ay arkadaşlar boşverin çatlakları onların çaresi yok doğumdan sonra göbeği açık giyinemiyorsunuz okadar sırnaşık şey benimde kızımdan vardı şimdi bunda biraz daha derinleşecek sanırım kafamçokkarıştı ama o kadar önemli değil zaten tessettürlüyüm yerimseniben
bel ağrısı bendede çok fazla var birde mide batmasıyla birleşince ALLAH tam oluyor:bbo:
ğögüslerimdede enterasan bir acı başladı uçları özellikle çok kaşınıyor ve acıyor kafamçokkarıştı
ama asıl sormak istediğim ayaklarınızın tabanlarında yanma hissediyormusunuz?
ben şeker yüklemesi yaptırmamıştım dün bi tanıdığım bunun şekerle alakalı olabileceğini söyledi çok korkuyorum senağlama
Merhaba arkadaşlar
bu siteyi ve yazilarinizi uzun zamandir takip ediyorum
tüm şikayetler bende de var ama sadece bu kadar şikayet olmasina hepiniz şükredin
bendeki şikayet şimdiye kadar yazan arkadaşlarda yok galiba
---sağ kalçamda geçici kemik erimesi ve kan göllenmesi
hamileliğin son 3.ayinda çikip doğumdan sonrada birkaç ay bazen 6 ay devam edermiş nedeniyok
yani benim tüm şikayetlere ek olarak sağ bacağimin hiç çalişmamasi ve 2 bastonla gezmek gibi bir şikayetimde var
ya arkadaslar su sıcak basta olmak uzere bu uyku dakı rahatsızlık artık benı delırtecek.. kafamçokkarıştı
vantılatoru acıp yatmama ragmen basım saclarım ter ıcınde kalıyor.. ne yana donsem rahat edemıyorum.. :1no2:
sureklı cok sıkıstım sanıyorum kalkıp tuvalete gıdıyorum ıkı damla.. ama kalkmayıncada hıc olmuyor cok fena baskı oluyor asagıda..
wc ye kalkıncada uykum kacıyor ıkı saat uyumaya calısıyorum.. bacak krampları dersenız bol mıktarda var.. ama ben magnezyum fılan almıyorum ılac kullanamıyorum ya..
cogu sabah uyandıgımda ayaklarımda agrım oluyor..
artık oyle agırlastım kı kendımı 100 kılo gıbı hıssedıyorum.. artık dogurmak ıstıyorum.. :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?