• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn çok sevindim darısı başıma bugün bat idi olmadim şükür bel ağrım da hafifledi sanki sağ kasığımda birşey hissediyorum ama ağrı değil
İnşallah hayırlı haberini alırız 😍 Bende hafif ağrılar var belde arada kasıklarda batmalar oluyo birde göğüs hassasiyeti var

Bende once kasik batmasi 1gun sonra yrrlesme kanamasi oldu pek bi belirti olmadi mide yanmasi uyku ama bunlar cok hafif suana kdr iiyum cok skr bole devm etse super onceki hamileligimde cok zorladi midem
İnşallah bende çok zorlanmam bu ikinci hamilelik olucak Allah'ın izniyle 🙏🏻 yerleşme kanaması nasıl ve ne zaman oldu senin

hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallaha. Yanılmıyorsam bir de dış gebeliğiniz vardır. Tekrarlanması olası mı 😔 çünlü bende dış gebelik yaşadım o zamanda yaşadığım belirtileri şimdi yine yaşıyorum .
Evet olasi aslında ama bu degerlerde onuda anlayamadigi icin dr bekleyelim zaten degerinde dusuk dedi. Muayenede tuplerede bakti kalinlasma yok gibi dedi.

İnşallah hayırlı haberini alırız 😍 Bende hafif ağrılar var belde arada kasıklarda batmalar oluyo birde göğüs hassasiyeti var
Bnimde adet olacam diyorum 5 gündür sancı çeker gibi hafif çekiyorum kaşık ağrısı göğüs hassasiyetim 1 haftadan beri var ama bugün hafifledi

Kızlar meraba adetme6 gün var bebek düsünmye basladım değerlendirsim dünü sizcr adete 1 hafta var ya olma ihtimali varmı hıc yoksa illaki 15.gün mü olması lazm

Kızlar meraba adetme6 gün var bebek düsünmye basladım değerlendirsim dünü sizcr adete 1 hafta var ya olma ihtimali varmı hıc yoksa illaki 15.gün mü olması lazm
Özellikle adet bitiminden hemen sonra ilişki olursa ve yumurtlamadan 2 gün önce ve sonrasında kalma ihtimali yüksek

Sağol canm 4 gün gecikti bana 1 hafta bekle dediler rüya görünce hadi yapayım dedim baktım daha damlatır damlatmaz belirdi heyecanlandım tabi :anneadayı: aminnn kimde varsa Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏🏻
Bende dün gece rüya gördüm böyle testler yapıyorum çok bariz çıkıyor çift çizgi hamileymisim güya 🙈

Back
X