- 28 Ocak 2014
- 503
- 200
- 123
- 34
hmm bilemedim ki devame derse bi kadin dogum uzmanina gorunun bazen yara fln oluyor oda olabilirYok hiç içmedim doğum kontrol hapından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm bilemedim ki devame derse bi kadin dogum uzmanina gorunun bazen yara fln oluyor oda olabilirYok hiç içmedim doğum kontrol hapından
Teşekkür ederim inşallah bi sıkıntı çıkmazhmm bilemedim ki devame derse bi kadin dogum uzmanina gorunun bazen yara fln oluyor oda olabilir
insallah.. benim korubmayi biraktigim ilk ay adet bitiminde olmustu kahverengi aki ti .. olabiliyor yani eger devam ederse gidersinTeşekkür ederim inşallah bi sıkıntı çıkmaz
adetin gecikiyormu normalde? umitlenebilirsinde ama bazen psikolojikde gecikebiliyorKızlar ya benim bat 11 eylüldü. Battan 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Ama hala regl olmadım. Umutlanmalıyım sizce ?
Canım sen umutlanma yani kendini olcak missin gibi hazırla çünkü umut edip adet oldunmu hayalkırıklığı oluyor geçen ay 3 gün gecikti benim adetimde normalde günü sasmaz yani bide goguslerim hiç agrimazdi resmen bi hafta agriyla ve sislikle gezdim tamam bu ay kesin hamileyim dedim test yaptım negatif çıktı ve de şaka gibi testten yarım saat sonra adet oldumKızlar ya benim bat 11 eylüldü. Battan 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Ama hala regl olmadım. Umutlanmalıyım sizce ?
Geçen ay kahve akıntı olmuştu ama bu ay beyaz akıntı içinde kanli görünce merak ettiminsallah.. benim korubmayi biraktigim ilk ay adet bitiminde olmustu kahverengi aki ti .. olabiliyor yani eger devam ederse gidersin
daha olmuyor demek icin cok erken canim .. ayrica cok kafaya takma cok kisi duydum kendi haline biraktigim ay hamilr kaldim diyeni...25 hazıranda evlendim ben bebişi yapıyoruz olmuyor . Doktora bebek istediğimi söylemedim dahiliyeye gitmiştim kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama doktor lar bazen tera olabiliyormuş daha yaşın erken falan diye ama biz eşimle bebek istiyoruz milletin tepkisini anlamıyorum gezin tozun diyorlar
Doktorun bana dediği şeyde bu canım yasin daha genç bi tanede varmış 1 sene dolsun 3-4 ay geçsin oyle gel diyor ama bende çok istiyorum seni anlıyorum yani :) ama burda o kadar insan varki bunun mücadelesini veren her seferinde denemekten vazgeçmeyen umidini hiç kaybetmeyen sonra diyorum kendine gel daha 9. Aycik olmuş hemen sizlaniyorsun umitsizlesiyorsun die öyle motive ediyorum kendimi:)25 hazıranda evlendim ben bebişi yapıyoruz olmuyor . Doktora bebek istediğimi söylemedim dahiliyeye gitmiştim kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama doktor lar bazen tera olabiliyormuş daha yaşın erken falan diye ama biz eşimle bebek istiyoruz milletin tepkisini anlamıyorum gezin tozun diyorlar
Allah herkese hayırlı evlatşar versiiinDoktorun bana dediği şeyde bu canım yasin daha genç bi tanede varmış 1 sene dolsun 3-4 ay geçsin oyle gel diyor ama bende çok istiyorum seni anlıyorum yani :) ama burda o kadar insan varki bunun mücadelesini veren her seferinde denemekten vazgeçmeyen umidini hiç kaybetmeyen sonra diyorum kendine gel daha 9. Aycik olmuş hemen sizlaniyorsun umitsizlesiyorsun die öyle motive ediyorum kendimi:)
Amin canım ınşallah Allah isteyen herhese sağlıklı sıhhatli bebisler versin hepimiz sevincli haberimizi veririz burda birbirimize en yakın zamanda hepimizin kucaklari dolsunAllah herkese hayırlı evlatşar versiiin
Amiiiiin Bu ay adetimden sonra tekrar deniyecez eğer tutarsa mayıs doğumlu olucak bebişimAmin canım ınşallah Allah isteyen herhese sağlıklı sıhhatli bebisler versin hepimiz sevincli haberimizi veririz burda birbirimize en yakın zamanda hepimizin kucaklari dolsun![]()
Inşallah canım ama sabırlı gerektiren bi dönem bunu unutma ve gider gebelik hikayelerini de oku baya faydası oluyor motive olmak açısından:)Amiiiiin Bu ay adetimden sonra tekrar deniyecez eğer tutarsa mayıs doğumlu olucak bebişim
canim bizim bat lar yakindi galiba senin ki ne zamandi 18 eylul benimkiAmin canım ınşallah Allah isteyen herhese sağlıklı sıhhatli bebisler versin hepimiz sevincli haberimizi veririz burda birbirimize en yakın zamanda hepimizin kucaklari dolsun![]()
Benimkine daha var canım eylül sonu benimki inşallah önce sizden alırız müjdeli haberi sonra ben veririm hepimiz birden hamile olsak keşke ne güzel aynı anda dile getirirdik şikayetlerimizi sevinlerimizi:)canim bizim bat lar yakindi galiba senin ki ne zamandi 18 eylul benimki
Ewt canım15 eylülde adet olucam ben bat adet tarihi demekmiydi
Doğurganlık günüm 26 yada 27 oluyor galiba 14gündenmi hesaplanıyor du[/
Ewt canım adet baslangicindan 14 gün sonrası yumurtlama günü olarak kabul ediliyor