• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi eylül anneleri bebişlerimizin hareketleri nasıl ?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim ikiz olduğu için maşşallah hiç durmuyorlar sabahtan akşama kadar oynuyorlar allah herkese nasip etsin bu duyguyu

18 haftalıktan itibaren hissetmeye başladım. o zamanlar kanat çıprması gibi idi. sonra pıt pıt vurmaya başladılar. şimdi artık güm güm diye tekme yumruk savuruyourlar. hareket ettiklerini rahat anlıyorum. yer değiştirdiğinde zaten göbek yüzeyinden de belli oluyor. sanırım ikiz olduğu için bu kdar çok hissediyorum.biri uyanıkken diğeri uyuyor . hiç durmuyorlar. ama bazende ikisi aynı anda uyuyorlar hiç kımıldamıyorlar. Çok ama çok harika bir duygu gerçektende. sabah uyandığımda ilk onların hareketleriini hissetmek beni çok mutlu ediyor

Kızlar 20. haftadan önce pek hissedilmiyor. Benimki 26. haftasında klasik müzik dinliyoruz sabahları 1 saat ve deli gibi içerde oynuyor. Sizde deneyin muhteşem bişey. Allah hepinizin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Benim bebeğim bazen çok hareketli bazense hiç hissetmiyorum. Acaba sakin bir bebek olacağına mı yorsam bunu...

alakası yok muş şekerim bende benimki çok hareketli doğduktan sonra ne yaoıcam diye düşünürken araştırdım hiç alakası bile yokmuş doğduktan sonra zaten sürekli huy değiştiriyolar anne karnındaki gibi kalıcaklarını zannetmiyorum CADIARZU

bende çok rahat hissediyorum.Böyle devam ederse çok hareketli bi oğlum olcak.Sİize tavsiyem yemek yedikten sonra uzanın yada tatlı bişeyler atıştırın kımldadığını hissedeceksiniz:)

Ben cok alıstım oğlumun beni tekmeleyerek uyandırmasına doğunca özlerim bu kıpırtıları artık..

benimkide ara ara çok yoğun hissettiriyor kendini bazende uzun süre hareketsiz kalıyor korkuyorum tabi öyle olunca ama doktorum 4 saate kadar hareket etmemesi normal dedi

20.haftada hissettim ilk defa. en çok da son 2 haftadır hissediyorum. inanılmaz keyifli bir duygu. :nazar:

Back