• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana da acil yardımm bir yıllık evlıyım 6 aydır korunmuyorum uc test ya ucunde de silik gibi bana mı oyle gelıyor testleri dün bugun yaptım son regl gunum 3 eylül 17-22 arası yumurtlama regl olmama da tam bir hafta var evet beklemelıyım gecıkmeyı ama kan testinde üzülmekten korkuyorum yaptgm dorduncu testte bsey yok gibi ıkı gunde dort test yaptm :dua:yıkılcam gibi:emir_bebek:

Eklentiler

• 39A69BED-5BA8-4851-A51E-A258C1401F60.jpeg
    39A69BED-5BA8-4851-A51E-A258C1401F60.jpeg
    108,1 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar bana da acil yardımm bir yıllık evlıyım 6 aydır korunmuyorum uc test ya ucunde de silik gibi bana mı oyle gelıyor testleri dün bugun yaptım son regl gunum 3 eylül 17-22 arası yumurtlama regl olmama da tam bir hafta var evet beklemelıyım gecıkmeyı ama kan testinde üzülmekten korkuyorum yaptgm dorduncu testte bsey yok gibi ıkı gunde dort test yaptm :dua:yıkılcam gibi:emir_bebek:
Var kuzum gördüm 🥰🥰🥰

Kizlar benim betam artti ama 50 nin altinda ve 2 kat artmiyor ayrica bu gun kanamam basladi. Bu düşük oluyor sanirim dimi? Birde kanama varken dr a gitmek gerekir sanirim netlesmesi icin.??

Bnm öyle sonuçlarımda oldu ama yükselmedi Adet oldum ilk kez bu kadar yükseldi kafam karıştı 😞
Olur Rabbime sığın İnan ki yükselir ben o silik çizgiye hasretim bu sabah yine test yaptım yine negatif İnan yani bi silik çizgiye o kadar muhtacım ki

Back