• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde bata daha 4gun var bugün kan verdim 0,19 çıktı😔 yumurtlama günüm 16 eyluldu adetim gecikirse bir daha test yapmalı mıyım sizce oysaki yumurtlama gunumude test ederk ve o günde birlikte olarak degerlendirmistim ovulasyon testinde çizgi kopkoyuydu

Tebrik ederim cnm kaç gün geçtikten sonra yaptın testiAllahim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🙏
Sağol canm 4 gün gecikti bana 1 hafta bekle dediler rüya görünce hadi yapayım dedim baktım daha damlatır damlatmaz belirdi heyecanlandım tabi :anneadayı: aminnn kimde varsa Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏🏻

Kızlar benimde bata daha 4gun var bugün kan verdim 0,19 çıktı😔 yumurtlama günüm 16 eyluldu adetim gecikirse bir daha test yapmalı mıyım sizce oysaki yumurtlama gunumude test ederk ve o günde birlikte olarak degerlendirmistim ovulasyon testinde çizgi kopkoyuydu
Bence gecikince hemen test yap geç yumurtlamadan dolayı değerin düşük olabilir varsa hergün artacaktır

Adetten önce belli olması yine iyimiş valla benim 4 gün geçti birde sende hangi belirtiler var canım
Bende once kasik batmasi 1gun sonra yrrlesme kanamasi oldu pek bi belirti olmadi mide yanmasi uyku ama bunlar cok hafif suana kdr iiyum cok skr bole devm etse super onceki hamileligimde cok zorladi midem

Sağol canm 4 gün gecikti bana 1 hafta bekle dediler rüya görünce hadi yapayım dedim baktım daha damlatır damlatmaz belirdi heyecanlandım tabi :anneadayı: aminnn kimde varsa Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏🏻
Aminn çok sevindim darısı başıma bugün bat idi olmadim şükür bel ağrım da hafifledi sanki sağ kasığımda birşey hissediyorum ama ağrı değil

Kizlar bugunde kan verdim degerim 2 gun once 33 tü bugun 75 olmuş. Ama bugun kanamam da basladi. Gercekten enteresan bir durum yasiyorum. Dr bekleyelim dedi. 3 gun Regl gecikmesinden sonra gun asiri 2 kat artmadi degerim ama yine artisa gecti. Ya düsecek ya tutunacak rabbim hayirlisini versin.

Kizlar bugunde kan verdim degerim 2 gun once 33 tü bugun 75 olmuş. Ama bugun kanamam da basladi. Gercekten enteresan bir durum yasiyorum. Dr bekleyelim dedi. 3 gun Regl gecikmesinden sonra gun asiri 2 kat artmadi degerim ama yine artisa gecti. Ya düsecek ya tutunacak rabbim hayirlisini versin.
hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallaha. Yanılmıyorsam bir de dış gebeliğiniz vardır. Tekrarlanması olası mı 😔 çünlü bende dış gebelik yaşadım o zamanda yaşadığım belirtileri şimdi yine yaşıyorum .

İnşallah tutunur bebeğiniz bol bol dua edin 🙏🏻

Back