- 29 Aralık 2007
- 3.384
- 1.067
- 698
meraba.arkadaşlar ben 29 haftalık hamileyim.ve dün ilk kez gece idrarımı kaçırdım. bir an suyumun geldiğini sandım ama şimdilik böyle bir sorun yok sanırım. sizdede böyle sorunlar oluyor mu yoksa başka bir sebebi mi var anlayamadım.
betülcüm sorma benim de midem fena hemde çok fena artık yemek yemeye korkar oldum reflüm azacak diye, geceleri de uyutmuyor artık bir yandan da burun tıkanıklığı var nefes de alamıyorum sen ne ilacı kullanıyorsun reflü için ben "gaviscon şurup" içiyorum ama 1 -2 saat sonra yine başlıyor asit gelmeye umarım gebelikten sonra geçer...
kızlar benim de göğsümde sıkışma var 3 - 4 gündür çünkü bebek dönmüş artık. bebek döndükten sonra biraz daha zor olmaya başlarmış hamilelik.
umarım bu günleri de sağ salim atlatırız...
- gece 3-4 kere kalkıp tuvalete gitme,geri yatarken de başucumdaki sudan tekrar içme, yani bir nevi kısırdöngü :)
- akşam yemekten sonra karnımda sanki kaya yutmuşum gibi bir ağırlık,sertlik, çatlama hissi ve uyku hali.
- su içsem yarama
- tembellik, halsizlik, bitkinlik, mıymıntılık..
- kahkaha atarken eskisine oranla daha bir "hah hah hah hah hah.".. gürül gürül bi kahkaha :)-
gece uykuda ayağımı uzatayım derken carttt diye baldırına bir kramplar girmeler bi şeyler...koca uyanır masaj yapar Allah razı olsun..(AYNEN :)
- kalçamda eğilip doğrulurken azıtan devamlı bir ağrı, etime batma duygusu. sakatlık hissi...
- fazla sıvı alınca reflü olması...ıyy çok iğrenç oluyo bu..
- sabahları ve akşamları parmaklarda eklem ağrıları,bükememe hissi
- ayakların şişmesi, yüzün şişmesi...
-
bilmiyorumkı daha once hıc catlamadım.. :sm_confused:
ama duz cızgıler değil oyle catlak olmaz heralde..
kan toplamıs damar gıbı kırmızı ve kıvrık kıvrık yanı şimşek işareti vardır ya onun gıbı..
ay nası tarıf edıcem bılemedım yahu.. :roflol:
Aynı bölgede aynı şekilde bende de oluştu,çatlak diye düşünerek çatlak kremimden o bölgeye de sürmeye başladım ama bir yararı olmadı şimdilik. (Çatlama olan bölgede kaşıntı olur gerilmeden dolayı ama bunda kaşıntı falan da yok)
canım bu kırmızı yazanlar bendede var..
ama en cok su gulme sıkayetıne bıttım.. :roflol:
gecen gun arabada esımle konusuyorken bırsey soyledı allahım benı bır gulme tuttu nefesım kesıldı nerdeyse gozlerımden yaslar sesım cıkmıyor
artık cıkan tek ses var oda '' hır hır hır hır''.. :roflol:
ya bırde bunlardan zıyade bugun dus alırken farkettım kalcamın ıkı yanında kısa kısa kızarıklıklar var dagılmıs bır sekılde damar gıbı ama ne dır kı o anlamadım
kalıcımıdır gecer mı acep sınır oldum.. Kötü Kazen
betül, o kısa çizgiler halinde dalgalı ve kırmızı şeyler bende de var.. göğsümün alt kısımlarında ve karnımda kasıklardan başlıyor..onlar çatlak canım işte ..şu anda cilt gergin olduğu için öyle.. kızarıklıklar geçince onlar beyaz beyaz kalacak.. nereden mi biliyorum :)) ergenlik döneminde hızlı büyümekten bacaklarımın üst kısmında oluşmuştu ve şu anda beyaz beyaz çizgi halinde duruyolar..ama fazlar belli olmuyo.. inşAllah seninkiler çatlak değildir canım
ya benım sanırım dedıgın gıbı fazla kılo aldıgım zamalarda catlamıs olsa gerek basen kısımlarımda dedıgın gıbı beyazımsı cızgılerden var ıkı uc tane..
ama goze batmıyor ten rengı yanı..
ama bunların catlak olmadıgını ıddıa edıyorum ben belkıde anlatamıyorum ama gorsenız kesın degıl dersınız sanırım.. fisfisfis
cunku nasıl deyim ya ben görümcemde fılan gordum catlaklarını daha 3 ay oldu dogum yapalı netten fılanda baktım catlak cok daha farklı.. fisfisfis
bu damarlarım kan toplamıs gıbı bırsey..damar yanı sankı ne bılıyım ya ben anlayamadım ne oldugunu..
doktora kesın gostermem gerek merak ettım..
çatlaksa eger bı benımkı boledır heralde.. :roflol:
bakayım arastırayım bıraz netten.. CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?