Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣
- Konu Sahibi Bluemacaw
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Insallah olmazsinBnm de bat bugün canım bel ağrısı var karnım falan sismedi şükür bir de ben hep adet gunumden bir iki önce olurdum bu sefer günüm geldi gelen giden yok şükür bakalım..
Hayirli olsun saglikla ilerlesinKızlar anında çıktı pazartesi doktora gideceğim
Eki Görüntüle 2696817
- 13 Ağustos 2020
- 71
- 61
- 3
- 29
Aminn çokk teşekkür ediyorumHayirli olsun saglikla ilerlesin
Son düzenleme:
- 13 Ağustos 2020
- 71
- 61
- 3
- 29
Sağol canm 4 gün gecikti bana 1 hafta bekle dediler rüya görünce hadi yapayım dedim baktım daha damlatır damlatmaz belirdi heyecanlandım tabi aminnn kimde varsa Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsinTebrik ederim cnm kaç gün geçtikten sonra yaptın testiAllahim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
- 13 Ağustos 2020
- 71
- 61
- 3
- 29
Seninde mi aynısı olduMiratchn testleri cok ii ya hemen gosteriyo
- 13 Ağustos 2020
- 71
- 61
- 3
- 29
Bence gecikince hemen test yap geç yumurtlamadan dolayı değerin düşük olabilir varsa hergün artacaktırKızlar benimde bata daha 4gun var bugün kan verdim 0,19 çıktı yumurtlama günüm 16 eyluldu adetim gecikirse bir daha test yapmalı mıyım sizce oysaki yumurtlama gunumude test ederk ve o günde birlikte olarak degerlendirmistim ovulasyon testinde çizgi kopkoyuydu
- 13 Ağustos 2020
- 71
- 61
- 3
- 29
4 gün geçti canm ilk hamileliğimde çok silikti bunda maşallah ben burdayım diyoKaç gün geçti bu kadar koyu acaba
- 13 Ağustos 2020
- 71
- 61
- 3
- 29
Aminn canım kimde varsaGözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde adetimden baya once hemen belli ettiSeninde mi aynısı oldu
- 13 Ağustos 2020
- 71
- 61
- 3
- 29
Adetten önce belli olması yine iyimiş valla benim 4 gün geçti birde sende hangi belirtiler var canımBenimde adetimden baya once hemen belli etti
Bende once kasik batmasi 1gun sonra yrrlesme kanamasi oldu pek bi belirti olmadi mide yanmasi uyku ama bunlar cok hafif suana kdr iiyum cok skr bole devm etse super onceki hamileligimde cok zorladi midemAdetten önce belli olması yine iyimiş valla benim 4 gün geçti birde sende hangi belirtiler var canım
- 20 Nisan 2020
- 267
- 107
- 23
Aminn çok sevindim darısı başıma bugün bat idi olmadim şükür bel ağrım da hafifledi sanki sağ kasığımda birşey hissediyorum ama ağrı değilSağol canm 4 gün gecikti bana 1 hafta bekle dediler rüya görünce hadi yapayım dedim baktım daha damlatır damlatmaz belirdi heyecanlandım tabi aminnn kimde varsa Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin
- 20 Nisan 2020
- 267
- 107
- 23
Amiinnnn...Insallah olmazsin
- 2 Haziran 2011
- 1.107
- 2.351
- 333
Kizlar bugunde kan verdim degerim 2 gun once 33 tü bugun 75 olmuş. Ama bugun kanamam da basladi. Gercekten enteresan bir durum yasiyorum. Dr bekleyelim dedi. 3 gun Regl gecikmesinden sonra gun asiri 2 kat artmadi degerim ama yine artisa gecti. Ya düsecek ya tutunacak rabbim hayirlisini versin.
Tebrik ederim.. Süper bir çift çizgi darısı isteyen herkesin başına.. Hayırlısı ile..Kızlar anında çıktı pazartesi doktora gideceğim
Eki Görüntüle 2696817
- 29 Mart 2020
- 119
- 102
- 23
- 33
Yerleşme kanaması olduğunu nasıl anladınız acaba?Bende once kasik batmasi 1gun sonra yrrlesme kanamasi oldu pek bi belirti olmadi mide yanmasi uyku ama bunlar cok hafif suana kdr iiyum cok skr bole devm etse super onceki hamileligimde cok zorladi midem
- 29 Mart 2020
- 119
- 102
- 23
- 33
hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallaha. Yanılmıyorsam bir de dış gebeliğiniz vardır. Tekrarlanması olası mı çünlü bende dış gebelik yaşadım o zamanda yaşadığım belirtileri şimdi yine yaşıyorum .Kizlar bugunde kan verdim degerim 2 gun once 33 tü bugun 75 olmuş. Ama bugun kanamam da basladi. Gercekten enteresan bir durum yasiyorum. Dr bekleyelim dedi. 3 gun Regl gecikmesinden sonra gun asiri 2 kat artmadi degerim ama yine artisa gecti. Ya düsecek ya tutunacak rabbim hayirlisini versin.
- 13 Ağustos 2020
- 71
- 61
- 3
- 29
Çokk teşekkür ederim Aminn inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınTebrik ederim.. Süper bir çift çizgi darısı isteyen herkesin başına.. Hayırlısı ile..
- 13 Ağustos 2020
- 71
- 61
- 3
- 29
İnşallah tutunur bebeğiniz bol bol dua edinKizlar bugunde kan verdim degerim 2 gun once 33 tü bugun 75 olmuş. Ama bugun kanamam da basladi. Gercekten enteresan bir durum yasiyorum. Dr bekleyelim dedi. 3 gun Regl gecikmesinden sonra gun asiri 2 kat artmadi degerim ama yine artisa gecti. Ya düsecek ya tutunacak rabbim hayirlisini versin.