Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmem ki, benim de ilk kez gundemimde... Ben henuz yumurta olgunlastiran hormon destegi asamasindayim, 3 kez deneniyor, sonraki asama asilama tedavisi (ihtiyac olmaz insallah).
Ilk cocuk gayet dogal, plansiz, testsiz vs. tek iliski bebesiydi.. Hep oyle olmuyormus, beklemek, negatifi gormek cok zormus, gecen 8 ayda bunu ogrendim. Allah her arzu edip de ulasamayana yardim etsin.
Amin inşallah ben 2 kez klomen çatlatma iğnesi kullandım bakalım bu akşam randevu alacağım adetimin 2. Günü doktora gideceğim

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Nisan ayından Mayıs Ayına, Mayıs'dan Haziran'a ordan Temmuz ayı topiğine postalandım.
Reglimin geç gelmesi nedeni ile Ağustos topiğine giremedim bile :):):)

Veeeee Eylül topiğimiz hayırlı olsun :):):)

Adını yazdırmak isteyen arkadaşlar lütfen ama lütfen beni etiketliyerek (B)eklenen (A)det (T)arihinizi topiğe yazarsanız sevinirim.
Hayırlı olsun....

TOPİK SAKİNLERİ BEKLENEN ADET TARİHLERİ;

01.09.2020 --> T Tuta92
02.09.2020 --> A Ansumjora
02.09.2020 --> E efulimm1
04.09.2020 --> jnci jnci

17.09.2020 --> @TOBEORNOTTOBE1
İki tane topic olmuş 😃 şans getirsin benide yazar mısın 1 eylüle☘️

Kızlar bugün reglimin 4. günü... 3 gün sürdüğü için Reglim bugün doktor muaynesine gittim...

Neden reglimin ikinci günü gelmediğimi yumurta takibi yapacağını söyledi. Halbuki bana gel filan dememişti geçen ay neyse bunu geçelim.. Neden 4. gün yumurtlama takibine başlanamıyor öncelikle bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?

Ayrıca doktora rahim filmi çektirmek istediğimi belirttim. 8 aydır deniyoruz olmuyor bakmışken herseye bakalım dedim. Salı gününe randevu aldım... Çektiricem..

Rahim filmi ilaçlı olduğu için bu ay korunun lütfen dedi. Bir sonraki adete kadar korunmasız bir ilişki olmasın lütfen, bir sonraki ay yumurtlama takibi yaparız hemde rahim filmini görmüş oluruz dedi. Birde bununla ilgili bilgisi olan var mı?

Rahim filminden sonra korunmak neden gerekli ilacın içerdeki etkisi ne kadar kalıcı ki??

Kızlar bugün reglimin 4. günü... 3 gün sürdüğü için Reglim bugün doktor muaynesine gittim...

Neden reglimin ikinci günü gelmediğimi yumurta takibi yapacağını söyledi. Halbuki bana gel filan dememişti geçen ay neyse bunu geçelim.. Neden 4. gün yumurtlama takibine başlanamıyor öncelikle bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?

Ayrıca doktora rahim filmi çektirmek istediğimi belirttim. 8 aydır deniyoruz olmuyor bakmışken herseye bakalım dedim. Salı gününe randevu aldım... Çektiricem..

Rahim filmi ilaçlı olduğu için bu ay korunun lütfen dedi. Bir sonraki adete kadar korunmasız bir ilişki olmasın lütfen, bir sonraki ay yumurtlama takibi yaparız hemde rahim filmini görmüş oluruz dedi. Birde bununla ilgili bilgisi olan var mı?

Rahim filminden sonra korunmak neden gerekli ilacın içerdeki etkisi ne kadar kalıcı ki??
Merhaba canım doktorlar hormon tedavisine baslamak icin genelde ikinci veya üçüncü günü tercih ediyorlar sebebini bende bilmiyorum ama rahim filmi çekildiği ay anestezili ise anestezinin bebekte oluşturabileceği yan etkilerden ve tabiki rahim filmi radyasyon içerdiğinden (ki bebeğe çok zararlı ) hamilelik oluşması bebek saglıgı açısından riskli . Bu yüzden hsg çekildiği ay gebelik oluşması istenmiyor diye tahmin ediyorum

Merhaba canım doktorlar hormon tedavisine baslamak icin genelde ikinci veya üçüncü günü tercih ediyorlar sebebini bende bilmiyorum ama rahim filmi çekildiği ay anestezili ise anestezinin bebekte oluşturabileceği yan etkilerden ve tabiki rahim filmi radyasyon içerdiğinden (ki bebeğe çok zararlı ) hamilelik oluşması bebek saglıgı açısından riskli . Bu yüzden hsg çekildiği ay gebelik oluşması istenmiyor diye tahmin ediyorum
aneztezi olmayacak ama ilaç enjekte edileceğinden diye tahmin ettim bende...
Bu ayda böyle olsun bakalım. Tüpleride görelim bir soraki ay başlayalım takibe tedaviye

aneztezi olmayacak ama ilaç enjekte edileceğinden diye tahmin ettim bende...
Bu ayda böyle olsun bakalım. Tüpleride görelim bir soraki ay başlayalım takibe tedaviye
Canım bende geçen ay çektirdim özelde . DoktorUm dedi ki radyasyon aldın ve sonrasında antibiyotik alacaksın 5 gün o yüzden bu ay tedavi başlayamayız ama kendin dene dedi . Korunun falan demedi . Kendiliğinden de olmadı zaten bu ay aşılama yapılacak gonal f kullanıyorum bugün 5. Günüm Pazartesi de kontrolüm var

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Nisan ayından Mayıs Ayına, Mayıs'dan Haziran'a ordan Temmuz ayı topiğine postalandım.
Reglimin geç gelmesi nedeni ile Ağustos topiğine giremedim bile :):):)

Veeeee Eylül topiğimiz hayırlı olsun :):):)

Adını yazdırmak isteyen arkadaşlar lütfen ama lütfen beni etiketliyerek (B)eklenen (A)det (T)arihinizi topiğe yazarsanız sevinirim.
Hayırlı olsun....

TOPİK SAKİNLERİ BEKLENEN ADET TARİHLERİ;

01.09.2020 --> sutlaacc sutlaacc
01.09.2020 --> T Tuta92

02.09.2020 --> A Ansumjora
02.09.2020 --> E efulimm1
04.09.2020 --> @nurhan2734
04.09.2020 --> jnci jnci

07.09.2020 --> D Duruuu
17.09.2020 --> @TOBEORNOTTOBE1
08.09.2020

Rahim filminden sonra korunmak mi lazimmis bak bunu şimdi ogrendim, aklimda olsun, 1-2 ay daha olmazsa ben de cektirecegim.

Meraba arkadaslar gebelik dusunyrm dusuk yaptım 4 ay once ama bu kez onlem almak ısıtıyorum hangi testleri yaptrmalym geblık oncesi

X