi iltihapa bebeğe engel dedi mi

Kizlar meraba 2 gündür ara ara kahverengi akıntı oluyodu dün akşam kesilmişti biraz öncede lavaboya girince sümüksü akıntıyla hafif kan gibi bişey geldi oda peçeteyle silince adetime daha 7 gün var ya korktum kötü bişey olabilirmi bu zamana kadar hiç böyleerkenden kan gibi bisey görmemiştim???

Yok cnm bir kızım var ikincide kürtaj oldum 5 haftalık buda üçüncü olacak hayırlısıyla bu ay korunmayi bıraktık bende çok heyecanlıyım bakalım ne olacak sende durumlar nasil
benimde 3 yasinda oglum var bu ay 3. ayımiz bakalim bende bekliyorum oglumda 3. ayda hamile kaldiydim bu ay umutluyum insallah hayirlica olur

Kizlar meraba 2 gündür ara ara kahverengi akıntı oluyodu dün akşam kesilmişti biraz öncede lavaboya girince sümüksü akıntıyla hafif kan gibi bişey geldi oda peçeteyle silince adetime daha 7 gün var ya korktum kötü bişey olabilirmi bu zamana kadar hiç böyleerkenden kan gibi bisey görmemiştim???
daha once ne ile korundunuz... dogum kontrol hapiicince fln da ara kanama olabiliyor ?

Kızlar ya benim bat 11 eylüldü. Battan 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Ama hala regl olmadım. Umutlanmalıyım sizce ?

Back