• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya benim bat 11 eylüldü. Battan 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Ama hala regl olmadım. Umutlanmalıyım sizce ?
Canım sen umutlanma yani kendini olcak missin gibi hazırla çünkü umut edip adet oldunmu hayalkırıklığı oluyor geçen ay 3 gün gecikti benim adetimde normalde günü sasmaz yani bide goguslerim hiç agrimazdi resmen bi hafta agriyla ve sislikle gezdim tamam bu ay kesin hamileyim dedim test yaptım negatif çıktı ve de şaka gibi testten yarım saat sonra adet oldum

25 hazıranda evlendim ben bebişi yapıyoruz olmuyor . Doktora bebek istediğimi söylemedim dahiliyeye gitmiştim kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama doktor lar bazen tera olabiliyormuş daha yaşın erken falan diye ama biz eşimle bebek istiyoruz milletin tepkisini anlamıyorum gezin tozun diyorlar

25 hazıranda evlendim ben bebişi yapıyoruz olmuyor . Doktora bebek istediğimi söylemedim dahiliyeye gitmiştim kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama doktor lar bazen tera olabiliyormuş daha yaşın erken falan diye ama biz eşimle bebek istiyoruz milletin tepkisini anlamıyorum gezin tozun diyorlar
daha olmuyor demek icin cok erken canim .. ayrica cok kafaya takma cok kisi duydum kendi haline biraktigim ay hamilr kaldim diyeni...

Doktorun bana dediği şeyde bu canım yasin daha genç bi tanede varmış 1 sene dolsun 3-4 ay geçsin oyle gel diyor ama bende çok istiyorum seni anlıyorum yani :) ama burda o kadar insan varki bunun mücadelesini veren her seferinde denemekten vazgeçmeyen umidini hiç kaybetmeyen sonra diyorum kendine gel daha 9. Aycik olmuş hemen sizlaniyorsun umitsizlesiyorsun die öyle motive ediyorum kendimi:)

Doktorun bana dediği şeyde bu canım yasin daha genç bi tanede varmış 1 sene dolsun 3-4 ay geçsin oyle gel diyor ama bende çok istiyorum seni anlıyorum yani :) ama burda o kadar insan varki bunun mücadelesini veren her seferinde denemekten vazgeçmeyen umidini hiç kaybetmeyen sonra diyorum kendine gel daha 9. Aycik olmuş hemen sizlaniyorsun umitsizlesiyorsun die öyle motive ediyorum kendimi:)
Allah herkese hayırlı evlatşar versiiin

canim bizim bat lar yakindi galiba senin ki ne zamandi 18 eylul benimki
Benimkine daha var canım eylül sonu benimki inşallah önce sizden alırız müjdeli haberi sonra ben veririm hepimiz birden hamile olsak keşke ne güzel aynı anda dile getirirdik şikayetlerimizi sevinlerimizi:)

Benim de bat 28 29 u gibi emin olamiyorum cunku duzensizlestigi icin doktora gitmistim prolaktin yüksek cikti bu ay ilac kullandim o yuzden eylulun sonu gibi bat :)

Back