Bat buqün hala bişey yok gerçi normald de adetim hep gecikir test yaptım yine cuma günü yaptıqımla aynı koyulukta çıktı silik çizgi varla yk arası değerim artsa azcık koyulaşma olmazmıydı doktor negatif dedi canım bu değer için2.52 negatif sayilmazki ama
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣
- Konu Sahibi Bluemacaw
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Ne olacak bizim sonumuz kafalara huniyi takmadan hayırlısıyla kalsaydk gebeBnimde sivilcelerim var
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Alla alala dur bakalım bekle bir iki gün daha olmazsn Dr git canım direkBat buqün hala bişey yok gerçi normald de adetim hep gecikir test yaptım yine cuma günü yaptıqımla aynı koyulukta çıktı silik çizgi varla yk arası değerim artsa azcık koyulaşma olmazmıydı doktor negatif dedi canım bu değer için
Yarın sabah yine test yapcam bakıyım koyulaşma varsa kan vercem yine kullandıqım ilaçlar yapmaz heralde böyle klomen Progestan kullandım bu ayAlla alala dur bakalım bekle bir iki gün daha olmazsn Dr git canım direk
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Klomen kullanıp iğne vurulunca oluyor böyle hamile gibi çıkıyor sonuç ama sen iğne yaotirmadin dimiYarın sabah yine test yapcam bakıyım koyulaşma varsa kan vercem yine kullandıqım ilaçlar yapmaz heralde böyle klomen Progestan kullandım bu ay
Yok canım yaptırmadım adetimin beşinci günü 5 gün hap içtim 15. Günde progestana başlayıp sabah akşam kullandım 15 gün boyunca klomenin etkisi kalmamıştır zaten şimdiye kadarKlomen kullanıp iğne vurulunca oluyor böyle hamile gibi çıkıyor sonuç ama sen iğne yaotirmadin dimi
Kanama kahverengiydivayni gun gebelik testi ysptim nomal kaset test cikti pozitif yumurtlamadan 12 gun sonra olmasi lazimYerleşme kanaması olduğunu nasıl anladınız acaba?
13 eylulde oldu tarif edilen gibiydi kahverengiydiİnşallah bende çok zorlanmam bu ikinci hamilelik olucak Allah'ın izniyle yerleşme kanaması nasıl ve ne zaman oldu senin
- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.115
- 198
Hanımlar bu başlıkta size belirtilerimi anlatabilmek için üye oldum. İnşallah yanlış yazmıyorumdur ve bir faydası olur.
Bat günüm 25 Eylül'dü. 28 günde bir düzenlidir. Ama ovulasyon günüm öncesinden 4 gündür test yaparak pik günümü garanti altına aldım. Pik günü ve sonrası iki günü değerlendirdim.
Bat günüme 4-5 gün kalıncaya kadar olan tek belirtim sık lavaboya gitmemdi. Sonrasında gün içinde bir anda vücut ısım artıp sonra arkasından üşüme gelmeye başladı. Sağ kasığıma da şiddetli ağrılar olmaya başlayıp hafif sarı bir akıntı gelmeye başlayınca dayanamayıp son iki gün kala erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi anında çok net koyulukta oldu. Hemen o gün kan verdim kan değerim 99 du. Bat günü sabah normal gebelik testini öylesine yaptım o çok belirgin olmasa da net gözüktü.
İkinci kez kan vermek için çarşamba gitmemi istediler. Benim sürecim bu şekilde oldu inşallah hepimiz için hakkımızda en hayırlısı olur
Ayrıca hiç çıkmazken yüzümde sivilcelenme oldu. Bunu unutmuşum.
Bat günüm 25 Eylül'dü. 28 günde bir düzenlidir. Ama ovulasyon günüm öncesinden 4 gündür test yaparak pik günümü garanti altına aldım. Pik günü ve sonrası iki günü değerlendirdim.
Bat günüme 4-5 gün kalıncaya kadar olan tek belirtim sık lavaboya gitmemdi. Sonrasında gün içinde bir anda vücut ısım artıp sonra arkasından üşüme gelmeye başladı. Sağ kasığıma da şiddetli ağrılar olmaya başlayıp hafif sarı bir akıntı gelmeye başlayınca dayanamayıp son iki gün kala erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi anında çok net koyulukta oldu. Hemen o gün kan verdim kan değerim 99 du. Bat günü sabah normal gebelik testini öylesine yaptım o çok belirgin olmasa da net gözüktü.
İkinci kez kan vermek için çarşamba gitmemi istediler. Benim sürecim bu şekilde oldu inşallah hepimiz için hakkımızda en hayırlısı olur
- 14 Şubat 2018
- 652
- 812
- 103
- 28
Bir çok insan hamile kalınca rahatsızlanıp grip filan oluyormuş diye duydum, bir kaç yerde dudağı uçuklayıp hamile olduğunu öğrenen de okudum. Hayırlısı olsun hakkımızdaBirşey soylim mi benimde bat 30 u ve benimde dudağım ucukladi üç gün önce
- 14 Şubat 2018
- 652
- 812
- 103
- 28
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHanımlar bu başlıkta size belirtilerimi anlatabilmek için üye oldum. İnşallah yanlış yazmıyorumdur ve bir faydası olur.
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Alla alla daha neler öğreneceğiz bakalımBir çok insan hamile kalınca rahatsızlanıp grip filan oluyormuş diye duydum, bir kaç yerde dudağı uçuklayıp hamile olduğunu öğrenen de okudum. Hayırlısı olsun hakkımızda
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Kalmamıştır bencedeYok canım yaptırmadım adetimin beşinci günü 5 gün hap içtim 15. Günde progestana başlayıp sabah akşam kullandım 15 gün boyunca klomenin etkisi kalmamıştır zaten şimdiye kadar
- 14 Şubat 2018
- 652
- 812
- 103
- 28
Aynen valla her gün yeni bir bilgi moduna geçtim hamile olduğumu düşünüp sonra değilsem üzülmek istemiyorum ama düşünmeden, araştırmadan da duramıyorumAlla alla daha neler öğreneceğiz bakalım
- 13 Ağustos 2020
- 71
- 61
- 3
- 29
Biraz düşük Bi ihtimal ama imkansız değil tabiki de Ekim ayını iyi değerlendirirsinPeki benım kalma ıhmalı varmı 1 hafta var adetime
- 13 Ağustos 2020
- 71
- 61
- 3
- 29
Benim çok az nokta nokta şeklinde oldu normalmi13 eylulde oldu tarif edilen gibiydi kahverengiydi
- 13 Ağustos 2020
- 71
- 61
- 3
- 29
Sonucu bize de haber ver inşallah hayırlısı olurHastaneye geldim tahlil vericem dua edin lütfen
- 13 Ağustos 2020
- 71
- 61
- 3
- 29
Şu an değilsen bile kalmak üzere olabilirsinBende dün gece rüya gördüm böyle testler yapıyorum çok bariz çıkıyor çift çizgi hamileymisim güya
- 13 Ağustos 2020
- 71
- 61
- 3
- 29
Bekle bakalım nolcak 2 gün sonra filan test yaparsınYarın adet günüm ama hiç zannetmiyorum normalde 33 34 gün üzerine olurum geçen ay 27 gün üzerine adet oldum bu ay 33 gün oldu daha olmadım yarın da olmasam bakalım